Berk Eryiğit Muayenehanesi
Eskişehir, Eskişehir

Herhangi bir hizmet eklenmemiş

2016 yılındaEskişehir asker hastanesinde doğum yaptım doğumu Berk bey yaptırdı. Ilgili samimi hastasını önemseyen bir doktor. Tekrar çok teşekkürler Berk hocam.

Yakin zamanda Eskişehir Asker Hastanesindeki polikliniginde muayene vasıtasıyla karşılaşma fırsatı buldum.Vajinal enfeksiyon nedeniyle çok zor durumdaydim.Hoşgörüsü,sıcakkanlılığı,dozunda samimiyeti ve iletişime teşvik edici tutumu nedeniyle muayenemden çok memnun kaldım.Verdiği etkili ilaç tedavisi ve tavsiyelerde sıkıntılı durumundan hemen kurtuldum.Teşekkürler :)

Berk hocam sizi mumla ariyorum....gelmiş geçmiş en iyi doktorlardan biri olan ve beni gerçekten memnun eden ilgi ve hoş görüsüyle bana yardimci olan berk hocam size minnettarim iyiki tanidim sizi,keşke yeniden diyarbakirda olsaniz benim gibi size ihtiyacı olan insanlara yardim etseniz... ne kadar tesekkur etsem azdir.(Rabia Ayana)

K

Gittiğim onca doktorun en iyisi...bilgisi,ilgisi,yaklaşımı gerçekten süper.. Benim gibi kolay doktor beğenmeyen ,ince eleyip sık dokuyan insanlara direk tavsiyemdir...

bence türkiyenin en iyi sayılı doktorlarından bir tanesi.gerçekten iyi bir kadın doğumcu bulmak çok zor.ama berk bey kesinlikle alanında bir tane.ben ilk doğumumu diyarbakırda yaptım.şimdi ikinciye hamileyim ve başka şehirdeyi .düzgün birtane bulamadım.berk bey bir tane alanında ve insan olarak mükemmel birisi.herkese tavsiye ederim.

Hocamın ilgi, alaka, bilgisi ve güleryüzünden çok memnunum kadın doğum doktoru arayanlara şiddetle tavsiyemdir.

hocam tek kelimeyle süpersiniz iyiki doktorumsunuzzz sizin hastanız olmak onur verici iyiki varsınız

Z

gerçektende alanınızda bir numarasınız iyiki tanımışız sizi tesdüf olmuştu genesizte nöbetteyken tanıdım sizi uzun zamandır sizi arıyodum ama çok şükür buldum sonunda allah sizden razı olsunnnnn çok iyisinizzzzzzzzz

gerçekten çok çok iyi bir doktor.iki çocuğumuda BERK BEY sayesinde normal doğumla dünyaya getirdim.hastasını psikolojik olarak da doğuma çok iyi hazırlıyor.doğum esnasındada aynı tavrını sürdürüyor.çok çok teşekkürler hocam....

berk hocam,tek kelimeyle abartısız mükemmel bir doktor.gerek hastaya olan ilgisiyle,gerek bilgi ve tecrübesiyle gerek cana yakınlılığı ve insanlığıyla...muhteşemsiniz hocam herşey için sonsuz teşekkürler

Profili düzenle veya yönet