Herhangi bir hizmet eklenmemiş
Tüm görüşleriniz değerli.
Moderasyon sürecimiz hakkında daha fazlasını öğrenin.
C
ca...g
Telefon numarası doğrulandı
Hasta her insanin karsisina allah Berk bey gibi iligili alakali Dr lari cikarsin diyorum..ornek doktor ornek insan..çünkü hasta bir insanin Dr unu sevmesi güvenmesi cok önemli bence ..suratsiz ve soğuk doktorları sevmiyoruuummm...Berk bey herşey için size sonsuz teşek nukürler.
I
is...u
Telefon numarası doğrulandı
tek sözle ifade etsem RABBİM ondan razı olsun ,gitmediyim hastahene kalmadı careyi onda buldum kanserdiye ameliyat etmediler beni o ameliyet etti 3 sene oldu turp gibiyim RABBİM her daiim böyle mübarek işinin ehli insanlarla karşilaştırsın inşALLAH ÇOK ŞEY YAZACAM ama zamanım kısıtlı
Berk Gökçek isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Berk Gökçek, Genel Cerrahi.
Berk Gökçek adresi nerede?Berk Gökçek şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Darülaceze Caddesi No:25 Okmeydanı Şişli
Adresine gitmek zorunda kalmadan Berk Gökçek isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Berk Gökçek online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Berk Gökçek isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Berk Gökçek bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Berk Gökçek ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Berk Gökçek hakkında ne düşünüyor?Toplam 2 hasta / danışan, Berk Gökçek hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Şişli civarındaki ilçelerden bazıları