Afazili Bireylerde Dil ve Konuşma Terapisi
Otizme Bağlı Konuşma Bozuklukları Terapisi
Zihinsel Engelliler İçin Dil ve Konuşma Terapisi
İşitme Engeline Bağlı Konuşma Bozuklukları Terapisi
Berk Horzum Muayenehanesi
2021 Yılında Atlas Üniversitesi Dil ve Konuşma Terapisi Yüksek Lisansına başlamıştır.
Hem akademik hem de terapi merkezlerinde çocukla birebir çalışan Berk Horzum
2021 Yılında Kendi Kurumu olan Konuşma Akademi Dil Konuşma Merkezini kurmuştur.
2022 yılının eylül ayına kadar çok yoğun çalışan Berk Horzum
2022 ekim ayında daha büyük bir binaya geçmek amacıyla 2. Merkezi olan Dil ve Konuşma Akademi'yi kurarak bir çok Dil ve Konuşma Terapistine süpervizyon vererek tecrübelerini aktarmıştır.
Şuan Dil Konuşma Akademi merkezinde bir çok çocuğun Dil ve konuşma gelişimini desteklemektedir.
Çalıştığı alanlar:
-Gecikmiş dil ve konuşma
-Konuşma sesi bozuklukları (Artikülasyon- Fonolojik bozukluklar)
-Akıcılık bozukluğu ( Kekemelik)
-Otizm
-Down sendromu
-Nörojenik bozukluklar (afazi- demans)
-Ses bozuklukları
- Özel öğrenme güçlükleri (disleksi-disgrafi)
-Motor konuşma bozuklukları (apraksi-dizartri)
Aldığı sertifikalar:
-Tedil klinik uygulayıcı sertifikası
-Todil klinik uygulayıcı sertifikası
-Okul öncesi duyu eğitimi
-Ergen ve yetişkin kekemeliğinde bilişsel davranışçı yaklaşım ve exposure eğitimi
-Kekemelikte Palin PCİ Modeli
-Introduction to LİDCOMBE programı
-Floortime 101 eğitimi
-ETEÇOM-2 eğitimi
b...
Kekemelik için başvurdum. 10 seans aldım. Sürecimden olumlu sonuçlar aldım. Seanslarım bitti. Berk Bey iyi bir uzman. İlgili ve alakalı birisi. Hiçbir sorun yaşamadım. Memnun kaldım kendisinden.
m....)
Kekemelik için çocuğuma adına başvurduk. Tavsiye edildi. Çocuğum şu an seanslar sayesinde iyi durumda. 6-7 aydır birlikteyiz. Sürecimiz devam ediyor. Berk Bey'den memnunuz. Seanslarına çocuğum severek katılıyor.
a....t
Kekemelik için başvurdum. Sürecim çok güzel geçiyor. 10-11 seanstır beraberiz. Berk Bey bana çok yardımcı oldu. Bazı kelimeleri de yutarak konuşuyordum. Çok ciddi bir yol kat ettik. Memnunum kendisinden.
g....)
Kurumdan ve Berk Hoca'mızdan çok memnun kaldım. Oğlumun dil ve konuşmayla ilgili problemi vardı buna müteakip tabii ki özgüven eksikliği vardı. Yaklaşık 4 buçuk ay kadar civarı sürede çok ilerleme kaydettik. Çocuğumda kendisi bunu yapabildiğini gördüğü için özgüveni çok oldu ve başarısını daha da hızlandırdı. Bazı sesleri hiç çıkaramıyordu başka sesler kullanıyordu. Ses çalışmaları yaptılar, düzelttiler. Bazı sesleri hece olarak söyleyemiyordu çalışma yaptılar çok olumlu dönüşler aldık. Şu anda okul çağında arkadaşları içerisinde dışlanırdı çok şükür konuşması düzeldiği için uyum sağlayıp arkadaşlık kurabiliyor ve eksik hissetmiyor. Hem okulda hem de Berk Hoca'nın dersine severek gidiyor. Özel çocukların ve annelerinin doğru zamanda doğru uzmanla karşılaşması paha biçilemez bir şey. Hepsi çok ilgili, alakalı, güler yüzlü ve işlerini takip eden insanlar.
ru...
Görüşmeye gittiğimizde çok güler yüzle karşılandık Berk Bey’in çocuğumuzun yanına eğilip göz teması kurarak hoşgeldin demesi çok profesyonelceydi kendisine sonsuz Konu çocuklar olunca hepimizin hassasiyeti çok yüksek bunun farkındalığıyla önce bizimle ön bir görüşme yapıp sonrasında ise çocukla bire bir oyun oynayarak çocuğumuzu gözlemledi ve uzun vadeli bir terapiye gerek olmadığını ifade ettiBu tavrıyla maddi çıkarımın hiç bir şekilde öncelikleri olmadığını anlamak doğru yerde olduğumuzu hissettirdi.Böyle İşinin ehli insanları gördünce hala umut var dedim
gu...n
oglumda kekemelik vardi ve ciddi boyuttaydi
yaklasik 4 ay terapilerimiz surdu berk hoca ve ekibi cok ilgililerdi cok hizli ilerleme oldu ve oglumun kekemeligi yok denecek kadar azaldi elif hocamiza berk hocamiza ve ekibine cok memnun kaldik. tereddut etmeden gidebileceginiz bir kurum
gü...
Oğlum 31 aylıktı ve hep işaret dili ile iletişim kuruyordu çok az kelime vardı Berk hocamız la tanıştık yaklaşımı açıklayıcı olması Sude hocamızla yönlendirmesi ile birlikte sun an 35 aylık oğlum ve cümle kuruyor kendini ifade ediyor bu kadar kısa sürede gerçekten mucize gibi iyi ki sizi tanidik aile gibi olmanız herşey için sonsuz saygılar
u....)
4 yaşında çocuğum vardı konuşmada zorluk çekiyordu Berk Bey ile beraber iyi ve güzle gelişmeler kat ettik. Kendisi mezun oldu. Yaklaşık 3-4 ay yaklaşık 10-12 seans görüşme sağladık. Değişimler gayet olumluydu konuşmasında özellikle de. Berk Bey çok cana yakın, özellikle çocuklarla iletişim ve diyalog kurarken memnun kaldık. Bizi de bilgilendirmeleri gayet bilgili.
e....)
3 yaşındaki çocuğum için görüşme sağladım. Konuşma bozukluğu problemi nedeniyle referans alarak görüşme sağladık. Sürecimiz 1 yıl kadar sürdü Berk Hoca bizi mezun etti. Çocuğumda özgüven olarak artış oldu ve kendisini daha rahat ifade edebildi. Yaşıtlarıyla konuşurken, iletişim kurarken sıkılıyor yanımıza kaçıyordu. Parka gittiğimizde oyun arkadaşlarıyla oynamıyordu, kreşte sorunlar çıkıyordu. Çok şükür problemimiz kalmadı. Berk Bey çocuklara çok iyi yaklaşıp, onlarla iyi anlaşabilen, sevgi dolu bir insan. Bizler problem yaşamadık. Berk abiye gidiyoruz diye gitti. Çok eğlenceli öğretiler, seanslar yaptı. Ders gibi değil de gerçekten oyun oynayarak konuşma problemiyle ilgilendi. Çocuğumuz kendisini çok seviyordu.
t....)
Berk Hocadan bayağı verim gördük. 3-4 ay öncesinde görüşmelere başladık. İlk gittiğimizde sıkıntılıydı çocuğum korkuyordu. Biz çok faydasını gördük. Konuşma açısından çok ilerledik. Okuması, okula alışmasında faydalı oldu. Berk Hoca'dan çok memnunuz.
Berk Horzum isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Berk Horzum, Dil ve Konuşma Terapisi. Size Berk Horzum tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Dil ve Konuşma Terapisi Randevusu, Normal Randevu, Online Terapi, Oyun Terapisi, Konuşma Terapisi, Dil Terapisi, Afazili Bireylerde Dil ve Konuşma Terapisi, Gecikmiş Konuşma Terapisi, İşitme Engeline Bağlı Konuşma Bozuklukları Terapisi.
Berk Horzum adresi nerede?Berk Horzum şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Maltepe mahallesi 8108 sokak no25/2 İzmir
- Bostancı mahallesi bağdat caddesi no:456 Kadıköy İstanbul
- Kızılırmak mahallesi 1443. Cadde 1071 usta plaza B blok Ankara
Adresine gitmek zorunda kalmadan Berk Horzum isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Berk Horzum uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Berk Horzum isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Berk Horzum, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Berk Horzum isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Berk Horzum tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Berk Horzum hakkında ne düşünüyor?Toplam 81 hasta / danışan, Berk Horzum hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Berk Horzum hangi sigortaları kabul ediyor?Berk Horzum tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.