Dr. Berk Köni Ortodonti Kliniği
Mustafa Kemal Mahallesi 2118. Caddesi No:4 Maidan İş Merkezi A Blok No:9, Çankaya, Ankara

Ofiste alınan güvenlik önlemleri

Göster
Kabul edilen yaş grubu: yetişkin, her yaştan çocuk

Diş Hekimi Randevusu

Ortodonti Randevusu

Randevu +25 daha fazla

20'lik Diş Çekimi

Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı)

Dental Anestezi

Diş Hekimi Randevusu

Ortodonti Randevusu

Mustafa Kemal Mahallesi 2118. Caddesi No:4 Maidan İş Merkezi A Blok No:9, Ankara

Dr. Berk Köni Ortodonti Kliniği

Ankara Çankaya'da 2009 senesinden beri çalışma hayatını devam ettiren Berk Köni, diş hekimliği lisans ve ortodonti uzmanlık eğitimini Gazi Üniversitesi Diş hekimliği Fakültesi'nde tamamlamıştır. Ortognatik cerrahi ile kombine tedaviler ve şeffaf plaklı diş düzeltimi teknolojileri ilgi alanıdır.

C
Konum: Dr. Berk Köni Ortodonti Kliniği Ortodonti Randevusu

Bir dişimin hizzalanması ile ilgili talebim vardı, hocamız bana bunun aslında tedavi gerektirmeyen bir durum olduğunu, tedavi sonucunun çok fazla bir fayda sağlamayacağını çok güzel aktardı. Beni gereksiz bir işlemden vazgeçirdi. Gayet profosyonel bir süreç oldu, teşekkür ediyorum. Dakiklik ve ilgi üst düzeydi, teşekkürler. .....

Konum: Dr. Berk Köni Ortodonti Kliniği Ortodonti Randevusu

Berk Bey ve ekibiyle yaklaşık 2,5 yıllık bir tedavi sürecini geride bıraktık. Bana verdikleri güven ve cesaret sayesinde tüm endişelerimi geride bırakarak başladığım tedavinin sonunda bugün yalnızca gözlerim değil dişlerim de artık gülüşlerime eşlik ediyor. Tedavi sürecindeki ilgileri, destekleri ve takipleri uzun sürmesi öngörülen tedaviyi katlanılabilir kıldı Sadece tedavi konusunda değil, klinikteki çalışma düzeni ve disiplini, her konuda titiz çalışmalarıyla iyi ki birlikte yürüttük bu süreci dediğim bir ekip onlar. Plak kullanımına geçtiğim bu süreçte, aklıma takılan ve sormak istediğim her şey için kendilerine rahatlıkla ulaşabileceğimi biliyorum.

Konum: Dr. Berk Köni Ortodonti Kliniği Invisalign Tedavisi

Çok memnunum. Herkesin rahatlıkla gidebileceği bir ortodonti uzmanı. Oğluma şeffaf plaklı ortodontik tedavi uygulanarak çene geriliği 1 yıl içinde düzeltildi. İlgi ve alakası güzel.

Konum: Dr. Berk Köni Ortodonti Kliniği Ortodonti Randevusu

Öncelikle Dr.Berk Köni ve ekibine teşekkürlerimi sunarım. 2.5 sene önce başladığım ortodonti tedavime her ay ilgili bir şekilde ilerleyerek son vermiş bulunmaktayız. Bu süreçteki samimiyeti ve ilgisi için doktoruma minnettarım. Özellikle üst damağımda ki dişlerim oldukça bozuk durumdaydı. Tavsiye üzerine Berk hocama gittim ve 2.5 senelik sürecimiz başladı. Düzenli randevularla baya yol katettik. Bugün gelmiş olduğum durumda tellerim söküldü ve dişlerimin görüntüsüne inanamadım, bu kadar beklemiyordum. Şuan plak kullanıyorum ve doktorumla iletişimim devam ediyor. Bana bu güzel görüntüyü sağladığı için kendisine bir kere daha teşekkür ediyorum. Sağlıklı gülüşler ‍

Y
Konum: Dr. Berk Köni Ortodonti Kliniği Ortodonti Randevusu

Berk Hocam ve ekibine tüm güler yüzleri ve nezaketi için teşekkür ederek başlamak istiyorum. Gömülü olan köpek dişimin yerine yerleşmesi için öncelikle yerinde duran süt dişi çekildi ve tel tedavisi ile içerideki dişe yer açıldı. Uzun yıllarca süren tedavimin tüm aşamalarında emeğini esirgemeden sürdüren doktorum sayesinde ilk kez dişlerimi göstererek bir vesikalık fotoğraf çektirmiş olmanın mutluluğunu yaşıyorum. Köpek dişinin yerine yerleşmesi ve ardından tüm dişlerin hizalanmasıyla tedavim tamamlanmış oldu. Sıcak ve samimi poliklinik ortamı her defasında evimde hissettirdi. Pek çok kişiye korku veren o koltukta belgeseller eşliğinde en acılı işlemler bile geçip gitti. Bütün arkadaşlarıma ve tedavi düşünen herkese tavsiyemdir. Korona sürecinde bile gönül rahatlığıyla gidilebilirsiniz.
Nice gülüşlere

K
Konum: Dr. Berk Köni Ortodonti Kliniği Diş Teli Tedavisi

1 buçuk sene önce diş yamukluğu şikayetiyle Dr. Berk Köni'ye başvurdum. 18 ay boyunca ortodontik tel tedavisi gördüm ve sonuçtan gerçekten çok memnun kaldım. Işini severek yapan, her randevuda güleryüzlü sevecen karşılayan ve titizlikle çalışan bir diş hekimi. Tedavi sürecinde her sorumu sabırlı bir şekilde yanıtladı ve her zaman son derece ilgili yaklaştı. Kesinlikle işinde profesyonel bir diş hekimi. Asistanları da bir o kadar ilgili ve güler yüzlüler. Muayenehane güzel ve hijyen koşulları iyi, ayriyetten covid döneminde de daha fazla önem veriyorlar. Güzel bir gülüş için Berk Koni

Konum: Dr. Berk Köni Ortodonti Kliniği Ortodonti Randevusu

Diş tedavisi çok önemli .Bize bir farkındalık oluşturdu çünkü sık tekrarlayan boğaz enfeksiyonlarının da önüne geçildi . Kızım adına Berk Bey ve ekibine sonsuz teşekkürlerimizi sunarız . Özellikle Ankara da iseniz modern dizaynı , son teknoloji ekipmanları ve en önemlisi temizliği için ilk tercihiniz olmalı .

I
Konum: Dr. Berk Köni Ortodonti Kliniği Ortodonti Randevusu

Doktor önerisi üzerine gitmiştim fazlasıyla açıklayıcı ve yardımcı oldu ve merak ettiğim tüm bilgilendirmeyi yaptı bir çok hekimin çekimli tel tedavisinde cekimsiz halledebilecegini gösterdi önceki tedavileri ile. Emeğine sağlık.

I
Konum: Dr. Berk Köni Ortodonti Kliniği Ortodonti Randevusu

Sevgili Berk abi ile önce 2,5 yıl, sonra 1 yıl olmak üzere ortodonti tedavisi gerçekleştirdik. Bu süreçteki disiplini ile, bir bardak kola içilse bile yudumuna kadar anlaması ile, mezuniyet balomda bile tedavimi benim keyfim için asla yarım bırakmaması ile dişlerimi inci gibi yan yana dizmiştir :) O ne yapılacağını bilir, tek yapmanız gereken ona güvenmektir. 20'lik dişlerim yüzünden kayan dişlerimi, sanki daha önce bana tedavi yapmış gibi yarım yamalak değil de, hiç ortodonti tedavisi görmemişim gibi baştan bir titizlik ile tekrar gerçekleştirdi canım doktorum. Onunla tanıştığımda 12, tedavi için kendimi ona emanet ettiğimde 16, şimdi ise 23 yaşındayım ve güzel dişlerimle iyi ki Berk Köni diyorum! Yenilikleri en yakından takip eden, kendini aktif olarak geliştiren, kliniğinde son teknoloji işlemler gerçekleştiren ve en önemlisi gerçekten güvenebileceğiniz bir doktor arıyorsanız, işte o Berk abidir. Mutlaka tavsiye ediyorum :)

O
Konum: başka bir yer Diğer

Tedavi sürecimi bilgi ve tecrübesiyle kolaylaştırıp tek diş çekimiyle ortodonti tedavimi güzel bir gülüşle sonlandıran hocama ve tedavim boyunca ilgilenen güler yüzlü asistanlarına teşekkür ederim. Kesinlikle tavsiye ederim.