İleri laparoskopik cerrahi ve robotik cerrahi eğitimi almak üzere 2012 yılında Bakırköy Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne gitmiş, 2013 yılında ise yine laparoskopik ve robotik cerrahi konusunda bilgi ve deneyimini arttırmak üzere Cleveland Klinikte bulunmuştur.
2014 ve 2015 yıllarında Ankara Eğitim ve Araştırma Hastanesi Üroloji Kliniği’nde Eğitim Sorumlusu olarak görev yapmıştır. 2016 – 2019 yılları arasında Ondokuz Mayıs Üniversitesi Üroloji Anabilim Dalı’nda Öğretim Üyesi olarak görev yapan Dr. Reşorlu, 2019 - 2020 yıllarında Memorial Ankara Hastanesinde çalışmıştır.
Endoskopik (kapalı) taş ameliyatları konusunda çalışma arkadaşlarıyla birlikte o dönemin en geniş serili çalışmalarını yayınlamışlar ve o tarihte dünyada ilk defa bu cerrahileri 1 yaş altı çocuklara uygulayarak literatürde yayınlatmışlardır.
Kendi isimlerini vererek hazırlamış oldukları taş skorlama sistemi uluslararası literatürde kabul görerek defalarca validasyonu yapılmış, yine domuz modelinde tanımlamış oldukları endoskopik taş cerrahisi modeli uluslararası bir toplantıda kurs olarak düzenlenmiş ve uluslararası bir dergide makale olarak yayınlanmıştır.
Yurtiçi ve yurtdışında düzenlenen birçok sempozyum ve kongreye katılmış, bu toplantıların 75’ine davetli konuşmacı olarak gitmiş, üçü uluslararası olmak üzere 16 toplantıda canlı cerrahiler gerçekleştirmiştir. Yine kendisi de birçok sempozyum, toplantı ve workshop organize etmiştir.
Ulusal ve uluslararası birçok kitapta davetli yazar olarak görev alan Dr. Reşorlu, şu an birçok yerli ve yabancı dergide editörlük ve hakemlik görevlerini yürütmektedir. 2012-2015 yılları arasında Avrupa Üroloji Derneği’nin (EAU) Genç Ürologlar Komitesinde görev almış, 2018 yılından itibaren ise International Alliance of Urolithisis (IAU) Deneği’nin PNL çalışma grubunda yer almaktadır.
Üroloji’nin en prestijli 2 derneği olan Amerikan Üroloji Derneği (AUA) ve Avrupa Üroloji Derneği (EUA) üyesi olan Dr. Reşorlu, bu derneklerin kongrelerine konuşmacı olarak davet edilmektedir.
Dumlupınar Bulvarı, Kızılırmak Mahallesi YDA CENTER A2 Giriş 9. Kat No:341, Ankara
Üroloji Randevusu
Penis Implantı
Penise Enjeksiyon Tedavisi
Penise Prp Tedavisi
Berkan Reşorlu Muayenehanesi
Penise Şok Dalga Tedavisi (EDSWT)
Periton Diyalizi
Sünnet
Tam Idrar Tahlili(Tit)
Tam Kan Sayımı-Hemogram
Berkan Reşorlu Muayenehanesi
Tek Kesiden Laparoskopik Ürolojik Cerrahisi (Göbek Deliğinden)
Testis Protezi
Transvajinal Mesane Boynu Süspansiyonu
Berkan Reşorlu Muayenehanesi
Transüretral Prostat Rezeksiyonu (TURP)
TUR-P Plazmakinetik
Ua(Ürinaliz)
Berkan Reşorlu Muayenehanesi
Vakum Konstrüksiyon Cihazları(Penil Protez)
Vazektomi
Ürostomi
İdrar Kaçırma Tedavisi
İdrar Yolu Darlıkları
Berkan Reşorlu Muayenehanesi
İntravenöz Pyelografi ( İvp )
İntravenöz Ürografi
gü...l
6 Yıldır geçmeyen ara ara idrar yolu enfeksiyonum için Berkan hocama muayene olmuştum ve sonunda İdrar yolu enfeksiyonum için verdiği tedaviler sayesinde sürekli devam eden idrar yolu enfeksiyonumdan kurtuldum. Hocama bunun için minnettarım.
s ...s
5 ay önce Berkan hocama varikosel ameliyatı için uzun araştırmalar sonucu Berkan hocamda karar kıldım .2 yıldır Allah nasip etmiyordu çocuk sahip olmamızı.hem sperm sayılarım hem de sperm hareketliliğim cok düşüktü.Berkan hocam yakından ilgilendivr Mikro cerrahi yöntemle varikosel ameliyatı yapmakta karar kıldı.Ameliyat işlemi çok rahattı hiç ağrı sızı çekmedim aynı gün taburcu olup iş hayatıma dönebildim.Ameliyattan 5 ay sonra çocuk sahibi oldum.Tekrardan Allah razı olsun hocamdan.T
al...ü
1 yıl önce prostat ameliyatı olmuştum. Tekrar sıkıntı yaşadım. İdrarımı yapmakta zorluk çekiyordum. Prof. Dr. Berkan Reşorlu hocam bu problemlerin giderilmesinde çok yardımcı oldu başta hocam olmak üzere ekibi sayesinde operasyonum başarılı ve sorunsuz şekilde tamamlandı. Kontrollerime devamlı gidiyorum. Hocamı herkese tavsiye ederim. Güler yüzlülüğün ve ilgi alakasından dolayı tekrardan minnettarım. ALİ GÖNÜLLÜ
bi...
Lazerli prostat ameliyatımı başarı ile gerçekleştiren prof dr Berkan Reşorlu ve ekibine sonsuz teşekkürlerimi sunarım.Bilgin Asmaz
mu...u
Oldukça büyümüş durumda olan prostatımdan kaynakla idrar yapamama şikayetim sonrası başvurduğum Sayın Prof.Dr Berkan Reşorlu Hocam başta olmak üzere ve ekibine Prostat operasyonumu başarılı bir şekilde sorunsuz gercekleştirdikleri,beni sağlıma kavuştukları için teşekkürlerimi sunuyorum.Hocamin bilgi birikimi,Hastaya olan açıklayıcı tıbbi bilgisine hayran kaldım.sonsuz tavsiye ederim.Sağlıklı Günler dilerim.MUSTAFA MUTLU
Berkan Bey'den çok memnunum. Ufak olan prostatım için ameliyat oldum. Aynı zamanda da peyronie rahatsızlığı için tedavi uygulandı. Şu anda tedavimiz devam ediyor. Kendisi her yönüyle mükemmel, çok iyi bir doktor. Berkan Bey'e farklı bir ilden giderek tedavi oldum. Memnun kaldım.
mu...n
Rahatsızlığım böbrek üstü bezi tümörü teşhisi konmuştu Bu konuyla alakalı olarak çok araştırma yaptım ve Berkan bey hocamda karar kıldım iyi ki de hocamı tercih etmişim Bana olan yaklaşımı beni aydınlatması ve yönlendirmesi çok güzeldi. İlgi ve alakasıyla gerçekten müthiş bir doktor. En güzeli de her an ulaşılabilir olması ve sabırlı yaklaşımı. Ameliyatımı da başarıyla gerçekleştirdi. Ülkemizde iyiki böyle doktorlar var. Kendisini iyi ki ama iyi ki tanıdım......
se...a
Doktor bey son derece nazik, kibar ve ilgili bir insan. İşinde de oldukça başarılı bir doktor. Annemin böbreğinde oluşan kitle nedeniyle kendisine ulaştık. Çok başarılı bir ameliyatla annem böbreği alınmadan tümöründen kurtuldu ve kısa sürede sağlığına kavuştu. Hem annemiz hem de bizler kendisine sonsuz müteşekkiriz. İyi ki varsınız.
mo...d
Berkan bey ile prostat sorunu olan babamın tedavi sürecinde tanıştık. Adanadan gelen babamın sorunları çok şükğr çözüldü. Anlaşmalı kurumlarında gayet iyi hizmet aldık. Berkan beyle tanıştığımız için çok şanslıyız. İletişim gücü yüksek bilgi ve birikimi olan birisi hiç tereddüt etmeden tercih edebilirsiniz.
a....
Eşimin prostat ameliyatını yaptı. Kendisi çok değerli bir doktor. Tıp etiği alanında bilgi olarak çok sevdiğimiz bir dostumuz oldu. Ameliyattan sonra bir sıkıntısı kalmadı. Gerek ameliyat öncesinde gerekse sonrasında yeteri kadar bilgilendirmelerde bulundu. Sürekli olarak irtibat halindeyiz. Berkan Bey'e çok teşekkür ediyoruz.
Berkan Reşorlu isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Berkan Reşorlu, Üroloji. Size Berkan Reşorlu tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Üroloji Randevusu, Randevu, Esd (Sedimantasyon), Elektron Işınlı Bilgisayarlı Tomografi, Tam Kan Sayımı-Hemogram, Enjeksiyon Im, Enjeksiyon Iv, Preoperatif Değerlendirme, X-Ray, Laserasyon Onarımı.
Berkan Reşorlu adresi nerede?Berkan Reşorlu şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Dumlupınar Bulvarı, Kızılırmak Mahallesi YDA CENTER A2 Giriş 9. Kat No:341 Ankara
Adresine gitmek zorunda kalmadan Berkan Reşorlu isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Berkan Reşorlu online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Berkan Reşorlu isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Berkan Reşorlu, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Berkan Reşorlu hangi dilleri konuşuyor?Berkan Reşorlu ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Berkan Reşorlu isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Berkan Reşorlu bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Berkan Reşorlu ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Berkan Reşorlu hakkında ne düşünüyor?Toplam 15 hasta / danışan, Berkan Reşorlu hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Berkan Reşorlu hangi sigortaları kabul ediyor?Berkan Reşorlu tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Allianz Sigorta, Güneş Sigorta, Ak Sigorta, Garanti BBVA Sigorta, Eureko Sigorta, Axa Sigorta, Ziraat Sigorta, Mapfre Sigorta Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
Ankara bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Ürologlar
Ankara bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Ürologlar