Doç. Dr. Berkan Reşorlu, 1979 yılında Ankara’da doğmuştur. 1997-2003 yılları arasında Ankara Üniversitesi’nde Tıp Eğitimini tamamlamıştır. 2003-2008 yılları arasında ise yine Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesinde Üroloji ihtisasını tamamlayarak Üroloji Uzmanı olmuştur. Uzmanlık sonrası uluslararası birçok çalışmaya imza atmış, SCI/SCI-E indeksli uluslararası dergilerde 110’ün üzerinde makalesi yayınlanarak literatüre önemli katkıda bulunmuş ve 2013 yılında Doçent ünvanı almıştır.
İleri laparoskopik cerrahi ve robotik cerrahi eğitimi almak üzere 2012 yılında Bakırköy Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne gitmiş, 2013 yılında ise yine laparoskopik ve robotik cerrahi konusunda bilgi ve deneyimini arttırmak üzere Cleveland Klinikte bulunmuştur.
2014 ve 2015 yıllarında Ankara Eğitim ve Araştırma Hastanesi Üroloji Kliniği’nde Eğitim Sorumlusu olarak görev yapmıştır. 2016 – 2019 yılları arasında Ondokuz Mayıs Üniversitesi Üroloji Anabilim Dalı’nda Öğretim Üyesi olarak görev yapan Dr. Reşorlu, 2019 - 2020 yıllarında Memorial Ankara Hastanesinde çalışmıştır.
Endoskopik (kapalı) taş ameliyatları konusunda çalışma arkadaşlarıyla birlikte o dönemin en geniş serili çalışmalarını yayınlamışlar ve o tarihte dünyada ilk defa bu cerrahileri 1 yaş altı çocuklara uygulayarak literatürde yayınlatmışlardır.
Kendi isimlerini vererek hazırlamış oldukları taş skorlama sistemi uluslararası literatürde kabul görerek defalarca validasyonu yapılmış, yine domuz modelinde tanımlamış oldukları endoskopik taş cerrahisi modeli uluslararası bir toplantıda kurs olarak düzenlenmiş ve uluslararası bir dergide makale olarak yayınlanmıştır.
Yurtiçi ve yurtdışında düzenlenen birçok sempozyum ve kongreye katılmış, bu toplantıların 75’ine davetli konuşmacı olarak gitmiş, üçü uluslararası olmak üzere 16 toplantıda canlı cerrahiler gerçekleştirmiştir. Yine kendisi de birçok sempozyum, toplantı ve workshop organize etmiştir.
Ulusal ve uluslararası birçok kitapta davetli yazar olarak görev alan Dr. Reşorlu, şu an birçok yerli ve yabancı dergide editörlük ve hakemlik görevlerini yürütmektedir. 2012-2015 yılları arasında Avrupa Üroloji Derneği’nin (EAU) Genç Ürologlar Komitesinde görev almış, 2018 yılından itibaren ise International Alliance of Urolithisis (IAU) Deneği’nin PNL çalışma grubunda yer almaktadır.
Üroloji’nin en prestijli 2 derneği olan Amerikan Üroloji Derneği (AUA) ve Avrupa Üroloji Derneği (EUA) üyesi olan Dr. Reşorlu, bu derneklerin kongrelerine konuşmacı olarak davet edilmektedir.

Berkan Reşorlu Muayenehanesi
Dumlupınar Bulvarı, Kızılırmak Mahallesi YDA CENTER A2 Giriş 9. Kat No:341, Ankara

Kabul edilen yaş grubu: yetişkin, her yaştan çocuk

Üroloji Randevusu

Abdominal Ultrasonografi +109 daha fazla

Adrenalektomi

Bilgisayarlı Tomografi Taraması(Bt)

BipoLEP Prostat Ameliyatı

Üroloji Randevusu

Makaleler

Konum: Berkan Reşorlu Muayenehanesi Üroloji Randevusu

6 Yıldır geçmeyen ara ara idrar yolu enfeksiyonum için Berkan hocama muayene olmuştum ve sonunda İdrar yolu enfeksiyonum için verdiği tedaviler sayesinde sürekli devam eden idrar yolu enfeksiyonumdan kurtuldum. Hocama bunun için minnettarım.

Konum: Berkan Reşorlu Muayenehanesi Diğer

5 ay önce Berkan hocama varikosel ameliyatı için uzun araştırmalar sonucu Berkan hocamda karar kıldım .2 yıldır Allah nasip etmiyordu çocuk sahip olmamızı.hem sperm sayılarım hem de sperm hareketliliğim cok düşüktü.Berkan hocam yakından ilgilendivr Mikro cerrahi yöntemle varikosel ameliyatı yapmakta karar kıldı.Ameliyat işlemi çok rahattı hiç ağrı sızı çekmedim aynı gün taburcu olup iş hayatıma dönebildim.Ameliyattan 5 ay sonra çocuk sahibi oldum.Tekrardan Allah razı olsun hocamdan.T

Konum: Berkan Reşorlu Muayenehanesi Üroloji Randevusu

1 yıl önce prostat ameliyatı olmuştum. Tekrar sıkıntı yaşadım. İdrarımı yapmakta zorluk çekiyordum. Prof. Dr. Berkan Reşorlu hocam bu problemlerin giderilmesinde çok yardımcı oldu başta hocam olmak üzere ekibi sayesinde operasyonum başarılı ve sorunsuz şekilde tamamlandı. Kontrollerime devamlı gidiyorum. Hocamı herkese tavsiye ederim. Güler yüzlülüğün ve ilgi alakasından dolayı tekrardan minnettarım. ALİ GÖNÜLLÜ

Konum: Berkan Reşorlu Muayenehanesi Lazerle Prostat Cerrahisi

Lazerli prostat ameliyatımı başarı ile gerçekleştiren prof dr Berkan Reşorlu ve ekibine sonsuz teşekkürlerimi sunarım.Bilgin Asmaz

Konum: Berkan Reşorlu Muayenehanesi Diğer

Oldukça büyümüş durumda olan prostatımdan kaynakla idrar yapamama şikayetim sonrası başvurduğum Sayın Prof.Dr Berkan Reşorlu Hocam başta olmak üzere ve ekibine Prostat operasyonumu başarılı bir şekilde sorunsuz gercekleştirdikleri,beni sağlıma kavuştukları için teşekkürlerimi sunuyorum.Hocamin bilgi birikimi,Hastaya olan açıklayıcı tıbbi bilgisine hayran kaldım.sonsuz tavsiye ederim.Sağlıklı Günler dilerim.MUSTAFA MUTLU

Berkan Bey'den çok memnunum. Ufak olan prostatım için ameliyat oldum. Aynı zamanda da peyronie rahatsızlığı için tedavi uygulandı. Şu anda tedavimiz devam ediyor. Kendisi her yönüyle mükemmel, çok iyi bir doktor. Berkan Bey'e farklı bir ilden giderek tedavi oldum. Memnun kaldım.

Konum: Berkan Reşorlu Muayenehanesi Adrenalektomi

Rahatsızlığım böbrek üstü bezi tümörü teşhisi konmuştu Bu konuyla alakalı olarak çok araştırma yaptım ve Berkan bey hocamda karar kıldım iyi ki de hocamı tercih etmişim Bana olan yaklaşımı beni aydınlatması ve yönlendirmesi çok güzeldi. İlgi ve alakasıyla gerçekten müthiş bir doktor. En güzeli de her an ulaşılabilir olması ve sabırlı yaklaşımı. Ameliyatımı da başarıyla gerçekleştirdi. Ülkemizde iyiki böyle doktorlar var. Kendisini iyi ki ama iyi ki tanıdım......

Konum: Berkan Reşorlu Muayenehanesi Üroloji Randevusu

Doktor bey son derece nazik, kibar ve ilgili bir insan. İşinde de oldukça başarılı bir doktor. Annemin böbreğinde oluşan kitle nedeniyle kendisine ulaştık. Çok başarılı bir ameliyatla annem böbreği alınmadan tümöründen kurtuldu ve kısa sürede sağlığına kavuştu. Hem annemiz hem de bizler kendisine sonsuz müteşekkiriz. İyi ki varsınız.

Konum: Berkan Reşorlu Muayenehanesi Randevu

Berkan bey ile prostat sorunu olan babamın tedavi sürecinde tanıştık. Adanadan gelen babamın sorunları çok şükğr çözüldü. Anlaşmalı kurumlarında gayet iyi hizmet aldık. Berkan beyle tanıştığımız için çok şanslıyız. İletişim gücü yüksek bilgi ve birikimi olan birisi hiç tereddüt etmeden tercih edebilirsiniz.

Eşimin prostat ameliyatını yaptı. Kendisi çok değerli bir doktor. Tıp etiği alanında bilgi olarak çok sevdiğimiz bir dostumuz oldu. Ameliyattan sonra bir sıkıntısı kalmadı. Gerek ameliyat öncesinde gerekse sonrasında yeteri kadar bilgilendirmelerde bulundu. Sürekli olarak irtibat halindeyiz. Berkan Bey'e çok teşekkür ediyoruz.