du...n
50 yaşındayım. Şimdiye dek böyle bir doktorla karşılaşmadım.Çok fazla doktora gittim ama böyle bir doktor görmedim Allah razı olsun kendisinden çok ilgili alakalı.Herkese tavsiye ederim.
ha...l
Harika bir doktor ve harika bir insan. Eşim Aysel Ceylan Öncel muayene oldu. Hastasını iyi dinleyen, not alan, şüphelerine yönelik tetkik isteyen, diğer bölümlerden de değerlendirme alarak kesin tanı ve sonuç almaya çalışan, hastaya yaklaşımı çok nezaketli bir doktor.
de...z
gerçekten mükemmel bir insan, hastaya özverili yaklaşımı güven veriyor ve karşısındaki ister küçük ister büyük olsun saygı duymayı bildiği için endiside hürmet edilecek bir doktor.Umarım çok daha iyi yerlerde gelir
du...u
ben artık sürekili oalarak geliyorum ve benim hastalığıma lupus tanısı konulmuştu .ve ben berkent hocamdan cok memnunum gercekten özverili bir insan ben kendimde sağlık personeliyim ve berkant bey hiç bir karsılık beklememeksizin kim olursa olsun cok ilgileniyor böyle insanların valla profosor olması lazım ve basa gelmesi lazım onun sayesinde hastalığımda kesinleşti en azından içim rahat basarılar ve
Berkant Ali Avcı isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Berkant Ali Avcı, Romatoloji.
Berkant Ali Avcı adresi nerede?Berkant Ali Avcı şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Gebizli Mahallesi 1116. Sokak No:4 Muratpaşa
Adresine gitmek zorunda kalmadan Berkant Ali Avcı isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Berkant Ali Avcı online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Berkant Ali Avcı isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Berkant Ali Avcı bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Berkant Ali Avcı ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Berkant Ali Avcı hakkında ne düşünüyor?Toplam 4 hasta / danışan, Berkant Ali Avcı hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.