.....
Yapmamız gerekeneri aşırı hızlı bir şekilde söyledi ve sorduğumuz bir iki basit soruya bile azarlar gibi yanıt verdi. Kesinlikle tavsiye etmiyorum.
Bu doktor/uzman mısınız? Bu görüşe cevap verin! Şimdi kayıt olun
ce....
Oğlum 6 aylik ve ilk çocuğumuz olduğu için bizi her konuda yönlendirebilecek bir doktor aradık son olarak Berkant beye geldik ve cok memnun kaldık, herşeyi detaylı olarak anlatmasi ve başka konularda da yol gösterici olması çok güzel, gerçekten deneyimli ve ilgili bir doktor tavsiye ederim
ay...r
Çok iyi bir doktor. Oğlum doğduğundan beri kontrollerini Berkant Bey yaptı. Sanki devlet hastanesi doktoru değil de özel doktor gibi iyi ilgileniyor. güler yüzlü. Hastalarına gerçekten zaman ayırıyor..Her türlü sorunumuzda destek oluyor ve aydınlatıyor. Böyle bir doktorumuz olduğu için çok şanslıyız.
m....g
bugüne kadar tanıdıgım tüm doktorlardan iyi abartısız söylüyorum meslegine aşık ki tanıyanlar zaten bilir cocukları onun gibi seven takip eden mükemmel biri cocugumu ona götürdügümden beri hastalıklarımızın bi çogunu yendik benim oglum 25 haftalık dünyaya geldi 2yılı aşkın tanışıyoruz
ay...e
doktorumuz gerçekten hastalarıyla ilgi çocukları seven bilgili bir doktorumuz
du...u
tanıdığım en iyi çocuk doktoru bilgi ve tedavi yönünden donanımlı hastalarına gerçekten değer veren bir doktorumuz
Berkant Ersoy isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Berkant Ersoy, Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları.
Berkant Ersoy adresi nerede?Berkant Ersoy şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Ankara
Adresine gitmek zorunda kalmadan Berkant Ersoy isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Berkant Ersoy online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Berkant Ersoy isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Berkant Ersoy bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Berkant Ersoy ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Berkant Ersoy hakkında ne düşünüyor?Toplam 6 hasta / danışan, Berkant Ersoy hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 4.5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Ankara bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Ankara bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Ankara bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Ankara bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Ankara bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Ankara bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Ankara bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Ankara bölgesinde SGK kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Ankara bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Ankara bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Ankara bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Ankara bölgesinde Yapı Kredi Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Ankara bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Ankara bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Ankara bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Ankara bölgesinde Merkez Bankası Mensupları kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Ankara bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Ankara bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Ankara bölgesinde Türkiye Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla