Diş Hekimi Randevusu
Hoşnudiye mahallesi,İsmet İnönü 1 cadde,Balıkçıoğlu apt.,no:38 kat:5 daire:5, Eskişehir
Diş Dolgusu
20'lik Diş Çekimi
BERKAY ADALIĞ DİŞHEKİMİ MUAYENEHANESİ
Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı)
Cerrahi İmplant
Zirkonyum Porselen Kronlar
İmplant
İmplant Uygulamaları ve Farklı Üst Yapı Tercihleri
be...y
Diş hekimi çekincemi sayenizde atlattım. Yirmilik diş çekimi, sinüs yükseltme ameliyatı, diş dolgusu ve kanal tedavi işlemleri sırasında ve sonrasında sürekli kontrol edildim. Operasyonlar, tedavi süreci, hastayla olan ilişki, detaylı açıklamalar ve her türlü yardımdan dolayı teşekkür ederim.
ga...
Berkay Bey tedaviler ve takibinde alanında yetkin birisi.İmplamt ve yirmilik diş çekimi yaptırmıştım süreç boyunca bilgisiyle güven verdi ve daha rahat hissetmemi sağladı
g....s
Çok uzun yıllardır Berkay Bey’den diş problemlerimle ilgili destek alıyorum, her seferinde hastayı bilgilendirici yaklaşımı, hijyen konusundaki hassasiyetleri ve tedavilerimin sonucundan çok memnunum. Çoğu insanın olduğu gibi benim de diş tedavilerimle ilgili korkularım vardı ancak her seferinde, rahat hissetmem, tedavi sırasında devamlı nasıl hissettiğimle ilgili kontrol ediliyor olmam güven veriyor. Kesinlikle önermekteyim.
ta...
Tedavi sırasında her aşamada bilgilendirme yapılıyor, doktorundan asistanına kadar tüm personel güleryüzlü ve samimi davranıyor, muayene ulaşımolarak iyi bir konumda, işlerini gayet güzel yapıyorlar. Şimdiye kadar çektirdiğim en acısız diş çekimini yapan Berkay Hocama teşekkür ediyorum.
mü...r
Doktorumdan çok memnunum. Çok çok zor bir yirmilik diş çekimimi, yüzüm neredeyse hiç şişmeden ve hiç morarmadan atlattım. Doktorumun ellerine sağlık diyorum. Doktoruma destek veren tüm ekibe de teşekkürlerimi sunuyorum. İyiki varsınız.
Masetter botoksu yaptırmak için gittim .Cok memnun kaldım. Dr. Beyin ilgisine çok teşekkür ederim.
gu...n
Implant için başvurdum gerekli açıklayıcı bilgi aldım hizmet yaklaşım her konuda memnun kaldim implant bence başarılı ama zamanla görücez.
v.....
Apseli ağrılı diş için gittim.. tedavi ağrısız çok kolay geçti..uzun yıllardır ailemizin doktordur.
i.....
Berkay Bey, diş sıkma sorununu tedavi etmeye başlamanıza çok memnun oldum. Gece rahat uyudum sayenizde. Alan hakkındaki güncel bilgi ve uygulamaları takip edip hastaniz ile paylaşmanız çok değerli. Bilgi ve maharetiniz güven verici. Samimi teşekkürlerimle...
Diş taşları ve diş etlerimde iltihaplanmalar vardı. Hepsi çok acısız bir şekilde temizlendi ve konuyla ilgili detaylı bir bilgilendirme yapıldı. Sonucu harika oldu daha erken gitmediğim için pişman oldum :)
Berkay Adalığ isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Berkay Adalığ, Diş Hekimi. Size Berkay Adalığ tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Diş Hekimi Randevusu, Normal Randevu, Kök Kanal Tedavisi, Zirkonyum Porselen Kronlar, 20'lik Diş Çekimi, Estetik Porselen, Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı), Lamina Uygulamaları, Tam Diş Protezi.
Berkay Adalığ adresi nerede?Berkay Adalığ şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Hoşnudiye mahallesi,İsmet İnönü 1 cadde,Balıkçıoğlu apt.,no:38 kat:5 daire:5 Eskişehir
Adresine gitmek zorunda kalmadan Berkay Adalığ isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Berkay Adalığ online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Berkay Adalığ isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Berkay Adalığ, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Berkay Adalığ hangi dilleri konuşuyor?Berkay Adalığ ile İngilizce, İspanyolca dilinde konuşabilirsiniz.
Berkay Adalığ isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Berkay Adalığ tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Berkay Adalığ hakkında ne düşünüyor?Toplam 43 hasta / danışan, Berkay Adalığ hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Eskişehir bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Diş Hekimleri
Eskişehir bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Diş Hekimleri