DDMT,kinezyolojik bantlama,kuru iğneleme sertifikalarına sahiptir.
Şu anda ortopedik hastalıkların rehabilitasyonu,nörolojik hastalıkların rehabilitasyonu,bel-boyun fıtıkları,fibromyalji,kireçlenme,geriatrik hastalıkların rehabilitasyonu alanlarında hizmet vermektedir.
ANTE SAĞLIK / OSSA Fizyoterapi ve Sağlıklı Yaşam Merkezinde aktif olarak çalışmaktadır.
Ameliyatsız Menisküs Yırtığı Tedavisi
Nörolojik Rehabilitasyon
Ortopedik Rehabilitasyon
Topuk Dikeni Tedavisi
ez...i
Hasta ile iletişimi çok iyi. Güler yüzlü ve samimi. Yapacağı tedaviyi önceden açıklıyor ve tedavi sürecinde de acı eşiğinize dikkat ediyor. İşinde çok profesyonel. Diz kırığım var. Daha ikinci seanstan iyileşmeye başladım. Çok fazla ilerleme katettik. Çok memnun kaldım herkese tavsiye ederim.
e....k
Bel ağrıları için Berkay hocam ile birlikte Manuel terapiye destek olarak egzersizler yaptık. Fıtıktan dolayı ameliyat demişlerdi ama gerek kalmadı. Artık daha rahat hareket edebiliyorum. Mutluyum ilgi ve alakası çok güzeldi.
o....a
Baştan sona her şey için detaylı bilgi veriliyor. Çalışan herkesin yaklaşımı çok iyi. Berkay hoca işinde gerçekten çok iyi. Ağrılarım 5 seans manuel terapi ve backup cihazı ile geçti. Tatile gideceğimi belirttiğim için en az benim kadar tatilimi düşündüler diyebilirim.
Kesinlikle tavsiye ederim.
r....o
Berkay hocam sayesinde boyun, bel ve kalçamda olan ağrılardan ve ayaklarımdaki olan kasılmalardan kaynaklı destek aldım. Manuel terapi sayesinde ağrıların ikinci seansta azalmaya başladı ve son buldu. Daha seansları bitmeden iyileşme oldu. Temiz titiz güvenli
Berkay Buğra Turan isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Berkay Buğra Turan, Fizyoterapi Ve Rehabilitasyon. Size Berkay Buğra Turan tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Manuel Terapi, Ortopedik Rehabilitasyon, Felç, Bel - Boyun Fıtığı, Nörolojik Rehabilitasyon, Kuru İğne Tedavisi, El Rehabilitasyonu, Topuk Dikeni Tedavisi, Menisküs Tedavisi.
Berkay Buğra Turan adresi nerede?Berkay Buğra Turan şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Yahyakaptan Mahallesi Şehit Ali İhsan Çakmak Sokak No:10/6 İzmit
Adresine gitmek zorunda kalmadan Berkay Buğra Turan isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Berkay Buğra Turan uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Berkay Buğra Turan isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Berkay Buğra Turan, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Berkay Buğra Turan isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Berkay Buğra Turan tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Berkay Buğra Turan hakkında ne düşünüyor?Toplam 4 hasta / danışan, Berkay Buğra Turan hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Berkay Buğra Turan hangi sigortaları kabul ediyor?Berkay Buğra Turan tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.