Skolyoz Tedavisi
3 Boyutlu Skolyoz Fizyoterapisi
Ameliyatsız Skolyoz Tedavisi
Skolyoz Tedavisi
Uzm. Fzt. Berkay TUTAR - Skolyoz Merkezi
Çukurova Üniversitesi Sağlık Bilimleri Enstitüsü Anatomi Anabilim Dalı'nda Yüksek Lisans programına başlamış 2021 yılında mezun olarak Uzman ünvanını kullanmaya hak kazanmıştır.
Uzm. Fzt. Berkay Tutar,2022 yılında Çukurova Üniversitesi Sağlık Bilimleri Enstitüsü Anatomi Anabilim Dalı'nda Doktora programında devam etmektedir.
Şu anda mesleki çalışmalarına “Skolyoz Merkezi Adana - Uzm. Fzt. Berkay Tutar” merkezinde devam etmektedir.
Skolyoz üzerine alınan kurslar;
ISST International Schroth 3-dimensional Scoliosis Therapy
BSPTS Barcelona Scoliosis Physical Therapy School, Rigo Concept
SEAS Scientific Exercises Approach to Scoliosis
LYON Method, Dr. Jean Claude de Mauroy
ISICO International Principles and Practice of Scoliosis Conservative Treatment Master Course
FITS Functional Individual Therapy Of Scoliosis
gü...y
22 yaşında bir skolyoz hastasıyım. Hastalığımın tanısını aldığımda gittiğim doktorlar ısrarla ameliyat olmamı veya yüzmemi söylüyordu. Okul hayatım, sınavlara hazırlık sürecimle hastalığımın tedavisini hep arka plana ittim. Son bir kaç aydır çok fazla masa başında oturduğum için ağrılarım artmaya başladı. Ameliyat dışında neler yapabileceğimi araştırmaya başladım ve Berkay abinin skolyoz içeriklerine denk geldim. Ön görüşme randevusu aldık, ön görüşme randevumdan çok memnun kaldık. Hastalığıma dair bilmediğimiz çok şey öğrendik. Neler yapmamız gerektiği, seansların nasıl ve ne sıklıkla olacağını çok açıklayıcı şekilde bize anlattı. Merak ettiğim tüm soruların cevabını öğrendim.
eb....
Berkay Bey e bir ay önce kızımın skolyoz rahatsızlığı sebebiyle başvurduk. İlk göruşmede detaylı muayene ve röntgen incelemesi bizi memnun etti.İlgili, kibar, başarılı bir fizyoterapist.Kızım da tedaviden memnun. Arayış içinde olan herkese gönül rahatlığı ile tavsiye ederim.
Oğluma skolyoz şüphesi ile tedavi maksadıyla gittik. Detaylıca kontroller ve değerlendirmeler neticesinde bir problem olmadığına dair güzel yorumlarda bulundu. Eksikliklerimiz ile yol gösterici oldu. Teşekkürler hocam.
Oğlumun skolyoz olduğunu öğrendiğimde ark tavsiyesiyle gittik berkay beye sağolsun çok güzel ilgilendi bizleri rahatlattı
k....a
Berkay bey işinde uzman çok nazik biri. Skolyoz tedavisi görüyorum. Egzesizlerimi çok güzel yaptırıyor. Egzersizlerimi yaptıkça sırt ağrılarım azalıyor. Her şey için teşekkür ederim
i̇...i
Berkay hocayla egzersize başladıktan bir iki ay gibi kısa bir sürede ağrılarımda ciddi azalışlar gözlemledim.. Skolyozdan dolayı oluşan duruş bozukluğumun azaldığını, çok net fark edebiliyorum. Kıyafetlerim üstüme daha düzgün oluyor. Ayrıca çok ilgili bir uzman fizyoterapist. Skolyozum hakkında sorduğum tüm soruları anlayabilecegim bir şekilde anlatıyor
i̇...i
Berkay hocam sayesinde kısa süre içerisinde gözle görülür bi fark elde ettim.Durusumda düzelme ağrılarımda azalma oldu.Seanslar hem verimli hem eğlenceli geçiyor.
Hasta
Ağrı kesici almama gerek kalmayan,süper ötesi iyi gelen hareketleri oldukça anlaşır bir şekilde anlatıp yapmamı kolaylaştıran Berkay Bey e çok teşekkür ediyorum. İmkanı olan mutlaka Berkay bey ile tanışsın. Güler yüzü,ilgisi ,bilgisi harika.
Hasta
skolyozum için yanlış tedaviler sonunda berkay beyle tanıştım ve çok kısa sürede istediğim faydayı gördüm. hem güleryüzü hemde tecrübesiyle kesinlikle istediğiniz sonucu alacağınıza emin olabilirsiniz.
gü....
Kızımın skolyoz tedavisi için kendisiyle hemen hemen her hafta görüşüyoruz.
Berkay Bey işinde uzman ve başarılı bir fizyoterapist.Biz memnunuz. Tesekkur ediyoruz desteği için.
Berkay Tutar isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Berkay Tutar, Fizyoterapi Ve Rehabilitasyon. Size Berkay Tutar tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Skolyoz Tedavisi, 3 Boyutlu Skolyoz Fizyoterapisi, Ameliyatsız Skolyoz Tedavisi, Randevu.
Berkay Tutar adresi nerede?Berkay Tutar şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Gürselpaşa Mahallesi Öğretmenler Bulvarı Tepelizade İş Merkezi No:2/18 Adana
Adresine gitmek zorunda kalmadan Berkay Tutar isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Berkay Tutar online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Berkay Tutar isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Berkay Tutar, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Berkay Tutar isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Berkay Tutar tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Berkay Tutar hakkında ne düşünüyor?Toplam 10 hasta / danışan, Berkay Tutar hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Adana bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Fizyoterapistler
Adana bölgesinde SGK kabul eden Fizyoterapistler