Haziran 2015’ten itibaren İstanbul Tıp Fakültesinde çalışmaktadır.
Onkoloji polikliniği - Çocuk polikliniği - Obezite polikliniklerinde görev almıştır. Onkoloji Polikliniğinde halen görevini sürdürmektedir.
Onkoloji Kliniği, Çocuk Kliniği, Ortopedi Kliniği, Fizik Tedavi Kliniği, Göğüs Hastalıkları Kliniği, Göz Hastalıkları Kliniği, Kadın Doğum Kliniği, Genel cerrahide 6 adet klinik, Kalp Damar Cerrahi Kliniği de görev aldığı kliniklerdir.
Halen Onkoloji kliniği , Ortopedi Kliniği, Fizik Tedavi Kliniği, Göğüs Hastalıkları Kliniği ve Göz Hastalıkları Kliniğinde çalışmaya devam etmektedir.
Üye olduğu dernekler
KEPAN ( Klinik Enteral ve Parenteral Nutrisyon Derneği )
Akademik Geriatri Derneği
Üye olduğu akademik web site ve dergiler
Türkiye Klinikleri
Dergi Park (TUBİTAK ULAKBİM çatısı altında faaliyet gösteren akademik dergi ve elektronik makale platformu)
TDD ( Türkiye Diyetisyenler Derneği ) ‘nin Beslenme ve Diyet Dergisi
- Şişmanlık (Obezite)
- Diyabet (Şeker Hastalığı)
- Kilo Problemi
- Hiperlipidemi
- Aşırı Kilo Alımı
Diyetisyen Randevusu
Ümraniye,
Berke Deniz Karaaslan
Ümraniye,
Berke Deniz Karaaslan
Ben kendisiyle ilk başta 4 yıl kadar önce çalışmıştım, o zaman da destek oldu. İş veya evle ilgili yaşantımda ona göre programı yönetti. Gerekli değişiklikleri yaptı ve başarılı olduk.Şimdi tekrar ihtiyaç duydum.Şu anda da özellikle yemek hazırlayacak vaktim olmadığında pratik çözümler sunuyor. Arada kaçamak yaptığım zaman da gerekli ciddiyetle uyarıp motive ediyor. Bu yüzden çok memnunum.3 ayda 6 kilo verebildim.Benim çok fazlalığım yoktu ,yavaş ilerledik.Hata yaptım dediğinizde sizi devam edebilmeniz için motive ediyor.Her zaman rahatlıkla ulaşabiliyorum. Anlık olarak öğün fotoğrafı paylaşarak günde 3-4 kere danışıyorumdur. Her gün kendisi de bana 15 dakikasını ayırıyordur.
Berke Deniz Karaaslan isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Berke Deniz Karaaslan, Diyetisyen. Size Berke Deniz Karaaslan tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Diyetisyen Randevusu.
Berke Deniz Karaaslan adresi nerede?Berke Deniz Karaaslan adresini belirtmedi. Berke Deniz Karaaslan yalnızca online danışmanlık hizmeti veriyor (internet üzerinden, uzaktan) veya Berke Deniz Karaaslan adresinin tam olarak nerede olduğunu söylememeyi tercih etmiş olabilir.
Adresine gitmek zorunda kalmadan Berke Deniz Karaaslan isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Berke Deniz Karaaslan online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Berke Deniz Karaaslan hangi dilleri konuşuyor?Berke Deniz Karaaslan ile İngilizce, Almanca dilinde konuşabilirsiniz.
Berke Deniz Karaaslan isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Berke Deniz Karaaslan bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Berke Deniz Karaaslan ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Berke Deniz Karaaslan hakkında ne düşünüyor?Şimdilik 1 hasta, Berke Deniz Karaaslan hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakmak istedi ve ona ortalama 5 yıldız verdi (maksimum 5 üzerinden). Bize deneyiminizden bahsetmek ister misiniz? Fikrinizi bırakmak için Buraya tıklayın, yüzlerce hasta size teşekkür edecek.