Ege Üniversitesi Tıp Fakültesinden 1981 yılında mezun olduktan sonra yine aynı kurum bünyesinde asistanlık görevini tamamlayan Op.Dr. Berkhan Savaşçın, mecburi hizmeti için gittiği Samsun Çarşamba Devlet Hastanesinde 5 yıl görev yapmıştır.
Şuan İzmir'deki kendi muayenehanesinde çalışmaktadır.
Genel Cerrahi Randevusu
Splenektomi
Tiroid Cerrahisi
Tiroid Kanseri Cerrahisi
it...n
Göğsümde elime gelen kitle nedeniyle kendisiyle tanışma fırsatım oldu; muhteşem bir doktor sabırla endişelerime yanıt vererek güvende hissetmemi sagladığı için minnettarım.Tecrübesi ile tüm danışanlarına aynı sabırla yanıt verdiğine eminim.İyi ki sizi tanımışım :)
ha...
Bir çok sağlık sorunumda her zaman en üstün seviyede gereken müdahaleyi başarıyla gerçekleştirerek sağlığıma kavuşturan çok değerli cerrah hekimime sonsuz şükranlarımı arz ederim. Üstün hekimlik vasıfları yanı sıra eşi zor bulunur dostluğu da bir başka şansım olmuştur. Allah başımızdan eksik etmesin.
2008 yılından beri hastasıyım. Göğüslerimdeki kistlerin düzenli kontrolü sebebiyle gittim kendisine. Sonrasında tiroid ve oğlumun fıtığı sebebiyle de kendisiyle görüştük. Ailemizin doktoru oldu. Sonuca odaklı tedavi yöntemini tercih eden bir doktor. Bilgi kirliliği olmadan çok net ve yeterli bilgilendirme sağlar. Kendisinden gelen bilgiye güvendiğim için devam ediyorum. Uzmanlık alanına girmeyen konularda da doğru yönlendirmesiyle ilgili tedavileri aldım. Açıklayıcı ve sakinleştirici bir yaklaşımı var. Hastaya yapıcı davranıyor. Gereksiz olan hiçbirşeyi istemez. Bana ameliyat masasına yatıyorsun dese ikinci bir doktora bile gitmem. O kadar güvenirim kendisine. Birşeyi yapmamı söylüyorsa gerçekten gereklidir ki istemiştir. Gönül rahatlığı ile birçok dostumu da kendisine yönlendirdim. Onlardan aldığım geribildirimler de aynı şekilde oldu.
i̇....
2 defa fistül ameliyatı oldum. 2 ameliyat da çok başarılı geçti. Sonrasında da herhangi bir komplikasyon yaşamadım. İlk ameliyatı sabah oldum, akşam taburcu oldum. 2. ameliyatta 1 gece kaldım. Çok kibar ve çok ilgili bir doktor. İnsan canlısı. Hasta-doktor ilişkisinden ziyade sanki bizi evinde ağırlıyormuşcasına samimiyetle davrandı. Sürekli ziyaretime geldi. Her zaman yanımda hissettim. Her sorduğumuz sorunun cevabını aldık. Gayet doyurucu, aydınlatıcı bilgiler verdi.
me...
Göbek fıtığı ile ilgili şikayetimiz vardı.
Kendisinden aldığımız pozitif enerji sayesinde ameliyatımızı yaptı. Çok şanslı hissediyoruz kendimizi emin ellere denk geldik. Kendisine çok teşekkür ediyoruz.
d.....
İki sene önce göğsümde bir sertlik fark edince Dr. Berkhan Bey'e başvurdum. Meme kanseri teşhisi konulunca çok hızlı bir şekilde ameliyatım planlandı ve iki göğsümün içi boşaltılarak protez takıldı. Erken teşhis ve hızlı hareketle hayatım kurtuldu diyebilirim, 39 yaşındayım. Bundan sonrası için de kendimi ona emanet ettim ve çok huzurluyum. Berkhan Bey kesinlikle kişiliği, engin hekimlik bilgisi ve tecrübesiyle insana güven verip kendinizin emin ellerde olduğunuzu hissettiriyor. Bana göre İzmir'in hatta ülkemizin en değerli cerrahlarından. İhtiyacı olan herkese tavsiye ederim.
Benim 2008 yılından beri doktorum.Güven veren, güvenebileceğim bir doktor.İlk şikayetimde tiroid nodülüm vardı, beni ameliyat etti.Sonra göğsümde kitle vardı,onun operasyonunu yaptı.Tedavisini yürüttük, sürekli kontrollerimi yapıyor.Her yıl bütün rutin kontrollerimi yapıyor.Kendisi uzmanlığı konusunda güvendiğim bir hekim.Hastaya yaklaşımı güven veriyor, hastasını motive ediyor.O kötü durumları düşünmüyorum.Operasyon sonucuna motive etmesi inanılmaz.Normalde hastalar doktorlardan çekinir ama ben çekinmedim.Bu benim için büyük bir artıydı.Operasyonlarda motive ediyor, operasyona girerken "Berkhan Bey var, ben bu operasyona gözüm kapalı girerim" diyorum.
g.....
Berkhan Bey'in hastasıyım.Kendim sıkıntılıydım, meme ameliyatı oldum. Berkhan Bey şefkatli, sıcakkanlı, insanı rahatlatan biri.Hiç korku hissetmeden kendisine gittim.Tüm kontrollerimde ve her konuda kendisine giderim.Çok iyi bir doktor, şefkatli ve süper bir doktor.Herşey için hala kendisini arıyorum.Ameliyat olalı 3 yıl oldu ama iyi ki kendisiyle tedavi olmuşum.Bana soran, sıkıntısı olan herkese kendisini öneriyorum. Mememde kitle vardı, kitle alınıp komple kazındı ve protez takıldı yerine.Kendisi harika bir doktor.
d.....
Berkhan Bey benim 15 yıllık doktorum.Onunla büyüdüm.Kendisi 3 ameliyatıma girdi.Bir doktor gibi değil bir abi gibi bana çok güven verdi.Kendisiyle hiçbir sıkıntım,problemim olmadı.İlgisi bilgisi, yaklaşımı kesinlikle çok çok iyi bir doktor.İlk olarak göğsümde kitle tespit etti. 2 kez göğüs,bir kez troid ameliyatı oldum.Ameliyatlarımda hiçbir sorun yaşamadım.Herkese tavsiye ederim Berkhan Bey'i bir cerrah olarak.
d.....
Ben 2015 yılı Haziran ayında safra kesesi ameliyatı oldum. Fazlasıyla memnunum,çok ilgili ve alanında uzman. %100 tavsiye edeceğim bir doktor.Safra kesemde taş vardı, acile kaldırıldım ve kendisine başvurdum.Tetkiklerimi tamamladı ve ameliyatımı yaptı.3 gün sonra normal hayatıma geri döndüm.Her zaman ulaşılabilir, istediğinizi sorabileceğiniz bir doktor.
Berkhan Savaşçın isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Berkhan Savaşçın, Genel Cerrahi. Size Berkhan Savaşçın tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Apandisit Alınması, Apse Insizyonu Ve Drenajı, Endoskopi, Kolonoskopi, Laparoskopi, Laparoskopik Fıtık Tedavisi, Robot Destekli Cerrahi, Robot Destekli Laparoskopik Prosedürler, Splenektomi, Endoskopik Cerrahi.
Berkhan Savaşçın adresi nerede?Berkhan Savaşçın şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Talatpaşa Bulvarı No:40/3 Gözde Apt Alsancak İzmir
- İstasyonaltı Mahallesi, 8229/1. Sk. No:56 İzmir
Adresine gitmek zorunda kalmadan Berkhan Savaşçın isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Berkhan Savaşçın online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Berkhan Savaşçın isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Berkhan Savaşçın, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Berkhan Savaşçın hangi dilleri konuşuyor?Berkhan Savaşçın ile Türkçe, İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Berkhan Savaşçın isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Berkhan Savaşçın bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Berkhan Savaşçın ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Berkhan Savaşçın hakkında ne düşünüyor?Toplam 12 hasta / danışan, Berkhan Savaşçın hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Berkhan Savaşçın hangi sigortaları kabul ediyor?Berkhan Savaşçın tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Güneş Sigorta Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
İzmir bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Genel Cerrahlar
İzmir bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Genel Cerrahlar
İzmir bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Genel Cerrahlar
İzmir bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Genel Cerrahlar
İzmir bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Genel Cerrahlar
İzmir bölgesinde Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta kabul eden Genel Cerrahlar
İzmir bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Genel Cerrahlar
İzmir bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Genel Cerrahlar