Ülkeme döndükten sonra Tıpta Uzmanlık Sınavında derece çıkararak İzmir Dokuz Eylül Üniversitesi Çocuk ve Ergen Psikiyatrisi'ni kazandım. Uzmanlık tezimi ergenlerde görülen intihar düşünce ve girişimleri üzerine yaptığım araştırmalar sonucunda hazırladım.
Dokuz Eylül'deki uzmanlık eğitimim süresince ülkemiz üniversite hastanelerinde nadir bulunan çocuk ergen yataklı psikiyatri servisimizde uzun süre yataklı hasta takibi fırsatım oldu. Bu süreçte Triple P programi temelli müdahale stratejileri ve aile terapileri alanlarında deneyimlerim oldu.
Uzmanlık eğitimimin poliklinik sürecinde İngiltere Tavistock Kliniği ekolünün önemli temsilcilerinin de katkılarıyla psikodinamik yönelimli psikoterapi ve oyun terapisi alanlarında uzun süreli süpervizyon ve eğitimler aldım.
Bunlara ek olarak bilişsel davranişçi terapi, destekleyici terapi alanlarında üniversitemiz dışındaki uluslararası akreditasyonu olan saygın kurumlardan da eğitimler aldım.
Uzmanlık eğitimimi tamamladıktan sonra mecburi hizmet görev yerim olan Kilis Prof. Dr. Alaeddin Yavaşca Devlet Hastanesi'ne atandım. Burada mülteci aileler ve 6 Şubat depreminin ardından afetzede çocuklarla klinik çalışmalara katıldım. Şu an hala aktif olarak görevime devam etmekteyim.
Çocuk Psikiyatrisi Randevusu
Çocuk Gelişim Testi
Çocuk ve Ergen Terapisi
Öğrenme Bozukluğu Belirti Tarama Testi
Kilis Prof.Dr.Alaeddin Yavaşca Devlet Hastanesi
Berkin beyle öğretmenimizin yönlendirmesiyle tanıştık. Oğlum akran zorbalığı nedeniyle okula gitmeyi reddediyordu, Berkin bey hem oğlumu hem bizi dinledi, öğretmeninden gerekli bilgileri aldı ve seanslarin sonunda onunla duygusal bagimizin güçlendiğini hissettim. Kendisi de okulu birakmanin problemlerini çözmeyecegini anladı. Berkin beyin bize bu zor süreçte büyük.
Berkin Bey'e oğlumun rehber öğretmeninin yönlendirmesi üzerine başvurduk. Hiperaktivite tanısıyla uzun yıllardır ilaç kullanıyoruz ama Berkin Bey sadece ilaç verip göndermiyor. Görüşmelerle de oğlumun sıkıntılarının azalmasıni sağladı. Kendisiyle iyi ki karşılaştık.
an...
Kızımın panik ataklari nedeniyle tavsiye üzerine gittik, düzenli gorusmelerle belirli ölçüde sikayetleri azaldı, işini çok titiz yapan biri, cok doktor gezdik ama Berkin Bey kızımla çok iyi iliski kurdu, sabırla dinliyor, her soruyu cevapliyor.
m....e
Dikkat dağınıklığı için oğlumu götürdüm. Tesadüfen başvurduk. 1.5 yıldır onda tedavi görüyoruz. Sürecimiz iyi gidiyor. İstediğimiz seviyede değil %60 düzeldi. Hocamız da zamanla istediğimiz seviyeye çıkacağız dedi. Bu açıdan seanslara gitmeye devam ediyoruz. Berkin Hoca düzgün, ilgili ve yardımcı olma kişiliğine sahip. Kendisi de her zaman ulaşabileceğimizi belirtti. Herkese referans olurum.
Berkin Akbaydar isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Berkin Akbaydar, Çocuk ve Ergen Psikiyatrisi. Size Berkin Akbaydar tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Çocuk Psikiyatrisi Randevusu, Psikoterapi, Bireysel Terapi, Çocuk Gelişim Testi, Agte- Ankara Gelişim Tarama Envanteri, Good Enough Zeka Testi, Porteus Labirentleri Testi, Wisc-R-Çocuklar İçin Zeka Testi, Aile Terapisi.
Berkin Akbaydar adresi nerede?Berkin Akbaydar şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Yaşar Aktürk Kilis
Adresine gitmek zorunda kalmadan Berkin Akbaydar isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Berkin Akbaydar online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Berkin Akbaydar hangi dilleri konuşuyor?Berkin Akbaydar ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Berkin Akbaydar isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Berkin Akbaydar bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Berkin Akbaydar ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Berkin Akbaydar hakkında ne düşünüyor?Toplam 4 hasta / danışan, Berkin Akbaydar hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Berkin Akbaydar hangi sigortaları kabul ediyor?Berkin Akbaydar tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.