ni...r
Dort sene boyunca butun kis oksurukle gecirdim gittigim onkoloji gogus doktoru antibiyotigi verip gonderiyodu ama hic etki bile etmiyodu beni bir dostum goturdu berna hanima muayene oldum ve benim astim oldugumu hemen anlayip ilac tedavisi sonucu cok rahatladim oksurmuyorum artik allahim ondan razi olsun boyle kibar isinde bir numara insan tsk ediyorum arzu arslan
ta...k
Kisiligi,Bilgisi, yetenegi , meslegine olan tutkusu ve oz guveni yuksek nadir yetisen ve bulunan doktorlarimizdan..... Tanilariyla tek kelimeyle harika...
me...t
süper bir doktor.
Berna Akın isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Berna Akın, Göğüs Hastalıkları.
Berna Akın adresi nerede?Berna Akın şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Mimar Sinan Mahallesi Çağatay Sokak No:39 Pursaklar
Adresine gitmek zorunda kalmadan Berna Akın isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Berna Akın online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Berna Akın isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Berna Akın bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Berna Akın ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Berna Akın hakkında ne düşünüyor?Toplam 3 hasta / danışan, Berna Akın hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Ankara Göğüs Hastalıkları Doktorları
Çankaya Göğüs Hastalıkları Doktorları