Herhangi bir hizmet eklenmemiş

Konum: başka bir yer Diğer

Hastamız Hasan Günaydın ın anjiyo ve stent işlemini başarıyla tamamlamıştır. Teşekkür ederiz.

Konum: Ankara Numune Eğitim Ve Araştırma Hastanesi Diğer

Beyin anjiosu olmam gerekiyordu.Uzun ve yorucu bir süreçten sonra.Dr Berna ARLI hocamızla yollarımız kesişti.Kaygı ve endişelerimiz vardı.Dr hanım işlem öncesi ve sonrası bize okadar naif yaklaştıki her sorumuza alçakgönüllükle yanıt verdi.Harika Ekibiyle birlikte anjiomu başarılı bir şekilde yaptı.Allah razı olsun kendisinden..Başarılarının devamını dilerim.Eğer benim gibi sorununuz olursa hiç tereddüt etmeden kendisine başvurabilirsiniz randevunuz olmasada sizi karşılayacak ve işinizi halledecektir.

Konum: başka bir yer Ms

29 mayis hastanesinde Ms hastaligima tani koyan guzel insan.isinde uzman hasta psikolojisinden anlayan dunya tatlisi.Allah boyle isini iyi yapan merhametli ilgili doktorlarin sayisini artirsin insaallah.Ben memnuniyetin otesinde minnettarim iyi ki varsiniz Berna Hocam. Allah sizden razi olsun.
Gűldem ylmaz

TESEKURLER GERCEK DEN KONUSUNDA COK BILGILI ALAH RAZI OLSUN HASTAM 2 YIL ONCE GERCEKTEN SUREKLI BAYILIYOR IDI SAVLSUN KENDILERI GERCEK TEN COK GUZEL BIR TEDAVI UYGULUYOR KENDISINE MINETARIZ

Profili düzenle veya yönet