2015 -2017 yılları arasında Türkiye Psikiyatri Derneğinden Destekleyici Psikoterapi Eğitimimi tamamladım.
Psikiyatri Randevusu
Cinsel Terapi
z....f
İlginiz ve desteğiniz zorlandığımız konularda fayda sağladı. Doğru yönlendirmeleriniz sayesinde hayatımız hakkında karar almak kolaylaştı.
em...i
Şimdiye kadar 3 seans gerçekleştirdik. Yaşadığım yas sürecini atlatamamış olmam ve değiştiremeyeceğim şeyleri bile aşırı şekilde takmam sonucunda bir yardıma ihtiyacım olduğunu farkettim. Aşırı rahat hissediyorum kendisiyle konuşurken. Yargılarmı küçümser mi farklı tepkiler verirmi diye normalde endişe duyduğum ve insanlarla paylaşamadığım şeyleri Berna hanıma çok rahatlıkla anlattım. Daha muhtemelen yolun başındayım ama bu yolda Berna hanımın bana yardımcı olması benim için bir şans. Düşük dozlarda başladığımız ilaç serüvenimiz doz artımı ile başta endişelensemde devamlı birşeyleri düzeltme ihtiyacı hem kendimin hem etrafımdakilerin hayatındaki değiştiremeyeceğim olayları sorun etmem azaldı. Kendisinin deyimiyle kafamdaki seslerin biraz susması gerekiyor. 3 seansımda da kendisi beni hiç bekletmedi fakat trafikten dolayı ben 1 seansta geç kaldım buna rağmen kabul etti. Güzel sonuçlar alacağımıza inanıyorum.
ö.....
Hayatında kararsızlık olanlar için, kaos içinde olanlar için, yönlendirebileceğim bir dr. Mesela kafa yapımdaki yanlışı, düzeltti ve bunu ailem bile yapamamıştı. Benim doğruya karar vermeme , yardımcı oldu.
se...
Berna Hanımla tanıştığımdan beri kendimi çok daha iyi çok daha mutluyum çok ilgili ayrıntılı olarak bilgilendiriyor .Ayrıca eşimde kendisinden seans alıyor onuda çok iyi yönde etkiledi şimdi daha pozitif içine kapanmaları durgunluğu bitti çok şükür
c....b
Berna hanımla yaklaşık 3 seanstır tanışıyoruz . Kendisi harika bir doktor neyi nerde nasıl yapacağını çok iyi bilen biri bana çok büyük iyiliği oldu çok kötü durumdaydım ve 3 seansta beni çok çok iyi yaptı herkese tavsiye ediyorum gerçekten çok iyi bir doktor ve verdikleri ilaçların hiç biri yan etki yapmıyor kendisine çok güveniyor ve inanıyorum iyili varsınız hocam
se...n
cok yogun aksiyete nobetlerim vardi.bursa da gezmedigim doktor kalmadi.dr berna haninda bulduklarimi hicbirinde bulamadim.dr hanim kendinden cok emin.şu olacak sonra boyle olacaksin diyor ve oluyor.beni gercekten uçurumun ucundan cekip aldi cok tesekkurler
Daha öncesinde çalıştığı yerde başlamıştım görüşmeye ama her görüşmemde bende bıraktığı pozitif etkisi mükemmel gerçekten
Hasta
Samimi ve icten davranışıyla icimdeki herseyi rahatlıkla söyleyebildiğim bir doktordur.İlk randevumda işini gercekten severek yaptığı izlenimi olustu.Saatin nasıl geçtiğini bile anlamadım 40 yıllık arkadaşımla konuşuyordum sanki :) Bana çok iyi geldi.Süreci takip edeceğim
bi...n
Babam demans hastası idi. Başka bir hastasının önerisiyle Berna Hocamızla görüştük. Babamın hastalığını kontrol altına aldı. Babam gayet rahatladı. Eski davranış bozukluklarını azalttı. Tedavimiz gayet iyi gidiyor. Hatta babamdan dolayı benim de sinir sistemim yıpranmıştı. Beni de çok rahatlattı ve eski pozitif hayatıma dönmeme çok büyük katkı sağladığını düşünüyorum. Emekleri için çok teşekkür ediyorum.
mu...r
Doktor Berna Hanım ile pandemi sürecinde ailecek çok sıkıntılı ve psikolojik bir rahatsızlığın oluştuğu ortamda tanıştık.Kendisinin bizimle olan ilgisi ve yaklaşım tarzı bizim hayata bağlanmamızda çok önemli rol oynamıştır.Bu sıkıntılı süreci onun desteği ile atlattık.Kendisinden her daim faydalanabileceğimiz, bilgisine güvendiğimiz doktorumuzdur.Allah yolunu ve bahtını açık etsin.
Berna Bulut Çakmak isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Berna Bulut Çakmak, Psikiyatri. Size Berna Bulut Çakmak tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Psikiyatri Randevusu, Aile Terapisi, Bilişsel Davranışçı Terapi, Cinsel Terapi, Normal Randevu, Online Danışmanlık, Online Terapi, Psikoterapi, Çift Terapisi.
Berna Bulut Çakmak adresi nerede?Berna Bulut Çakmak şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Cumhuriyet Mah. Yağmur(150) Sk. No:10 Temel Sitesi B Blok Daire 3 Bursa
Adresine gitmek zorunda kalmadan Berna Bulut Çakmak isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Berna Bulut Çakmak online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Berna Bulut Çakmak isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Berna Bulut Çakmak, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit.
Berna Bulut Çakmak isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Berna Bulut Çakmak tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Berna Bulut Çakmak hakkında ne düşünüyor?Toplam 16 hasta / danışan, Berna Bulut Çakmak hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Bursa bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Psikiyatristler
Bursa bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Psikiyatristler
Bursa bölgesinde Sompo Sigorta kabul eden Psikiyatristler
Bursa bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Psikiyatristler
Bursa bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Psikiyatristler
Bursa bölgesinde Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta kabul eden Psikiyatristler