2004-2011 yılları arasında Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesinde eğitimim sonrasında 2012-2016 yılları arasında Başkent Üniversitesi Tıp Fakültesi Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Anabilim dalında ihtisas eğitimimi tamamladım. İhtisas eğitimim sırasında Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Anabilim dalının yataklı servisinde 14 ay, alkol ve madde bağımlılığı merkezinde 4 ay Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi Çocuk ve Ergen Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Anabilim dalından 4 ay rotasyonlar olarak çalıştım.
2015 -2017 yılları arasında Türkiye Psikiyatri Derneğinden Destekleyici Psikoterapi Eğitimimi tamamladım.

Uzm. Dr. Berna Bulut Çakmak Muayenehanesi
Cumhuriyet Mah. Yağmur(150) Sk. No:10 Temel Sitesi B Blok Daire 3, Nilüfer, Bursa

Nakit

Psikiyatri Randevusu

Bilişsel Davranışçı Terapi +6 daha fazla

Cinsel Terapi

Psikiyatri Randevusu

Z
Konum: Uzm. Dr. Berna Bulut Çakmak Muayenehanesi Psikiyatri Randevusu

İlginiz ve desteğiniz zorlandığımız konularda fayda sağladı. Doğru yönlendirmeleriniz sayesinde hayatımız hakkında karar almak kolaylaştı.

Konum: Uzm. Dr. Berna Bulut Çakmak Muayenehanesi Psikiyatri Randevusu

Şimdiye kadar 3 seans gerçekleştirdik. Yaşadığım yas sürecini atlatamamış olmam ve değiştiremeyeceğim şeyleri bile aşırı şekilde takmam sonucunda bir yardıma ihtiyacım olduğunu farkettim. Aşırı rahat hissediyorum kendisiyle konuşurken. Yargılarmı küçümser mi farklı tepkiler verirmi diye normalde endişe duyduğum ve insanlarla paylaşamadığım şeyleri Berna hanıma çok rahatlıkla anlattım. Daha muhtemelen yolun başındayım ama bu yolda Berna hanımın bana yardımcı olması benim için bir şans. Düşük dozlarda başladığımız ilaç serüvenimiz doz artımı ile başta endişelensemde devamlı birşeyleri düzeltme ihtiyacı hem kendimin hem etrafımdakilerin hayatındaki değiştiremeyeceğim olayları sorun etmem azaldı. Kendisinin deyimiyle kafamdaki seslerin biraz susması gerekiyor. 3 seansımda da kendisi beni hiç bekletmedi fakat trafikten dolayı ben 1 seansta geç kaldım buna rağmen kabul etti. Güzel sonuçlar alacağımıza inanıyorum.

Ö
Konum: Uzm. Dr. Berna Bulut Çakmak Muayenehanesi Psikiyatri Randevusu

Hayatında kararsızlık olanlar için, kaos içinde olanlar için, yönlendirebileceğim bir dr. Mesela kafa yapımdaki yanlışı, düzeltti ve bunu ailem bile yapamamıştı. Benim doğruya karar vermeme , yardımcı oldu.

Konum: Uzm. Dr. Berna Bulut Çakmak Muayenehanesi

Berna Hanımla tanıştığımdan beri kendimi çok daha iyi çok daha mutluyum çok ilgili ayrıntılı olarak bilgilendiriyor .Ayrıca eşimde kendisinden seans alıyor onuda çok iyi yönde etkiledi şimdi daha pozitif içine kapanmaları durgunluğu bitti çok şükür

C
Konum: Uzm. Dr. Berna Bulut Çakmak Muayenehanesi Psikiyatri Randevusu

Berna hanımla yaklaşık 3 seanstır tanışıyoruz . Kendisi harika bir doktor neyi nerde nasıl yapacağını çok iyi bilen biri bana çok büyük iyiliği oldu çok kötü durumdaydım ve 3 seansta beni çok çok iyi yaptı herkese tavsiye ediyorum gerçekten çok iyi bir doktor ve verdikleri ilaçların hiç biri yan etki yapmıyor kendisine çok güveniyor ve inanıyorum iyili varsınız hocam

Konum: Uzm. Dr. Berna Bulut Çakmak Muayenehanesi Psikiyatri Randevusu

cok yogun aksiyete nobetlerim vardi.bursa da gezmedigim doktor kalmadi.dr berna haninda bulduklarimi hicbirinde bulamadim.dr hanim kendinden cok emin.şu olacak sonra boyle olacaksin diyor ve oluyor.beni gercekten uçurumun ucundan cekip aldi cok tesekkurler

Konum: Uzm. Dr. Berna Bulut Çakmak Muayenehanesi

Daha öncesinde çalıştığı yerde başlamıştım görüşmeye ama her görüşmemde bende bıraktığı pozitif etkisi mükemmel gerçekten

Konum: Uzm. Dr. Berna Bulut Çakmak Muayenehanesi Psikiyatri Randevusu

Samimi ve icten davranışıyla icimdeki herseyi rahatlıkla söyleyebildiğim bir doktordur.İlk randevumda işini gercekten severek yaptığı izlenimi olustu.Saatin nasıl geçtiğini bile anlamadım 40 yıllık arkadaşımla konuşuyordum sanki :) Bana çok iyi geldi.Süreci takip edeceğim

Konum: Uzm. Dr. Berna Bulut Çakmak Muayenehanesi

Babam demans hastası idi. Başka bir hastasının önerisiyle Berna Hocamızla görüştük. Babamın hastalığını kontrol altına aldı. Babam gayet rahatladı. Eski davranış bozukluklarını azalttı. Tedavimiz gayet iyi gidiyor. Hatta babamdan dolayı benim de sinir sistemim yıpranmıştı. Beni de çok rahatlattı ve eski pozitif hayatıma dönmeme çok büyük katkı sağladığını düşünüyorum. Emekleri için çok teşekkür ediyorum.

Konum: Uzm. Dr. Berna Bulut Çakmak Muayenehanesi Psikiyatri Randevusu

Doktor Berna Hanım ile pandemi sürecinde ailecek çok sıkıntılı ve psikolojik bir rahatsızlığın oluştuğu ortamda tanıştık.Kendisinin bizimle olan ilgisi ve yaklaşım tarzı bizim hayata bağlanmamızda çok önemli rol oynamıştır.Bu sıkıntılı süreci onun desteği ile atlattık.Kendisinden her daim faydalanabileceğimiz, bilgisine güvendiğimiz doktorumuzdur.Allah yolunu ve bahtını açık etsin.