Psikiyatri Randevusu
Psikiyatri Randevusu
Ovacık Mahallesi, Topsahası Sk. No:34, Kocaeli
VM Medical Park Kocaeli Hastanesi
k....ç
Yıllardır tedavi ettirmeye çalıştığımız şizofreni tanısı olan kardeşim için, tavsiye üzerine gittik Berna hocama. Düzeleceğini hiç tahmin etmediğimiz kardeşimi tedaviye ikna etti, onu iyi etti, sadece kardeşimi değil bütün ailemizi iyi etti aslında. bilgisi, açıklamaları, yaklaşımı, güler yüzü, anlayışı ile hayatımıza öyle bir dokundu ki hakkını asla ödeyemeyiz.. çok ama çok teşekkür ediyorum hocama..
Berna Çağatay isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Berna Çağatay, Psikiyatri. Size Berna Çağatay tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Psikiyatri Randevusu.
Berna Çağatay adresi nerede?Berna Çağatay şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Ovacık Mahallesi, Topsahası Sk. No:34 Kocaeli
Adresine gitmek zorunda kalmadan Berna Çağatay isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Berna Çağatay online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Berna Çağatay isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Berna Çağatay bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Berna Çağatay ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Berna Çağatay hakkında ne düşünüyor?Şimdilik 1 hasta, Berna Çağatay hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakmak istedi ve ona ortalama 5 yıldız verdi (maksimum 5 üzerinden). Bize deneyiminizden bahsetmek ister misiniz? Fikrinizi bırakmak için Buraya tıklayın, yüzlerce hasta size teşekkür edecek.
Kocaeli bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Psikiyatristler
Kocaeli bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Psikiyatristler