2008 - Gaziantep Üniversitesi Tıp Fakültesi mezunudur.
Uzmanlık eğitimini 2013 yılında Gaziantep Üniversitesi Tıp Fakültesi Psikiyatri Anabilim Dalında tamamlamıştır.
2009-2013 yılları arasında Gaziantep Üniversitesi Tıp Fakültesi Psikiyatri Anabilim Dalında asistan hekim olarak görev yapmıştır.2013-2015 devlet yükümlülüğünü Bitlis Devlet Hastanesinde yapmıştır.
2015-2017 yılları arasında Bursa Çekirge Devlet Hastanesinde hizmet vermiştir.
1. Berna Ermiş, Ahmet Ünal, Gökay Alpak, Mustafa Örkmez, Ayşe Binnur Erbağcı, Feridun Bülbül, Haluk Asuman Savaş. "İki Uçlu Bozukluk Hastalarında Oksidatif Metabolizmanın ve Oksidatif DNA Hasarının İncelenmesi" (2014 yılında 50. Ulusal Psikiyatri Kongresi'nde sözlü sunum yapılmış ve Araştırma Bildiri Ödülü'nü almıştır)
2. Ümit Sertan Çöpoğlu, Berna Ermiş, Mehri İğci, Esra Bozgeyik, Yusuf Z. İğci, M. Hanifi Kokaçya, Mustafa Arı, Haluk A. Savaş. " İki Uçlu Bozukluk Hastalarında BDNF Gen Promoter Hipometilasyonu" (2016 yılında Uluslararası Psikofarmakoloji Kongresi'nde Poster Bildiri Araştırma Teşvik Ödülü almıştır.)
3. Berna Ermiş, Burhanettin Kaya, Gökay Alpak. "Bipolar Bozukluk ve Dikkat Eksikliği Hiperaktivite Bozukluğu Tanıları ile İzlenen Bir Olguda Eşlik Eden Vajinismusun EMDR ile Tedavisi. 2014 yılı 50. ulusal psikiyatri kongresi poster bildirisi
4. Alpak, Gökay; Bülbül, Feridun; Ünal, Ahmet; Tahsin Kılıç, Osman Hasan; Ermiş, Berna; Savaş, Haluk A.; Bez, Yasin. Asistanların elektrokonvulsif tedavi ile ilgili bilgi ve tutumları. TAF Preventive Medicine Bulletin . 2015, Vol. 14 Issue 1, p33-38. 6p
5. Feridun Bülbül, Gökay Alpak, Ahmet Ünal, Osman Hasan Tahsin Kılıç, Berna Ermiş, Haluk A. Savaş. Uzmanlık eğitimi gören hekimlerin metilfenidatı uygunsuz kullanımı ve metilfenidata yaklaşımları. Klinik Psikofarmakoloji Bülteni 24:2, 135-1386. Demet Alıcı, Feridun Bülbül, Osman Vırıt, Ahmet Ünal, Abdurrahman Altındağ, Gökay Alpak, Hayri Alıcı, Berna Ermiş, Mustafa Örkmez, Seyithan Taysi, Haluk Savaş. "Obsesif Kompulsif Bozukluk Hastalarında Oksidatif Metabolizmanın ve Oksidatif DNA Hasarının İncelenmesi" Psychiatry and Clinical Neurosciences 2016; 70: 109-115
Uyguladığı Terapiler:Bilişsel Davranışçı Terapi, Şema Terapi,EMDR Terapisi,Vajinismus Terapisi
Bağımlılık Danışmanlığı
Benton Görsel Bellek Testi
Cinsel Terapi
Cümle Tamamlama Testi
Depresyon Anksiyete Stres Ölçeği
Dinamik Psikoterapiler
Berna Ermiş Muayenehanesi
Duygu Odaklı Terapi (EFT)
EMDR Terapi
Evlilik Terapisi
Grup Terapisi
Moxo Dikkat Ölçme Testi
Varoluşçu Psikoterapi
Çocuk ve Ergen Terapisi
Şema Terapi
o.....
Günümüzün popülerlik kervanında olma ve beğenilere boğulma derdinden ziyade, gerçekten birilerine faydalı olma amacı güden nadir insanlardan biri bence. Podcastlerini dinlerken tanıştığım Berna Hanım'la, yaklaşık üç ay sonra ( ki normalde hızlı karar veririm )"tamamdır" deyip, PTSD semptomlarım için ilk seansımı aldım ve hala şema terapi almaya devam ediyorum.
Bu süreçte, Berna Hanım kısa sürede bana kendimle ilgili birçok şey öğretti ve farkındalığımı artırdı. Bilgilendirmesi ve durumumu hızlıca anlaması, ilerlememde büyük fayda sağladı. Seanslar boyunca son derece dürüst, direkt ve açıklayıcı bir yaklaşımla ilerliyor. Her bireyin kendi hızında ilerlediğini fark ediyor ve doğru zamanı bekliyor. Farkındalığı olağanüstü yüksek ve seanslar sırasında tüm dikkatini hastasına/danışanına odaklıyor. Şimdiye kadar, onunla ilgili hislerimde ve düşüncelerimde hiç yanılmadım. Onun gibi işini özenle ve samimiyetle yapan bir doktoru bulduğumuz için gerçekten çok şanslıyız.
n....s
8 yıldır ruhumu tüm şefkatiyle onaran canım doktorum iyi kalbini mükemmel doktorluğuyla birleştirmesini mi anlatayım, ilgisinden, samimiyetinden, profosyonelliğinden mi bahsedeyim bilemedim. Bazen kelimeler yetmiyormuş. İyiki varsın doktorum
be...n
Berna hanım şema terapi konusunda çok başarılı. Eksik yönlerimi bulup, onarıyoruz. Her randevumuzu iple çekiyorum.
fa...
Kendisiyle çalışmak benim için harika bir deneyimdi . Uzmanlığına olan güvenim tam, işinde gerçekten uzman biri .Kendisi sayesinde büyük ilerlemeler kaydettim.
Hasta
Uzun zaman sonra ilk kez tam anlaşılmış hissettim. İçimde bı hafiflik hissettim görüşme sonrası. Seans sırasında hiç farketmedigim bir şeyleri farkettim. Teşhis koydu ve tedavi sürecini detaylıca anlattı. Bir patikada yoldaymisiz ve Berna hanım bana yolu açıp sohbet ediyormusuz gibiydi. Çok dikkatle nasıl gözden kacirdigim şeyleri yakaladı. İnşallah yardımıyla tüm sıkıntılarından kurtulacağım.
z.....
Berna hanım bugüne kadar bana faydasını olduğunu düşünerek görüşmeye devam ettiğim tek doktor oldu. Doğum sonrası depresyon şikayetiyle internetten araştırmalarım sonucu kendisine ulaşmıştım ve nekadar doğru bir karar verdiğimi her görüşmemizde tekrar görüyorum. Berna hanım profesyonel, hastasını can kulağıyla dinleyen ve gerçekten çözüm odaklı, inanılmaz sempatik ve güleryüzlü bir doktor. Görüşmelerimizi internet üzerinden de problemsiz bir şekilde yapabiliyoruz. Berna hanım kıymeti bilinmesi gereken doktorlarımızdan. Kendisine rastladığım için çok şanslı olduğumu düşünüyorum.
Berna Hanımla tanıştığınızda işini ne kadar severek yaptığını sizi dikkatle dinlemesinden anlayacaksınız. Okb ve panik atak için başvurduğum süreçte çok memnun kaldım. Artık tek başıma sokağa bile çıkamam diye düşünürdüm. Tedavi sonrası İstanbul'da işe girdim ve ev tuttum. Daha sonrasında evlendim. Şu dönemde ise kendi işimi kurmak için çalışmalar yapıyorum.
Terapiye başlama konusunda tedirgin olanlara;
Psikolojik sorunlarınızla, travmalarınızla ve hastalıklarınızla yüzleşmekten korkmayın. Onlarla tanışın, ilişki kurun ve birlikte yaşamayı öğrenin.
ş....
3 yıl önce internetten araştırarak buldum Berna Hanım 'ı. Bu süreçte ne kadar doğru bir karar verdiğimi düşünüyorum. Ailemin psikiyatrı oldu. Ne zaman sorunlarım olsa ilk adresim. Her türlü iletişim aracı ile diyalog kurabiliyorum. Bu güne kadar kendimi ve insanları tanımama yardımcı oldu. Bundan sonra da olacağına inanıyorum. Gülen yüzünün hüzünlenmemesini dilerim.
Uyku problemim ve ruhsal sıkıntılarım vardı. Güler yüzlü ve insana güven veren bir doktor. Teşhis ve tedavisi olumlu sonuçlar veriyor. İlgi ve alakasından dolayı teşekkür ediyorum.
a....a
Gercekten anlasildigimi hissettim. Cozum icin umutlandigim bir seansti. Berna hanimin konusmalari cok rahatlaticiydi. Cok yararli olacagina inaniyorum. Cok tesekkur ediyorum.
Berna Ermiş isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Berna Ermiş, Psikiyatri. Size Berna Ermiş tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, EMDR Terapi, Bilişsel Davranışçı Terapi, Aile Terapisi, Dinamik Psikoterapiler, Moxo Dikkat Ölçme Testi, Cinsel Terapi, Varoluşçu Psikoterapi, Evlilik Terapisi, Normal Randevu.
Berna Ermiş adresi nerede?Berna Ermiş şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Cumhuriyet Mah.Yağmur Sok No.14/C Cadde 224 C blok Kat.7 Diare.14 Bursa
Adresine gitmek zorunda kalmadan Berna Ermiş isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Berna Ermiş online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Berna Ermiş isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Berna Ermiş, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit.
Berna Ermiş hangi dilleri konuşuyor?Berna Ermiş ile Türkçe dilinde konuşabilirsiniz.
Berna Ermiş isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Berna Ermiş tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Berna Ermiş hakkında ne düşünüyor?Toplam 58 hasta / danışan, Berna Ermiş hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Bursa bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Psikiyatristler
Bursa bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Psikiyatristler
Bursa bölgesinde Sompo Sigorta kabul eden Psikiyatristler
Bursa bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Psikiyatristler
Bursa bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Psikiyatristler
Bursa bölgesinde Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta kabul eden Psikiyatristler