Gedik Mah. Hasan Çalık Dvh, Yeşilyurt , Malatya
su...n
iyi bir doktor berna hanım benim kızda aslım bronşit vardı önce allah sonrada berna hanım sayesinde iyi şimdi kendisine doktorluk hayatında başalılar dilerimi hastasını ismi m.mina uyan teşekürler
Berna Güven Gürer isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Berna Güven Gürer, Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları.
Berna Güven Gürer adresi nerede?Berna Güven Gürer şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Gedik Mah. Hasan Çalık Dvh Malatya
Adresine gitmek zorunda kalmadan Berna Güven Gürer isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Berna Güven Gürer online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Berna Güven Gürer isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Berna Güven Gürer bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Berna Güven Gürer ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Berna Güven Gürer hakkında ne düşünüyor?Şimdilik 1 hasta, Berna Güven Gürer hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakmak istedi ve ona ortalama 5 yıldız verdi (maksimum 5 üzerinden). Bize deneyiminizden bahsetmek ister misiniz? Fikrinizi bırakmak için Buraya tıklayın, yüzlerce hasta size teşekkür edecek.
Malatya bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Malatya bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Malatya bölgesinde SGK kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Malatya bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Malatya bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Malatya bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Malatya bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla