Ankara
Lisans eğitim hayatında Nöropsikoloji alanında hastalarla ilgilenmiş olup, bu alanda İstanbul Üniversitesi Çapa Tıp Fakültesi Hastanesi Psikiyatri Bölümünde hem zorunlu stajını tamamlayıp hem de bir dönem gönüllü çalışmasını idame ettirmiştir. Bu alanda beyin işlevleri ile davranış arasındaki ilişkiyi incelemek adına Wernicke Afazisi, Broca Afazisi, Global Afazi, Kondüksiyon Afazi vb. Afazi türlerini inceleme ve iyileştirme aşamalarında gözlem yapmış ve görev almıştır.
Lisans eğitimi devam ederken Objektif ve Projektif testler eğitimi alarak çocuk ve ergen değerlendirmelerini testlerle desteklemiş ve ulusal düzeyde bir çok kongreye katılma imkanı bulmuştur. Lisans eğitimi ardından yurt dışında ilave staj yapmış ve bu alanda uluslararası bir staj belgesine de sahiptir.
Bunlara ek olarak 2019 yılında Balıkesir Üniversitesi Egitim Fakültesinde Pedagojik Formasyon eğitimi almıştır. Bu alanda formasyon belgesine de sahiptir. Eğitim psikolojisi alanında da ergen bireyler üzerinde gözlem ve çalışmalara sahiptir. Bu alanda da lise düzeyi ergen bireylerle sınav stresi, motivasyon, zaman yönetimi, dikkat eksikliği vb. Konular üzerine çalışmaları olmuştur.
Ergen / Yetişkin / Çift Terapisi ile ilgilenmektedir. Ayrıca klinikte bilişsel davranışçı terapi eğitimini tamamlayıp bu ekolde ilerleyen bir Psikoterapisttir. Halihazırda mesleki gelişimi destekleyici psikoterapi eğitimleri almaya devam etmektedir. Ve alanında çok sayıda mesleki sertifikaya sahiptir.
Online ve yüzyüze psikoterapi seansları almaktadır.
ö....d
Berna Hanımdan çok memnunum çok sevecen ve güler yüzlü onunla konuşmak iyi geliyor :)
t....c
Seanslara başladıktan sonra daha farklı bir pencereden bakmayı başardım. Daha güçlü hissediyorum kendimi. Her konuşmamızda beni rahatlatıp, içimde ki gücün farkına varmamı sağlıyordu.
Melis hocamdan sınav kaygım üzerine terapi aldım.O kadar rahatladım ki girdiğim sınavdan da istediğim başarıyı kazandım.iyi ki sizi tanımışım canım hocam sizi seviyorum.Kesinlikle beş yıldızla öneriyorum.
Melis Hanıma depresyon ve kaygı problemlerim için gitmiştim.Artık beni o kadar yormuştu ki çıkacak yol bulamıyordum.Melis Hanım'ın sıcak yaklaşımı,özverisi,mesleğine hakimiyeti bana oldukça güven hissettirdi.Sanırım buna ihtiyacım varmış ilk aşamada.Kendisini kesinlikle öneriyorum benim için çok verimli bir dönüm noktasıydı.Bazen bazı insanlar hayatınıza harika bir şekilde dokunur kendisi böyle biriydi.
f.....
Melis hanım ile yaklaşık iki yıl önce yollarımız kesişti. İyi ki de kesişti. Yoğun kaygı problemim ve eşlik eden depresyona yönelik sürecimdeki desteğini asla unutmayacağım. Bilgisi, tecrübesi, yaklaşımı ve her seansta empatik tavrı çok etkileyiciydi. Zorlu hayat mücadelesinde olan herkesin Melis hanımdan destek alması kendisine yapacağı en güzel hediyedir. Kendisine ulaşmayı düşünenlere gönülden tavsiyemdir.
Berna Melis Avcı isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Berna Melis Avcı, Psikoloji. Size Berna Melis Avcı tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Online Danışmanlık, Online Terapi, Psikoloji Randevusu, Normal Randevu.
Berna Melis Avcı adresi nerede?Berna Melis Avcı adresini belirtmedi. Berna Melis Avcı yalnızca online danışmanlık hizmeti veriyor (internet üzerinden, uzaktan) veya Berna Melis Avcı adresinin tam olarak nerede olduğunu söylememeyi tercih etmiş olabilir.
Adresine gitmek zorunda kalmadan Berna Melis Avcı isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Berna Melis Avcı online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Berna Melis Avcı isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Berna Melis Avcı bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Berna Melis Avcı ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Berna Melis Avcı hakkında ne düşünüyor?Toplam 5 hasta / danışan, Berna Melis Avcı hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.