Agte- Ankara Gelişim Tarama Envanteri
Porteus Labirentleri Testi
Standardize Mini Mental Test
Wisc-R-Çocuklar İçin Zeka Testi
ej...r
saygı değer dr. berna hanıma 1 defa gitmeme rağmen sanki 10 yıllık doktorum hisiini bana verdi hastalarıyla bukadar ilgilenen ve hasta doktor değilde bir arkadaş gibi doğru yolları içten duygularıyla tebesümüyle memnun eden hocama çok çok saygı ve sevgilerimi sunuyorum saygılarımla
fu....
Ben ve ailem sizi hayatımızın dönüm noktasında bulduk ...iyi ki varsınız iyi ki bu mesleği seçmişsiniz.,.isabetli ve empatim yaklaşımı ile herkese tavsiye ediyorum kaliteyi uzakta aramayın
fu...3
Berna hocam hem kızıma hem de bana çok iyi geldi ..empati yeteneği yüksek işini severek yapan bir uzmanla buluşmak hem bana hem ailemize çok iyi geldi iyi ki varsınız
Berna Mercan Alışır isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Berna Mercan Alışır, Psikiyatri. Size Berna Mercan Alışır tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Agte- Ankara Gelişim Tarama Envanteri, Bender Gestalt Motor Algı Testi, Cattell 2a Zeka Testi, Cattell 3a Zeka Testi, Mmpi- Minnesota Çok Yönlü Kişilik Envanteri, Porteus Labirentleri Testi, Psikoterapi, Standardize Mini Mental Test, Wisc-R-Çocuklar İçin Zeka Testi, Bilişsel Davranışçı Terapi.
Berna Mercan Alışır adresi nerede?Berna Mercan Alışır şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Tuzla Mahallesi Sadi Pekin Caddesi No:4/2 Muğla
- sadi pekin Muğla
Adresine gitmek zorunda kalmadan Berna Mercan Alışır isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Berna Mercan Alışır online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Berna Mercan Alışır isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Berna Mercan Alışır, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Berna Mercan Alışır hangi dilleri konuşuyor?Berna Mercan Alışır ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Berna Mercan Alışır isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Berna Mercan Alışır bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Berna Mercan Alışır ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Berna Mercan Alışır hakkında ne düşünüyor?Toplam 3 hasta / danışan, Berna Mercan Alışır hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.