ay...l
Berna hanım işini ve hastasını önemseyen,sahasına hakim bir doktor.8yıl onun kontrolu altındaydım.En ufak bir olumsuz davranış,tavırını görmedim.Uzatmadan,kibarca bilgilendirir,net ve açık konuşur.Ben kendisinden çok memnundum.Kontrollerim yıllık perioda döndü,ikimizde çok sevindik;ama şimdi ondan randevu alamıyorum.Doktorumu istiyorum..
Berna Olçum Dernek isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Berna Olçum Dernek, Radyasyon Onkolojisi.
Berna Olçum Dernek adresi nerede?Berna Olçum Dernek şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Darülaceze Caddesi No:25 Okmeydanı Şişli
Adresine gitmek zorunda kalmadan Berna Olçum Dernek isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Berna Olçum Dernek online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Berna Olçum Dernek isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Berna Olçum Dernek bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Berna Olçum Dernek ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Berna Olçum Dernek hakkında ne düşünüyor?Şimdilik 1 hasta, Berna Olçum Dernek hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakmak istedi ve ona ortalama 5 yıldız verdi (maksimum 5 üzerinden). Bize deneyiminizden bahsetmek ister misiniz? Fikrinizi bırakmak için Buraya tıklayın, yüzlerce hasta size teşekkür edecek.
İstanbul Radyasyon Onkologları
Zeytinburnu Radyasyon Onkologları