Uzm. Dr.
Yüz İnceltme
Örümcek Yüz Germe
İple Yüz Germe
öz...l
Yaklasik 10 yıldır botoks ,dolgu vs işlemlerini Berna hanim yapıyor.ilgisi,alakası,güleryuzlulugu ve profosyonelligi ile baska blhic bir yere gitmeyi biran bile dusundurmedi.ve kesinlikle yaptırdığım işlemlerden çok memnunum.ekibi de kendisi gibi guleryuzlu ve profesyonel.cok memnunum ve bir çok kişiye tavsiye ederek bu güzel deneyimi onlara da kazandırdık.
d....u
Berna hanımla göz çevresindeki morlukları tedavi amaçlı mezoterapi işlemine başladık genetik yatkınlıktan dolayi çok büyük beklenti içine girmeden başladık ve şimdilik hersey yolunda gibi
Berna hanıma lekelerim için gitmiştim. Morpheus8 önerdi. İlgisi çok iyiydi. Hem kremle hemde lokal olarak uyuşturuldum. İşlem öncesi bazı korkularım vardı ama Berna hanım sayesinde yersiz olduğunu gördüm. Alanında çok iyi bir doktor. İşlem sırasında anlatıldığı kadar ağrı olmadı ve beklediğim kadar kızarıklık ve şişlik yoktu. Çalışması çok titizdi. Şimdiden cildim parlamaya başladı. Kendisi ve ekibi çok güleryüzlü ve ilgili çok memnun kaldım.
t.....
Berna Hanım'ı çok seviyorum. Hem insan hem de doktor olarak gereken her şeyi doğru şekilde yapıyor. Hiçbir şekilde kötü, yanlış bir işlem yaptığını görmedim. Botoks, dermapen, prp, lazerle leke tedavisi yaptırdım. Uzun yıllardır çok işlem yaptırıyorum ve çok memnunum.
Berna Hanım başarılı bir hekim. Kendisini çok seviyorum. 5 senedir botoksumu, cilt bakımımı Berna Hanım'a yaptırıyorum. Şimdiye kadar hiçbir problemim olmadı. Günde güne daha da güzelleşiyorum. Kendisi alanında çok başarılı.
c.....
Berna Hocam işinde çok titiz bir doktor. İlk günden beridir senelerdir hastasıyım. Her zaman incelikle çalışır asla ekstra bir şeyi değil ihtiyacınız olanı tavsiyede bulunur ve yapar. Şimdiye kadar çok memnunum, herkese tavsiye ediyorum. Berna Hocamdan medikal estetik anlamında işlemler aldım. Uzun yıllardır kendisiyle çalışıyorum herhangi bir zararını ya da komplikasyonla karşılaşmadım.
Berna Hanım'dan çok memnunum. Herhangi bir sorun yaşamadım. Yaptığı işlemlerden çok memnunum. Botoks, ozon tedavisi, dudak dolgusu işlemi yaptırdım ve hepsinden çok memnunum.
i̇....
Berna Hanım'ı yıllardır tanıyorum. Gerçekten işinde çok iyi buluyorum. Asla gereksiz müdahalede bulunmuyor. Cilt bakımı, cilt beyazlatma, göz kapağı, dolgu işlemi yaptırdım. Yapılan işlemlerden memnunum. Farklı yerde de bazı işlemler yaptırdığım oldu ama o kadar memnun kaldığım yer olmadı bu konuda herkese söylüyorum.
Kendisinden uzun süredir hizmet alıyorum ve düzenli gidiyorum. Aldığım hizmetten çok memnum. En son olarak botoks işlemi yaptırdım. Diğer doktorlarla Berna Hanım'ı kıyasladığım zaman çok daha farklı olduğunu düşünüyorum. Genel anlamda doktorumdan çok memnunum.
Berna Hanım'a randevu alarak gittim ve işlemlerimi yaptırdım. Göz altı ışık dolgusu, botoks ve dolgu işlemi yaptırdım. Kendisinden, ekibinden ve işlemlerinden çok memnunum. Kendisi ve çalışanları güleryüzlüler. Randevulu çalışıyorlar ve saatiniz hiç aksamıyor. Kendisini herkese öneriyorum.
Berna Özbek Özer isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Berna Özbek Özer, Sertifikalı Medikal Estetik, Anesteziyoloji Ve Reanimasyon. Size Berna Özbek Özer tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Dolgu, Medikal Estetik Uygulamalar, Dudak Yukarı Kaldırma, Dudak Kalınlaştırma, Dudak Estetiği, Botoks, Örümcek Yüz Germe, Yüz İnceltme, Leke Tedavisi, Mezoterapi, Mezotarapi.
Berna Özbek Özer adresi nerede?Berna Özbek Özer şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Turgutreis Mah. İstiklal Cad. No:163 Mersin
Adresine gitmek zorunda kalmadan Berna Özbek Özer isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Berna Özbek Özer online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Berna Özbek Özer isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Berna Özbek Özer, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Berna Özbek Özer isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Berna Özbek Özer bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Berna Özbek Özer ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Berna Özbek Özer hakkında ne düşünüyor?Toplam 16 hasta / danışan, Berna Özbek Özer hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Berna Özbek Özer hangi sigortaları kabul ediyor?Berna Özbek Özer tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.