Çocuk Diş Hekimliği (Pedodonti) Randevusu
Ninoklinik
Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı)
Diş Dolgusu
X-Ray
Çocuklarda Estetik Dolgu
Çocuklarda Yer Tutucular
Ninoklinik
Çoçuğum dişlerinde oluşan çürüklerden kaynaklı Berna hanıma gitti memnun kaldık teşekkürler . Bu süreçte en önemlisi çoçuğumun aşırı tepki vermemesi ve her şeyin doktor kontrolünde olması
2 yaşındaki oğlumun dişlerinde oluşan renklenmeler sebebiyle Berna hanıma gittik. Muayene oncesinde çocuğumla uzun süre konusarak ortama ilgisini artırdı. Bu sayede dişlerin kontrolü ve ardından uygulanan koruyucu tedaviye oğlum çok iyi uyum sağladı. Doktor hanım dişlerin durumu hakkında bizi ayrıntılı şekilde bilgilendirdi ve önerilerde bulundu. Kendisine çok teşekkür ediyoruz. Kontrol randevularımızda hep buradayız artık.
c.....
Berna Hanım güler yüzlülüğü ile bizi karşıladı. Tedavi sürecini bize ayrıntılı bir şekilde anlattı. Kesinlikle çocuklar üzerinde ikna edici etkisi çok büyük. 3 yaşındaki kızımın 2 dişine dolgu yaptı. Sakinliği ve ikna ediciliğiyle kızımı da süreçte sakin tutmayı başardı. Biz çok memnun kaldık. Kesinlikle bir sorunumuz olduğunda hemen buradayız.
Berna hanım tedavi süresi boyunca çocuğuma çok sıcakkanlı ve anlayışlı bir tavır sergiledi. Dolgularımız kisa surede tamamlandi. İlgi ve alakasi icin sonsuz teşekkürler...
g.....
Oğlumu ve bizi iki gece boyunca uyutmayan ağrıdan hızlıca kurtardı. Diş çekimi sırasında oğlumuz hiç ağrı hissetmedi. Oğlumuzla iletişimi çok iyiydi. Kendisine ne kadar teşekkür etsek azdır.
Merhaba Berna hanıma arkadaşımın tavsiyesi üzerine muğladan geldim çocuğumun dişindeki 2 dolguyu kızıma anlatarak ve korkutmadan yaptı ilk defa gelmiş olmamıza rağmen çok içten ve samimi davrandı kızımın dişçi korkusu vardı sayesinde Berna hanımın onu yendik okadar yol gelmiş olduğum için hiç pişman değilim yine olsa gelirim 6 ayda bir kontrol için kendisine muhakak gideceğiz sizin gibi doktorların sayısının artmasını diliyorum
5 yaşındaki oğlumun diş ağrısı vardı uzun araştırmalar sonucu Berna hanımı bulduk iyiki de bulmuşuz gerek çocuğuma sevecen yaklaşımı gerek mesleğindeki uzmanlığı ile tedavimizi çok rahat olduk. Diş fırçalama sistemini bile okadar güzel anlattı ki şimdi her öğünden sonra oğlum dişlerini kendi fırçalamak istiyor ve en mutlu eden durumda tekrar gitmek için can atıyor. Siz hayatımıza giren mucize oldunuz bundan sonra tedavi olmasa bile kontrole sık sık geleceğiz iyiki sizinle yollarımız kesişmiş sağolun var olun.
9 yaşındaki oğlumun uzun süredir ağrıyan dişi için bir çok doktora gittik fakat çocuğumun çok küçükken yaşadığı diş doktoru deneyiminden dolayı kimsenin müdahale etmesine izin vermedi ve herkesin önerisi anestezi ile yapmak oldu fakat bu karara çok sıcak bakmadık en sonunda nino klinikten berna hanıma gittik çocuğuma sıcak kanlı ve cana yakın davranarak yapacağı bütün işlemleri anlattı ve oğlumu ikna etti. Çok sakin ve başarılı bir işlem ile kliniğinden ayrıldık. Çok memnun kaldım.
p....a
Berna hanımla Ninoklinikte tanışma fırsatı bulduk. Oğlumun dişleri çok problemliydi, 2 diş çekimi ve 3 dişine dolgu yapılması gerektiğini söyledi. Süreçle ilgili detaylı bilgi verdi.Sorunsuz bir şekilde tedaviyi tamamladı. Kendisine çok teşekkür ediyoruz.
k....m
Berna hanım ile bugün tanıştık Güler yüzlü ve çocuklarla çok iyi iletişime geçen bir hekim iki oğlumun birisine 3 dolgu diğerinde iki dolgu bir çekim yapıldı asistanı ve kendisi Güler yüzlü açıklamalı ve başarılı yardımlarımızdan dolayı teşekkür ederim.
Berna Özkurt isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Berna Özkurt, Çocuk Diş Hekimliği (Pedodonti). Size Berna Özkurt tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Çocuk Diş Hekimliği (Pedodonti) Randevusu, Randevu, X-Ray, Lokal Anestezi, Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı), Diş Dolgusu, Diş Çekimi, Koruyucu Diş Hekimliği, Süt Dişlerinde Kanal Tedavisi, Çocuklarda Yer Tutucular.
Berna Özkurt adresi nerede?Berna Özkurt şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Vali Rahmi Bey Mahallesi Menderes Caddesi No:55 İzmir
Adresine gitmek zorunda kalmadan Berna Özkurt isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Berna Özkurt online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Berna Özkurt hangi dilleri konuşuyor?Berna Özkurt ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Berna Özkurt isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Berna Özkurt bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Berna Özkurt ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Berna Özkurt hakkında ne düşünüyor?Toplam 15 hasta / danışan, Berna Özkurt hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İzmir bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Çocuk Diş Hekimleri (Pedodontistler)
İzmir bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Çocuk Diş Hekimleri (Pedodontistler)
İzmir bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Çocuk Diş Hekimleri (Pedodontistler)
İzmir bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Çocuk Diş Hekimleri (Pedodontistler)