Dinamik Psikoterapiler
Çamlaraltı mahallesi, mevlana caddesi 6079 sokak no/1 daire 6 kat 3 Pamukkale/DENİZLİ, Denizli
Dinamik Psikoterapiler
Uzm. Kl. Psk. Berna Tefenlili
Duygu Odaklı Terapi (EFT)
EMDR Terapi
Kinetik Aile Çizim Testi
Psikoonkoloji
Varoluşçu Psikoterapi
Yas Terapisi
Uzm. Kl. Psk. Berna Tefenlili
Lisans eğitimini tamamladıktan sonra Üsküdar Üniversitesi’nde Klinik Psikoloji alanında yüksek lisans eğitimi almıştır. Yüksek Lisans eğitimi sırasında Fransız Lape hastanesi ve sonrasında NP Beyin hastanesinde staj yapmıştır. Aile Çalışma Ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı’na bağlı olan ŞÖNİM ‘de çalışmıştır.
-Bilişsel Davranışsal Terapi Eğitimi
-Psikodinamik Terapi Eğitimi
-Psikodrama Grup Terapileri Eğitimi
-Varoluşsal Psikoloji’ ye giriş
alanlarında eğitimi olan ve hala bu ekollerde eğitimlerine devam eden Uzman Klinik Psikolog Berna Tefenlili dinamik zeminde bütüncül sistematik bakış açısıyla çalışmaktadır.
b....k
Berna hanımla çok yol katettik. Onunla iletişim kurarken veya sorunlarımı paylaşırken hiç çekinmiyorum. Çok pozitif ve sempatik birisi. Çevremdeki arkadaşlarıma da önerecegim bir psikolog kendisi.
c.....
Berna Hanım'dan aldığım terapilerden inanılmaz memnunum ve hala devam etmekteydim.Yakın zamanda bir arkadaşıma önerdim.Yaklaşımı, konulara bakış açısı, genel hayata bakış açısı inanılmaz mükemmel. Pozitif bir insan. Bana her konuda fayda sağladı.Hayata bakış açım inanılmaz değişti.Yaşadığım belli başlı zorluklar vardı, gerek özel gerek iş hayatımda bana inanılmaz fayda sağladı.Pozitif bir insan olmasından kaynaklı insan yanında arkadaşı gibi hissediyor.İnanılmaz rahat ve relaks hissettim.Giderken hiçbir soru işareti oluşmadı,gün gelsin diye heyecanla bekliyorum.Online olarak görüşüyoruz kendisiyle.Harika bir insan.
d...
Berna Hanım’ı yakınım vasıtasıyla tanıdım ve görüşmelere başladım. Kendisinin mesleğinde çok başarılı olduğunu düşünüyorum, yaşantımda pek çok sıkıntının yaşandığı ve depresyona girdiğim bir dönemde beni kendime getirdi açıkçası. Güler yüzü ve yaklaşımıyla kendisinden çok memnun kaldım.
Berna Tefenlili isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Berna Tefenlili, Psikoloji. Size Berna Tefenlili tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Psikoterapi, Bilişsel Davranışçı Terapi, EMDR Terapi, Çift Terapisi, Aile Terapisi, Bireysel Terapi, Oyun Terapisi, Aile Danışmanlığı, Yetişkin Terapisi, Varoluşçu Psikoterapi.
Berna Tefenlili adresi nerede?Berna Tefenlili şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Çamlaraltı mahallesi, mevlana caddesi 6079 sokak no/1 daire 6 kat 3 Pamukkale/DENİZLİ Denizli
Adresine gitmek zorunda kalmadan Berna Tefenlili isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Berna Tefenlili online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Berna Tefenlili isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Berna Tefenlili, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Berna Tefenlili isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Berna Tefenlili bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Berna Tefenlili ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Berna Tefenlili hakkında ne düşünüyor?Toplam 3 hasta / danışan, Berna Tefenlili hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Berna Tefenlili hangi sigortaları kabul ediyor?Berna Tefenlili tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
Denizli bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Psikologlar
Denizli bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Psikologlar