Fiziksel Tıp Ve Rehabilitasyon Randevusu
Perkütan Iğne Aspirasyonu
Tam Kan Sayımı-Hemogram
X-Ray
ay...a
İki yıl boyunca şiddetli bel ve vücut ağrılarım olduğu dönemde tanıdım Berna hanımı.. doğru tedavi, doğru yönlendirme sayesinde.. bel fıtığıma ek olarak fibromiyalji, ankilozan spondilit hastası olduğumu öğrendim.. sayesinde bir nebze olsun daha iyiyim diyebilirim.. ilgili, güleryüzlu sorduğum sorulara yanıt vermekten çekinmeyen davranışlarından dolayı kutluyorum.. yakınımdaki hastaneden gittiği için bir daha gidemedim kendisine .. yaşadığınız bölgeye yakın ise kesinlikle Berna hanımı tavsiye ederim.. böyle hekimlere ihtiyacımız var…seviliyorsunuz, iyi şanslar
Berna Yıldırım Şık isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Berna Yıldırım Şık, Fiziksel Tıp Ve Rehabilitasyon. Size Berna Yıldırım Şık tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Fiziksel Tıp Ve Rehabilitasyon Randevusu, Esd (Sedimantasyon), Hemaferez, Tam Kan Sayımı-Hemogram, X-Ray, Bilgisayarlı Tomografi Taraması(Bt), Perkütan Iğne Aspirasyonu.
Berna Yıldırım Şık adresi nerede?Berna Yıldırım Şık şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Eski İstanbul Yolu Umuttepe İzmit
Adresine gitmek zorunda kalmadan Berna Yıldırım Şık isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Berna Yıldırım Şık online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Berna Yıldırım Şık isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Berna Yıldırım Şık bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Berna Yıldırım Şık ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Berna Yıldırım Şık hakkında ne düşünüyor?Şimdilik 1 hasta, Berna Yıldırım Şık hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakmak istedi ve ona ortalama 5 yıldız verdi (maksimum 5 üzerinden). Bize deneyiminizden bahsetmek ister misiniz? Fikrinizi bırakmak için Buraya tıklayın, yüzlerce hasta size teşekkür edecek.
İzmit bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Fizik Tedavi Uzmanları
İzmit bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Fizik Tedavi Uzmanları