i̇....
Ekim 2023 ayında bel ve sırt agrım sonrasında kendisine gittim. MR raporlarını tek tek inceleyerek okudu ve beni gayet güzel bilgilendirdi. Başka doktorlara gidip bildiğimden baştan sagma muayene etmedi. İlgili güleryüzlü bir doktor. Yazdıgı ilaclar gayet güzel sonuc verdi.
ay...n
Geleceği parlak pratik zeka güleryüzlü sabırlı bir doktor. Hastalarını kırmamak için öğle tatilinde bile hizmet veriyor. Koyduğu teşhisler ve yazdığı ilaçlar gayet iyi.Skolyoz egzersizlerini yapmaya başladım sırtımın agrısından duramıyordum şimdi iyiyim.Allah razı olsun yolun açık olsun Berna hocam.Ayşe Yalçın 06.11.2015
ay...e
ÇOK İLGİLİ BİR DOKTOR BEN ÇOK MEMNUNUM KENDİSİNDEN HASTALAR İÇİN MORAL ÇOK ÖNEMLİDİR BUDA BERNA HANIMDA VAR GEREKENİ SORABİLİRSİNİZ HİÇ SİNİRLENMEDEN BİLGİ VEREBİLİR SİZLERE. BEN KENDİSİNİ ANLAYIŞI İÇİN ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUM.
gü...k
ben doktoru tanımıyorum. Beyin Cerrahisi doktorumuz bel ve boyun fıtığı teşhisini koyduktan sonra fizik tedavi polikliğine yönlendirdi. Berna hanıma gittim beni muayene etti. bana vermiş olduğu ilaçtan çok memnun kaldım ağrılarım bitti. Kendisine çok teşekkür ediyor, meslek hayatında başarılarının devamını diliyorum.
fu...a
hasta veya yakını olarak tek beklenen ne söz ne başka birşey belki bir tebessüm sadece onu da göremedim...nice doktorlar gördük onlarca hastaya rağmen hala sabırla bir sonraki hastaya güleryüzle bakan biz başka ne isteriz hayatta tatlı dil güleryüz yılanı deliğinden çıkarırmış herhengibir sebeple birinin üzülmesine mağduriyetine sebep oluyorsanız siz düşünün biz başka doktor buluruz elbet siz de yeni hastalar...
Bu doktor/uzman mısınız? Bu görüşe cevap verin! Şimdi kayıt olun
Berna Yıldız Özkan isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Berna Yıldız Özkan, Fiziksel Tıp Ve Rehabilitasyon.
Berna Yıldız Özkan adresi nerede?Berna Yıldız Özkan şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Ankara Ankara
Adresine gitmek zorunda kalmadan Berna Yıldız Özkan isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Berna Yıldız Özkan online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Berna Yıldız Özkan isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Berna Yıldız Özkan bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Berna Yıldız Özkan ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Berna Yıldız Özkan hakkında ne düşünüyor?Toplam 5 hasta / danışan, Berna Yıldız Özkan hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 4.5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Ankara bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Fizik Tedavi Uzmanları
Ankara bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Fizik Tedavi Uzmanları
Ankara bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Fizik Tedavi Uzmanları
Ankara bölgesinde Merkez Bankası Mensupları kabul eden Fizik Tedavi Uzmanları
Ankara bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Fizik Tedavi Uzmanları
Ankara bölgesinde Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta kabul eden Fizik Tedavi Uzmanları
Ankara bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Fizik Tedavi Uzmanları
Ankara bölgesinde Türkiye Sigorta kabul eden Fizik Tedavi Uzmanları