Agte- Ankara Gelişim Tarama Envanteri
Gessell Gelişim Testi
GOOD ENOUGH – HARRIS Bir insan Çiz Testi
Metropolitan Okul Olgunluğu Testi
Çocuk Gelişim Uzmanı Berra Kuruca
Peabody Resim (Kelime Eşleştirme Testi)
Porteus Labirentleri Testi
WISC-IV Zeka Testi
Çocuk Gelişim Testi
Çocuk Gelişim Uzmanı Berra Kuruca
Üniversiteyi bitirmemin akabinde mesleğimi yapmaya başladım. Mesleğimi yapmaya başladığım günden beri istismara uğramış çocuklara psikolojik destek vermede gönüllü olarak çalışmaktayım. 7 yıldır bu mesleğin içindeyim ve işimle ilgili gelmek istediğim yerde her gün kendimi geliştirmeye devam ediyorum.
2014 yılında “Gençlerden gençlere yaşam becerileri çocuk koruma (istismar ve ihmal)” eğitim programına katılarak sertifikamı tamamladım.
2016 yılında objektif testler eğitimimi tamamladım ve 2 Dikkat Testi, Burdon Dikkat Testi, Frankfurter Dikkat Testi, Kelime Söyleyiş Testi, Catell 2-A Zeka Testi, Catell 3-A Zeka Testi, Gessel Gelişim Figürleri Testi, Good Enoughh Harris Bir İnsan Çiz Testi, Peabody Resim Kelime Eşleştirme Testi, Metropolitan Okul Olgunluğu Testi, Frostig Gelişimsel- Görsel Algı Testi, Benton Görsel Bellek Testi, Porteus Labirentleri Testi uygulayıcı eğitim programına katılarak sertifikalarımı tamamladım.
2017 yılında Wiscr-Zeka Testi uygulayıcı ve Denver II gelişim tarama testi uygulayıcı eğitim programlarına katılarak sertifikalarımı tamamladım.
2017 yılında Oyun Terapisi eğitim programına katılarak uygulayıcı sertifikamı tamamladım.
2018 yılında Gobdö-2-Tv (Otistik Bozukluk Derecelendirme Ölçeği) bireysel kullanım uygulayıcı eğitim programına katılarak sertifikamı tamamladım.
2019 yılında Çocuk Beden Dili, İletişim Ve Empati eğitim programına katılarak sertifikalarımı tamamladım.
2019 Yılında Öğrenci Koçluğu, Çocuk Yaşam Koçluğu Ve NLP Practitioner uygulayıcı eğitim programına katılarak sertifikalarımı tamamladım.
2021 yılında “Modern Çağın Reçetesi” eğitimim programına katılarak sertifikamı tamamladım.
2022 yılında “Çocuklarda saldırganlık ve öfke” eğitim programına katılarak sertifikamı tamamladım.
2023 yılında Teksas Houston üniversitesinin geliştirdiği “davranışsal ve gelişimsel erken müdahale programı” eğitimini tamamladım.
i̇...
Selamlar 3 yaşındaki kızım konuşmadigi için berra hanıma başvurduk. şubat ayında gerekli testleri yapıldı ve konuşma gereligi gozlemledi. Anlamlı 10 kelimemiz yok iken şu an cümleler kuruyor. Kızımın inadını kırmak için ona ulaşabilmek kendini sevdirmek kabul ettirmek için elinden geleni yaptı ve basardi. İyi ki tanismissiz.kesinlik tavsiye ederim .çevrenizde konuşur daha küçük vb diye kişilere kulak asmayin. Berra hanımla mutlaka görüşün derim.
kü...ı
Canımız berramız oğlumda konuşma geriliği olduğu için başvurmuştuk kendilerine olumlu sonuçlar aldık sevecen yaklaşımı ile çocukların güvenini kazanıyor 2 yaşındaki oğlum hâla unutmadı kendisini berra berra diye gezer
Çocukla ilgi dışında Aile ilgiside mükemmel doğru yönlendirme ve planlı ilerleyiş iyi ki varsınız
ö.....
Berra Hanım’ı sosyal medyadan buldum. Üç çocuğum var ve hepsinin gelişim süreçlerinde bize çok yardımcı oldu. Kendisi alanında uzman ve aynı zamanda çocukları çok seven ve onlarla çok iyi anlaşan birisi. Kesinlikle herkese tavsiye ediyorum.
b....)
Öncelikle gerçekten çok sıcakkanlı, cana yakın, güler yüzlü bir danışmanımız. Randevu aralarında, gün içerisinde herhangi bir sıkıntımız olduğunda aradığımız zaman ulaşabildiğimiz, çözüm odaklı yaklaşan, maddi manevi insanı zora sokmayan bir uzman. Kısa süre içerisinde görüşme sağladık hala daha gitmeye devam ediyoruz. Uzak bir yerdeyiz ona rağmen devam ediyoruz. Ben memnunum. Çocuğumda öfke kontrolü vardı. Okulda ve normalde kardeşler arasında sorun yaşıyorduk. Seanslara göre daha mantıklı daha hareketli ve kendisine daha hakim olan bir çocuk karşıma çıktı. Daha da devam etsem kesinlikle ortadan kalkacağına inanıyorum.
s....)
Kendisi çocuklarla iyi iletişim kurabilen, aileyi doğru yönde yönlendirebilen bir danışman. Uzun yıllardır belli aralıklar oğlumun gelişimini takip etmek için götürüyorum. Kendisinden memnunum. Yakın çevreme öneriyorum. Olumlu yönde gelişmeler oldu. Oğlumun büyüme atakları var, arada anlaşamadığımız noktalar vardı. Problemlerimizi kısa sürede çözdük. Birbirimize karşı daha anlayışlı davranmaya başladık. Ben daha sabırlı, anlayışlı ve daha iyi anlayarak devam ediyorum tabi bunda Berra Hanım'ın etkisi çok fazla. Severek, koşarak seanslarımıza gidiyoruz.
p....)
Kendisi çok başarılı, çok ilgili bir uzman. Çok memnun kaldık. Kendisiyle çok güzel bir yol kat ettik. 5 seans görüşme sağladık. Kreşten aldığımız birkaç şikayet vardı, bu şikayetlerde ve ev içerisinde gözle görülür değişiklikler oldu. Sürecimiz devam ediyor. İyi ki kendisiyle yolumuz kesişmiş.
ay...e
Berra hanımın tavsiyesi sayesinde oğlumu dramaya yönlendirdik. İyi ki
d...
Berra Hanımı sosyal medya aracılığı ile tanıdık. Oğlumun çekingen davranışları ve evdeki hırçınlığı nedeniyle, kendisinden 10' a yakın seans aldık. Oğlumuz artık daha özgüvenli, sakin ve sosyal. Berra Hanım her zaman bize ayna oldu. Her zaman bizi tüm samimiyetiyle karşıladı. Seans süresi bitse de fazladan ilgilendi. Çocukları çok sevmesi ve mesleğini aşkla yapması çok kıymetli.. Yardımcısı da oldukça güleryüzlü ve nazik. Berra hanımı çok seviyoruz, Herkese tavsiye ederiz. Çocuğunuz için Berra ablaları bir şans.
a...
Berra Hanıma Doktor vasıtası ile ulaştım. Oğlumun otizim olabileceğini düşündük. Uzmanım Berra Hanım bugüne kadar oğlumuzla ilgili ne öngördüyse hepsi bir bir çıktı. Gerçekten kendini geliştiren ve danışanlarına yardımcı olan birisi.. Berra Hanımı Tüm çevreme hiç şüphesiz öneririm .Berra hanımın hem oğluma yaklaşımı hem de bizi bilgilendirmesi bu zor sureci aile ile ortaklaşa çok iyi bir şekilde yürüterek doğru adımlar uygulayarak gelişiminde çok büyük katkısı vardır. Berra hanımla yaklaşık 4 senedir bu süreci devam ettiriyoruz ve oğluma katkıları ve desteği devam etmektedir. Oğlumun ilk aspergers olabilir tanısında Berra hanim belirlemiştir. Sayesinde bu sureci daha rahat bir şekilde atlatmaya çalıştık. Kesinlikle tavsiye ederim.
g...
Referans aracılığı ile ulaştım. Oğlumla oyun oynama sürecim kısalmıştı acaba dikkatinde bir sorun mu var diye başvurdum daha sonra duygusal gelişimini takip için belirli periyotlarla halen devam etmekteyiz.
Oldukça konusuna hakim bütün yönergeleri ve tespitleri oldukça gerçekçi ve inanılmaz sonuçlar aldım. En beğendiğim özelliği sakin ve konusuna hakim olması. Herkese tavsiye ediyorum
Berra Kuruca isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Berra Kuruca, Çocuk Gelişimi. Size Berra Kuruca tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Online Danışmanlık, Online Terapi, Aile Danışmanlığı, Oyun Terapisi, Çocuk Gelişim Testi, Agte- Ankara Gelişim Tarama Envanteri, Bender Gestalt Motor Algı Testi, EMDR Terapi, Peabody Resim (Kelime Eşleştirme Testi).
Berra Kuruca adresi nerede?Berra Kuruca şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Fener Mah. 1967.Sk. No:6 Kat:1 D:5 Antalya
Adresine gitmek zorunda kalmadan Berra Kuruca isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Berra Kuruca uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Berra Kuruca isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Berra Kuruca, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Berra Kuruca isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Berra Kuruca tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Berra Kuruca hakkında ne düşünüyor?Toplam 15 hasta / danışan, Berra Kuruca hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Berra Kuruca hangi sigortaları kabul ediyor?Berra Kuruca tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.