Doç. Dr.
Berrin Çarmıklı Demirbaş
Endokrinoloji Ve Metabolizma Hastalıkları
Yenimahalle 1 adres
Anti-Mikrozomal Antikor(Anti-M)(Tiroid Peroksidaz Testi)
Büyüme Hormonu Testi
Diabetes Mellitusta Insülin Tedavisi
Tümünü gösterHizmetler
Abdominal Ultrasonografi
Adrenalektomi
Alkali Diyet
Özel Tobb Etü Hastanesi
Anti-Mikrozomal Antikor(Anti-M)(Tiroid Peroksidaz Testi)
Büyüme Hormonu Testi
Gtt(Glukoz Tolerans Testi)
Hipertiroidide Radyoiyot (Atom) Tedavisi
Karaciğer Kan Testleri
Özel Tobb Etü Hastanesi
Ogtt (Oral Glukoz Tolerans Testi)
Subkütan Enjeksiyon
Tam Idrar Tahlili(Tit)
Tam Kan Sayımı-Hemogram
Tiroid Kan Testleri
Tpo(Tiroid Peroksidaz Testi) Tpoab
şe....
12 yıllık hipotroid hastasıyım bu kadar ilgili bu kadar donanımlı bu kadar ferahlatıcı bu kadar tatlı dilli bir doktor görmedim herkese tavsiye ediyorum alanında son derece gelişmiş ve uzman. Allah razı olsun aklımda tek bir soru işareti kalmadı
gi....
Guleryuz,samimiyet,bilgi,donanim hepsi var berrin hocada.ilgisi ve samimiyeti size ayri bir rahatlik ve guven veriyor.bence her doktor berrin hoca gibi olmali.kesinlikle berrin hocayi tavsiye ediyorum hemde sonsuz tavsiye...
ar...n
Berrin hanıma bir kez gittim ancak bundan sonra da düzenli olarak gideceğim, çok güler yüzlü ve ilgili. Araştırmacı aynı zamanda. Sorduklarınıza sıkılmadan cevap veriyor. Güzen veren bir doktor
ay...n
Berrin hoca meslegındeki bılgı ve donanımın haricinde bence doktordan beklenen en önemli şey olan yakınlık ve sıcaklığı gösteriyor,zaten hasta olan kişiler öncelikle guler yüz ve ilgi beklerler ve hastalıklarına şifada ararlar, ben bunların taamamını sn hocamda bulabildim tabii güleryüzler beraber doğru yöntemlerle teshiş ve tedaviler uyguluyarak, ellerine saglık
Berrin Çarmıklı Demirbaş isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Berrin Çarmıklı Demirbaş, Endokrinoloji Ve Metabolizma Hastalıkları. Size Berrin Çarmıklı Demirbaş tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Enjeksiyon Im, Abdominal Ultrasonografi, Tpo(Tiroid Peroksidaz Testi) Tpoab, Diabetes Mellitusta Insülin Tedavisi, Alkali Diyet, Esd (Sedimantasyon), Tam Kan Sayımı-Hemogram, Karaciğer Kan Testleri, Hipertiroidide Radyoiyot (Atom) Tedavisi, Enjeksiyon Iv.
Berrin Çarmıklı Demirbaş adresi nerede?Berrin Çarmıklı Demirbaş şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Yaşam Caddesi No:5 Söğütözü Yenimahalle
Adresine gitmek zorunda kalmadan Berrin Çarmıklı Demirbaş isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Berrin Çarmıklı Demirbaş online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Berrin Çarmıklı Demirbaş isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Berrin Çarmıklı Demirbaş bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Berrin Çarmıklı Demirbaş ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Berrin Çarmıklı Demirbaş hakkında ne düşünüyor?Toplam 4 hasta / danışan, Berrin Çarmıklı Demirbaş hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.