Prof. Dr.
Berrin Çetinarslan
Endokrinoloji Ve Metabolizma Hastalıkları
Kocaeli 2 adres
ke...k
Berrin hanim a sonsuz teşekkürler .troit ameliyatı sonrasında tiroid ile ilgili hormonlarimin dengelenmesini ve normale dönmesini sağladı. Anlayışlı sicak kanlı ve hastasini anlayip dinleyen titiz bir doktor herkes e tavsiye ederim
ey...y
ben eyüp kublay bir hafta içinde saç ve sakallarım döküldü beni berrin hanıma yön lendirdiler beni bir ay hastaneye yatırdı tetkikler nodül olduğun8 gösterince ameliyat oldum bir yıl geçti şimdi çok iyiyim çok teşekkür eder nice başarılar dilerim
se...y
berrin hanıma ulaşamıyorum kendisine nerde bulabilirim özel uygulama tlf nuna da ulaşamadım durumum acil yardım
hü...a
başka bir rahatsızlığımdan dolayı yapılan tahlil neticelerimde görülen luzum üzerine beni berrin hanıma yönlendirdiler. mutlaka yatılı tedavi edilmem gerektiğini BERRİN hanım bana söyledi. ben hayır istemiyorum dememe rağmen berrin hanım gıyabımda yatışımı hazırlatmış,istemeyerek gittiğim hastahanede yapılan tetkikler kötü çıkınca beni dkuz gün boyunca hastanede tedavi etti. troidler normale girdi.ben hastaneden iyi çıktım. BERRİN hanım 3 ayda bir kontrol ettirmem gerektiğini tavsiye ederek beni taburcu etti. aradn 3 yıl geçti ben bir kez dahi kontrole gitmedim meğer troidlerdeki nodülleri büyütmüşüm. şimdi BERRİN hanıma yine ihtiyacım var ancak şimdide ben kendisine ulaşamıyorum. HASTALARA TAVSİYEM DOKTORLARININ TAVSİYELERİNE UYMALARI VE SIKÇA DOKTOR DEĞİŞTİRMEMELERİ, HASTALIĞIM İÇİN GÖSTERİLEN İLGİNİZE TEŞEKKÜR EDİYORUM BERRİN HANIM. SİZE TEKRAR MUTLAKA ULAŞACAĞIM.
Berrin Çetinarslan isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Berrin Çetinarslan, Endokrinoloji Ve Metabolizma Hastalıkları.
Berrin Çetinarslan adresi nerede?Berrin Çetinarslan şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Ömerağa Mah. İnönü Cad.No:93 K3 D18 Yaser Apt. Kocaeli
- Eski İstanbul Yolu Umuttepe İzmit
Adresine gitmek zorunda kalmadan Berrin Çetinarslan isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Berrin Çetinarslan online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Berrin Çetinarslan isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Berrin Çetinarslan bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Berrin Çetinarslan ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Berrin Çetinarslan hakkında ne düşünüyor?Toplam 4 hasta / danışan, Berrin Çetinarslan hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İstanbul Endokrinolog Ve Metabolizma Hastalıkla
Fatih Endokrinolog Ve Metabolizma Hastalıkla