Hamidiye Mah. Ardıç Sok.No:4 Sular İdaresi, Kağıthane, İstanbul
Berrin Hocamız abimin beyin kanaması sürecinden sonra abimi ayağa kaldırmak için mesleki bilgisi, sabrı, özverisiyle bizlere çok çok yardımcı olmuştur. Alternatif tedavilerle, şu anda uygulanan fizik tedavi süreciyle alakalı bizlere daima usanmadan bilgi vermiştir. Kendilerine minnettarız, ilgileri için teşekkür ederiz
ad...l
allah işini rast getirsin hastasıyla mükemmel ilgilenyor allah razı olsun önce insanlığı mükemmel işini iyi biliyo çok mutlu hastaneden ayrıldım ağrılarımı unuttum herkese tavsiye mutlaka ederim
me...n
berrin hanım mükemmel bir doktor ince eleyip sık dokuyor ve çok bilgili.ben sırt ağrılarım için kendisine gittim ve inanılmaz memnun kaldım şimdi herkese tavsiye ediyorum başka doktorlara da gitmiştim ama hiçbir doktor berrin hanım kadar güzel ilgilenmedi. kendisine çook teşekkür ediyorum ve sevgilerimi gönderiyorum...
nu...l
berrin hocamdam tanıdımız için çooooooook mutluyum arkadaş tavsiye geldik hocama annemi kaç sene oldu getiriyorum herkezede tavsiye ediyorummm hocam mükelmeldirrrrrrr hastasına ilgilenmesii bikeresinde ras geldim bazı hastalarımız derdini anlatamıyorrrrrr hocalarımıza berrin hocam fizikde birtanadir hastasına ilgilenmesi hastasını yönlendirmesi herkeze tavsiye ediyorum berrin hocama bazı hocamız berrin hocamız gibi olmuyorlar hastasına bakmıyorlar
sa...ı
Berrin Hüner:fizik tedavi ;ben o hastanede olduğum süre içinde hocamın bana uygulamış olduğu tedavilerden memnun kaldığımı söyleyebilirim çünkü inanıyorum ki hocam bana yapabileceği tüm tedavileri uyguladığını düşünüyorum artı verdiği akıllarda da önüme ışık tutmuştur ve benim tedavi konusunda bugün bu konuma gelmemde katkısı olan hocalarımdan biridir. fazla ayrıntıya girmiyorum ne kadar fazla tedavi uyguladığını umarım anlamış olursunuz burdan hocama sevgi saygı ve teşekkürlerimi iletirim.
Berrin Hüner Sendinç isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Berrin Hüner Sendinç, Fiziksel Tıp Ve Rehabilitasyon.
Berrin Hüner Sendinç adresi nerede?Berrin Hüner Sendinç şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Darülaceze Caddesi No:25 Okmeydanı Şişli
- Hamidiye Mah. Ardıç Sok.No:4 Sular İdaresi İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Berrin Hüner Sendinç isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Berrin Hüner Sendinç online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Berrin Hüner Sendinç isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Berrin Hüner Sendinç bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Berrin Hüner Sendinç ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Berrin Hüner Sendinç hakkında ne düşünüyor?Toplam 5 hasta / danışan, Berrin Hüner Sendinç hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İstanbul Fizik Tedavi Uzmanları
Kadıköy Fizik Tedavi Uzmanları