Merhabalar ben Fizyoterapist Berru Bozdemir Sivas Cumhuriyet Üniversitesinden Mezun oldum.
Üniversite eğitimimim dışında skolyoz, klinik pilates, manuel terapi, pelvik taban eğitimleri aldım.
Kadınlarda ve çoçuklarda idrar/kaka kaçırma
Kadınlarda cinsel işlev bozuklukları (vajinismus,disparoni)
Gebeler için doğum öncesi ve sonrası pilates
Doğuma hazırlık eğitimi
Ortopedik/Nörolojik problemler ile çalışmaktayım.
Kadınlarda ve çoçuklarda idrar/kaka kaçırma
Kadınlarda cinsel işlev bozuklukları (vajinismus,disparoni)
Gebeler için doğum öncesi ve sonrası pilates
Doğuma hazırlık eğitimi
Ortopedik/Nörolojik problemler ile çalışmaktayım.
Fizyopathy Sağlıklı Yaşam Merkezi
350 Evler Mahallesi,Milli İrade Caddesi İşkur Yanı No:46 Kat:4 Daire:6-7, Nevşehir Merkez, Nevşehir
Herhangi bir hizmet eklenmemiş
Tüm görüşleriniz değerli.
Moderasyon sürecimiz hakkında daha fazlasını öğrenin.
e....b
Telefon numarası doğrulandı
Öncelikle Berru hanıma teşekkür ederim. Bel ağrılarım için gitmiştim çok iyi geldi. Şuanda ağrılarım yok. Ayrıca beklerken çok güzel ilgilendiler çok bekletmediler. Herkese tavsiye ediyorum. Kesinlikle birebir ilgileniyor. Şuanda ağrılarım azaldı. Kesilene kadar da gitmeyi düşünüyorum. Fiyatı da gayet cazip. Şiddetle tavsiye ediyorum.
Berru Bozdemir isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Berru Bozdemir, Fizyoterapi Ve Rehabilitasyon.
Berru Bozdemir adresi nerede?Berru Bozdemir şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- 350 Evler Mahallesi,Milli İrade Caddesi İşkur Yanı No:46 Kat:4 Daire:6-7 Nevşehir
Adresine gitmek zorunda kalmadan Berru Bozdemir isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Berru Bozdemir online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Berru Bozdemir hangi dilleri konuşuyor?Berru Bozdemir ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Berru Bozdemir isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Berru Bozdemir bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Berru Bozdemir ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Berru Bozdemir hakkında ne düşünüyor?Şimdilik 1 hasta, Berru Bozdemir hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakmak istedi ve ona ortalama 5 yıldız verdi (maksimum 5 üzerinden). Bize deneyiminizden bahsetmek ister misiniz? Fikrinizi bırakmak için Buraya tıklayın, yüzlerce hasta size teşekkür edecek.
Yakın zamanda aranan bazı hastalıklar