Bahçelievler Mah. Talas Yolu Nuh Naci Yazgan Gögüs Has. Has., Talas , Kayseri
Empress Porselen Kaplama
Estetik Diş Hekimliği Uygulamaları
Estetik Dolgu
Kayseri Nuh Naci Yazgan Göğüs Hastalıkları Hastanesi
Inlay - Onlay (Porselen Dolgu)
Porselen Laminate Veneer
Rubber Dam Kullanımı İle Tedaviler
Vital Beyazlatma
Vital ve Devital Dişlerin Kök Kanal Tedavisi
Zirkonyum Porselen Kronlar
ha...a
Bertan Bey'e kurtarılmayacak bir kanal tedavim için araştırarak gitmiştim. Çok şükür dişim kurtuldu. Emin olmak için 6 ay geçmesini bekledim. Nedeni bir önceki kanal tedavimin ağrısı uzun sürdü. Şu an sıkıntım yok. Memnun kaldığım için annemi de götürdüm. Tavsiye ederim
l....ç
Gerçekten ilgisi, alakası, temizliği ve titizliği ile yaptığı işte başarılı bir doktor. Bir sıkıntı yaşamadan kanal tedavimi tamamladı. Daha önce devlet hastanesine gitmiştim ama sonuç alamadım.İki dişim sürekli apse yapıyordu. Bertan Bey kanal tedavisi ile çözdü sorunu. Herkese de tavsiye ediyorum kendisini, ben de internetten araştırarak gitmiştim ve çok memnun kaldım.
ü....g
Çok iyi bir hekim, karşılamasından yaptığı işlemlere kadar memnunum. Hastası ile iletişimi çok iyi. İşini de severek yapıyor. Kanal tedavisi oldum, neredeyse çekilecek olan dişimi kurtardı. Çalıştığı kurumu sürekli tercih ediyordum zaten, kendisine tesadüfen gitmiş oldum ve çok memnun kaldım.
ha....
Çok köklü kanal yapılacak olan 2 tane dişim vardı her zaman gittiğim klinikte beni hocama yönlendirdiler yaptığı işi severek yaptığını belli ediyor hemen ilgi ve alakasından dolayı çok memnun kaldım. Emeğinize sağlık hocam
on....
Bertan hoca mükemmel biri,eli çok hafif kanal tedavimi iki seansta çok başarılı bir şekilde tamamladı .. hastaya olan Güler yüzlü yaklaşımı ve hassas çalışması karşısında memnun ayrılmamak mümkün değil ..
Çok iyi bir doktor öneririm. Benim dişimin kanal tedavisini yaptı memnunum. Şu ana kadar bir sıkıntı yaşamadım.4-5 ay oldu herhangi bir sıkıntım yok.Tedavim ve şikayetim hakkında detaylı bilgilendirildim. 2 kez aralıklarla gittim, dişim yapıldı.Bundan sonra bir sıkıntın olursa ben buradayım dedi.
i̇....
Bertan hocadan memnun kaldım eli hafif,ilgili ve alakalı, bilgilendiriyor yapılacak işle alakalı. Kanal tedavisi denilmişti faklı bir yerde yapamadılar dişin çekilmesi gerekiyor dediler. Bertan hocam çekilmesi gerekiyor denilen dişi kurtardı.Şikayetim ve tedavim öncesinde bilgilendirildim sonra tedaviye başlanıldı.Tedavim sonuçlandı. Şu anda çok memnunum, ihtiyacı olanlara tavsiye ederim.
Bertan bey kibar nazik, işinde de başarılı bir doktor olduğunu düşünüyorum. Benim bir kanal tedavim olmuştu bu kanal tedavisi süresinde de tüm sorularımı yanıtladı. İşinin ehli güler yüzlü, pozitif,nazik, kibar bir doktor.Yaptığı kanal tedavisinden çok memnun kaldım ben, ciddi ağrı sızıyla gittim. Onun kanal tedavisi olacağını söyledi. İlaç tedavisine başladık önce. Daha sonra tedavi etti hastalarıyla yakından ilgileniyor, işini severek yapıyor onu hissettiriyor gerçekten.
Kanal tedavilerimi kendilerine yaptırıyorum, baya ilgili ve gerçekten ilgileniyor güler yüzlü ve tedaviyi uygularken dahi açıklamalarını yapıyor. Şikayetim ve tedavimle ilgili detaylı bilgilendirmeler yapıldı. Üniversitedeyken hizmet alıyordum ayrılınca farklı bir doktora gittim.
Bertan Bey özellikle sevgili saygılı bir beyefendi. Hastalarını incitmeyen bir doktor ben önce fakülteye gittim ve tesadüfen Berkan beyle tanıştım ve bir daha da başka bir doktora ihtiyaç duymadım. Çok iyi bir doktor çok iyi ilgileniyor bir çok kişiye tavsiye ediyorum. Tedavi esnasında da tedaviyi nasıl uyguladığı hakkında bilgi veriyor.Kanal tedavisi olmuştum. Daha önceki bir doktorun yapmış olduğu kanal tedavisini tekrardan Berkan beye yaptırmak durumunda kaldım birçok doktora gittim ama Berkan bey dışında kimse yapamamıştı. Tedavim iyi sonuçlandı hiçbir sorunum yok..
Bertan Kesim isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Bertan Kesim, Endodonti, Diş Hekimi. Size Bertan Kesim tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Estetik Diş Hekimliği Uygulamaları, Estetik Dolgu, Porselen Laminate Veneer, Diş Beyazlatma, Vital Beyazlatma, Devital Beyazlatma, Rubber Dam Kullanımı İle Tedaviler, Zirkonyum Porselen Kronlar, Empress Porselen Kaplama.
Bertan Kesim adresi nerede?Bertan Kesim şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Bahçelievler Mah. Talas Yolu Nuh Naci Yazgan Gögüs Has. Has. Kayseri
Adresine gitmek zorunda kalmadan Bertan Kesim isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Bertan Kesim online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Bertan Kesim isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Bertan Kesim, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit.
Bertan Kesim isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Bertan Kesim bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Bertan Kesim ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Bertan Kesim hakkında ne düşünüyor?Toplam 12 hasta / danışan, Bertan Kesim hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.