Psikolojik Danışma ve Rehberlik Randevusu
y.....
Ben 3 ay önce Bertan Bey'e geldim, biraz problemlerim vardı.Anksiyete bozukluğu için ben kendisiyle görüşmüştüm. İlaç tedavisi ve terapinin beraber alınması gerektiği söylendi.Bertan Bey'le görüşmeye başladıktan sonra sadece terapi iyi gelmeye başladı ve ilaç kullanımını bitirdim.Düzenli olarak gidiyorum her hafta.Gözle görülür azalma oldu, çok memnun kaldım.Kendisi gayet güleryüzlü, ailemden birkaç kişiye de tavsiye ettim.Onlar da gitmeye başladı.Sürecimiz devam ediyor.Bertan Bey çok güzel dinliyor, tamamen içinde bulunduğunuz sorunlara yönelik öneriler veriyor ve işe yarıyor. Ilımlı, misafirperver özelliği var.Ben çok memnun kaldım kendisinden.
d.....
Bertan Bey hem bizim abimiz hem psikoloğumuz.Hayatımıza giren iyi insanlardan bir tanesi.Oğlum ve kızım için gidiyoruz.Kızımın tuvalet eğitimiyle alakalı destek aldık, kaçırmaları vardı.Oğlumun dikkat eksikliği ile alakalı hala devam ediyoruz görüşmeye.Oğlum derslerinde daha dikkatli, ilgili olmaya başladı.Kızımın da problemleri gitti.Bertan Bey çok mütevazi. Herşeyi rahatça konuşabiliyoruz Rahatça açıklıyor.İnsanı motive ediyor.İyi ki hayatımızda, iyi ki tanışmışız kendisiyle.
şe...ş
Benim oğlumun dikkat eksikliği ve hiperaktivite bozukluğu var bu sebeple başvurdum Henüz daha açılmamıştı bile çok ilgili sevecen biri en önemlisi de çok sabırlı istediğimiz saat ulaşabiliyoruz terapi lerimize devam ediyoruz Oğlumun başarısında çok etkisi oldu oğluma Danışman değilde abi oldu Bertan beyi çok seviyor. İlgisinden ve oğluma kattıkları dan dolayı çok teşekkür ederiz
ş....
Bertan Bey'e danışman olarak gittiğimizde samimi ve içten bir şekilde görüşme sağladık. Her türlü görüşümüzü dikkate aldı ve bizleri içtenlikle dinledi. Kendisine her zaman ulaşabileceğimizi söyledi. Randevu saatleri bize uygun olmadığı zaman önceliği bize verdi. Önceliği her zaman danışanları oldu. Biz çok memnunuz. Kaygı bozukluğu için 9-10 seans aldık. Pandemi zamanında yasaklarda gidemedik ama sonrasında devam ettik. Belirli nedenlerden dolayı ara vermek istedik. Çocuğum seanslardan sonra olumlu anlamda daha iyi davranmaya başladı. Kardeşinin dediklerini dikkate almaya başladı. Bertan Bey samimiyet konusunda yeterli bir uzman. Eğer ki danışman sizi inandırmıyorsa, güvenerek söylediklerine onun dediğine gönülden inanıyorsunuz. Aklınızda şüphe kalmıyor. Farklı bir uzmana gitme fikri aklımıza hiç gelmedi.
f....
Oğlumun atipik otizim tanısı var. Davranış bozukluğu ve iletişim probleminden dolayı görüşme sağladık. Problemimiz çözüldüğü için devam etmiyoruz. Gittiğimiz süreçte Bertan Bey'den çok memnun kaldık. Kendisi gayet ilgili bir uzman.
Bağırsak problemimin psikolojik olduğu söylendi. İlaç kullanmak istemediğim için Bertan Bey ile görüşme sağladım. Tanıtımlarını, açılışını sosyal medyada görünce iletişim sağladım. 1 senedir aralıklarla görüşme sağlıyorum. Memnun kaldığım için devam ettim. Bağırsak problemimi ve uyku düzenimi düzelttik. Bertan Bey'in çok faydasını gördüğüm için birkaç tanıdığıma da tavsiye ettim. Onlar da faydasını gördüler. Kendisi gayet başarılı, bilgili, uygulamalarında bu bilgiyi gösterebilen bir uzman.
Bipolar bozukluğum ve bazı yaşadığım sorunlardan dolayı görüşme sağladım. Sosyal medya üzerinden ulaştım. Sonrasında deneyeyim diye gittim. Pandemi öncesinde başlamıştım. Pandemi sürecinde ara verdim ama şimdi devam ediyoruz. 2 haftada bir seansa gidiyorum. Seanslardan sonra kendime geldim. Özgüvenim yerime geldi. Çok iyi oldum. Bertan Bey'in yaklaşımları çok iyi, samimi, danışanlarına kendini daha iyi hissetmesinde yardımcı olan bir uzman.
f.....
Anksiyete bozukluğu için psikiyatristimin önerisi ile görüşme sağladım. 5 seans aldım ve il değişikliğinden dolayı şuanda devam edemiyorum ama geldiğimde görüşmeye devam edeceğim. Seanslardan sonra daha iyi davrandığımı fark ettim. Bertan Bey saygılı, bilgili ve danışanlarıyla ilgilenen bir uzman.
Bertan Yetişgin isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Bertan Yetişgin, Psikolojik Danışma ve Rehberlik. Size Bertan Yetişgin tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Aile Danışmanlığı, Çocuk ve Ergen Psikolojisi, Psikolojik Danışma ve Rehberlik Randevusu, Oyun Terapisi, Online Danışmanlık.
Bertan Yetişgin adresi nerede?Bertan Yetişgin şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Cumhuriyet Mahallesi Erek Caddesi No:85/4 Öztürk İş Merkezi Tokat
Adresine gitmek zorunda kalmadan Bertan Yetişgin isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Bertan Yetişgin online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Bertan Yetişgin isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Bertan Yetişgin, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Bertan Yetişgin hangi dilleri konuşuyor?Bertan Yetişgin ile Türkçe, İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Bertan Yetişgin isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Bertan Yetişgin bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Bertan Yetişgin ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Bertan Yetişgin hakkında ne düşünüyor?Toplam 8 hasta / danışan, Bertan Yetişgin hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.