Ege Üniversitesi Beslenme ve Diyetetik Bölümü mezunuyum. Çeşitli hastane ve yemek şirketlerinde stajlarımı tamamladım. Beste Mert Diyet Danışmanlık Merkezinde yüz yüze hizmet vermekteyim. Ayrıca şehir dışında yaşayan ve ulaşımı zor olan danışanlar için online danışmanlık hizmetimiz de bulunmaktadır. Kişilerin beslenme biliminin ilkeleri doğrultusunda sağlıklı ve kalıcı kilo vermesini, sürdürülebilir bir liste ile yaşam kalitesini arttırmasını hedeflemekteyim.
Aynı zamanda Andulasyon ile birlikte kalıcı kilo verme aşamasında ek olarak desteklenmektedir

Kabul edilen yaş grubu: her yaştan çocuk
Banka Havalesi

Online Diyet +44 daha fazla

Anoreksiya ve Bulimia Hastalarında Beslenme

Bariatri Diyetisyenliği

Detoks

Beste Mert Diyet Danışmanlık Merkezi
Bahriye Üçok Mahallesi Latife Hanım sokak no:12 Merkez İş Hanı D:22 Kat:6, Karşıyaka, İzmir

Kabul edilen yaş grubu: yetişkin, her yaştan çocuk
Nakit, Kredi kartı

Diyetisyen Randevusu

Online Diyet +44 daha fazla

Anoreksiya ve Bulimia Hastalarında Beslenme

Bariatri Diyetisyenliği

Detoks

Diyetisyen Randevusu

Online Diyet

Bahriye Üçok Mahallesi Latife Hanım sokak no:12 Merkez İş Hanı D:22 Kat:6, İzmir

Makaleler
Röportaj

Telefon numarası doğrulandı

Mükemmelll bir diyetisyen. Annemin rahatsızlıkları için gittiğimizde okadar güzel tespitlerde bulunduğu beste hanım hayran kaldım. Çok iyi bir dinleyici. Nokta atışlarıyla hem psikolojik destek veriyor. Hemde kibar diliyle herşeyi doğru bir şekilde uyguluyor. Annem günden güne daha iyi hissediyor. Yakında ilaçlarını bıraktıracak. Daha bir hafta oldu bu arada başlayalı. Hemde her bütçeye uygun. İlk bir saatbir can kulağıyla dinliyor. Sonra biz istersek başliyoruz diyetine. Yaa her konuda muhteşem olurmu bir insan iyiki sizi tanımışız beste hanım

I
Telefon numarası doğrulandı

Beste hanım ile yaklaşık 4 aylık bir süreç yönetiyoruz. Şuana kadar 10 kg verdim. Hiç sıkmadan sizin hayat şeklinize uygun listeler hazırlıyor. Ayrıca whatsappta da aktif olarak dönüş yapıyor. Hiç düşünmeden danışmaya başlayın!

O
Randevu doğrulandı
• Konum: Beste Mert Diyet Danışmanlık Merkezi...daha fazla • Diyetisyen Randevusu daha az

Beste Hanım ile neredeyse 3 aydır kilo verme amaçlı diyet konusunda çalışıyoruz. Kendisini buradaki yorumlar sayesinde bulmuştuk. Asla sıkıcı listeler veya katı kurallar olmadan, hiç diyet yapmıyormuş hissiyle "beslenme alışkanlığı" kazandıran bir sistemi var. Basit, erişilebilen ve çözümcü yaklaşımlı diyet listeleriyle diğer tek düze sistemlerden ayrılıyor. Anlık çözüm ve düzenli uzman-danışan ilişkisinin yanında güler yüzlü yaklaşımıyla danışacak herkese gönül rahatlığıyla tavsiye edebilirim. Ailecek severek takip ediyoruz :)

Bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine, sağlıklı kilo vermek için diyetisyen arayışında iken Beste Hanım'ı buldum. Kendisiyle çalışmaktan çok memnunum. Diyetisyenle çalışmayı düşünen ve diyetisyenle çalışmaktan geçmiş deneyimleri sebebiyle çekinen tanıdıklarıma, arkadaşlarıma gönül rahatlığıyla tavsiye ediyorum ve kendi sürecimden örnekler verebiliyorum.

Beste Hanım’ı DoktorTakvimi sitesindeki güzel yorumlar sayesinde buldum. Kendisiyle tanıştıktan sonra beslenmeye bakış açısıyla doğru yerde olduğumu anladım ve kilo verme sürecimize başladık. Hızlıca kilo verelim bitsin gitsin anlayışı yerine besinlerin dilini öğretip neyi nasıl dengeleyebileceğimi ve yaşam tarzıma nasıl uygulayabileceğimi gösteriyor. Benim sayemde başlayan başka arkadaşlarım da olduğu için kendisini gönül rahatlığıyla önermeye devam ediyorum.

Randevu doğrulandı

Öğrenci yurdunda kalıyorken diyete başladım 2.5 ayda 10 kilo verdim. Yurtta verilen listeye göre ve maddi durumumu gözeterek program oluşturuyoruz. Her öğün sonrası fotoğraf istediği için aşırıya kaçma veya eksik kalma durumunda hemen düzeltme yapabiliyor. Bu yüzden Beste hanımı gözü kapalı tercih edebilirsiniz.

Randevu doğrulandı

Bir aydır Beste Hanımla çalışıyoruz. Aç kalmadan yemek yiyerek kilo verebileceğimi düşünmezdim ama daha ilk aydan bile gördüğüm etki karşısında şaşkın ve mutluyum. Kendisi çok nazik, güzel yüzlü ve tatlı birisi. Diyetisyen ararken en büyük korkum yeme bozukluğumdan dolayı anlaşamamızdı, neyse ki kendisi bu konuda da oldukça anlayışlı yaklaştı. Yediğiniz içtiğiniz şeylerden dolayı sizi yargılayıp “ceza”landırmayan, sizi kötü hissettirmeyen, aksine yemek ile sağlıklı bir ilişki kurmanıza yardımcı olan birisi.

Beste Hanım, öncelikle insanı diyet yapıyormuş gibi hissettirmeyen bir diyetisyen. Ayrıca hayat düzenime uygun olarak bana özel bir diyet uyguladı. Sabah 6'da evden çıkıp akşam 8'de eve dönebilmeme ve hatta demir eksikliğim olmasına rağmen kilo verebildim. Beste Hanım sayesinde protein ağırlıklı beslenmemin bana uygun olduğunu da anladım. Ve sayesinde eti soframa her gün koymaya başladım. Artık sayesinde kendimi çok iyi hissediyorum.

Sağlıklı beslenme üzerine diyetisyene danışma ihtiyacım için internet üzerinden araştırarak ulaştım. Çok daha sağlıklıyım. Çevreme hali hazırda tavsiye ediyorum.

Beste Hanıma sağlıklı beslenme ve kilo vermek amacıyla başvurdum. Randevularım harika geçiyor. Beste Hanım harika biri, tüm süreçlerimi incelikle takip ediyor ve listeler hazırlıyor. Tavsiye ederim.