Psikolog Beste Utku, lisans eğitimini Dokuz Eylül Üniversitesi Psikoloji bölümünde onur öğrencisi olarak tamamlamıştır. Aynı zamanda Dokuz Eylül Üniversitesi Dilbilim bölümünde yandal yapmıştır. Ege Üniversitesi Aile Danışmanlığı alanında uzmanlık eğitimine devam etmektedir. Marmara Üniversitesi’nde 450 saatlik Aile Danışmanlığı Eğitimini tamamlamıştır. Lisans eğitimi süresince özel eğitim, anaokulu, danışmanlık merkezi gibi alanlarda stajlar yapmıştır. Karşıyaka Adliyesi’nde aile ve çocuk mahkemelerinde çocuklarla görüşmeler yapıp uzman eşliğinde raporlar yazmıştır. Kanserli Çocuklara Umut Vakfı’nın Oyun Benim İlacım projesi kapsamında Ege Üniversitesi Çocuk Hastanesi Hematoloji servisinde kanser tedavisi gören çocuklara gönüllü psikososyal destek sağlamıştır. İstanbul Üniversitesi’nde Oyun Terapisi eğitimini tamamlamıştır. Dr. Nevin Dölek’ten Çözüm Odaklı Terapi, Çocuk ve Ergenlerde Bilişsel Davranışçı Terapi eğitimlerini almıştır. Doç.Dr. Durmuş Ümmet’ten Terapötik Kartlar eğitimini almıştır. Klinik Ölçme ve Değerlendirmede, Minnesota Çok Yönlü Kişilik Envanteri (MMPI), Çocuk Değerlendirme ve Dikkat Testlerini uygulamaktadır. Terapi sürecinde Bilişsel Davranışçı Terapi ve Çözüm Odaklı Terapi yaklaşımlarını kullanmaktadır. Çalışma hayatında özel okul öncesi kurumlarda çalışmış, gelişimsel oyun atölyeleri yönetmiştir. Danışmanlık süreçlerinde çeşitli alanlarda danışanlarına hizmet vermiştir. Güncel olarak özel bir okul öncesi kurumda çalışmalarını yürütmekte olup, Alsancak’ta çocuk, ergen ve yetişkin danışanlara yüz yüze-online hizmet vermektedir.

Bilişsel Davranışçı Terapi +2 daha fazla

Telefon numarası doğrulandı
Konum: Alsancak Psikoterapi

Tavsiye üzerine beste hanıma ulaştım. bilgili donanımlı ve ilgili biri. kızımın öfke problemleri sebebiyle seanslara başladık. kızımın her terapi sonrası mutlu olduğunu hissettim. anne kız ilişkimiz daha sağlıklı hale geldi. çok severek ve istekli olduğu altı ay geçirdik. kesinlikle hem kızıma hem bana iyi geldi tavsiye ediyorum

Telefon numarası doğrulandı
Konum: Alsancak Diğer

Beste hanımdan beş yaşındaki kızımın özgüven problemleri için hizmet aldık. Bazı seanslara ebeveyn olarak ben ve babası da dahil oldu. Beste hanım içten ve ilgili bir uzman. Kızımdaki değişimi seanslar ilerledikçe görebildik artık daha rahat sosyalleşebiliyor. Tavsiye ediyorum.