a....l
Tavsiye üzerine beste hanıma ulaştım. bilgili donanımlı ve ilgili biri. kızımın öfke problemleri sebebiyle seanslara başladık. kızımın her terapi sonrası mutlu olduğunu hissettim. anne kız ilişkimiz daha sağlıklı hale geldi. çok severek ve istekli olduğu altı ay geçirdik. kesinlikle hem kızıma hem bana iyi geldi tavsiye ediyorum
b....s
Beste hanımdan beş yaşındaki kızımın özgüven problemleri için hizmet aldık. Bazı seanslara ebeveyn olarak ben ve babası da dahil oldu. Beste hanım içten ve ilgili bir uzman. Kızımdaki değişimi seanslar ilerledikçe görebildik artık daha rahat sosyalleşebiliyor. Tavsiye ediyorum.
Beste Utku isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Beste Utku, Psikoloji. Size Beste Utku tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Online Terapi, Bilişsel Davranışçı Terapi, Psikoterapi, Aile Terapisi, Yetişkin Terapisi.
Beste Utku adresi nerede?Beste Utku şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Mimar Sinan Caddesi İzmir
Adresine gitmek zorunda kalmadan Beste Utku isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Beste Utku online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Beste Utku isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Beste Utku bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Beste Utku ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Beste Utku hakkında ne düşünüyor?Toplam 2 hasta / danışan, Beste Utku hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İzmir bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Psikologlar
İzmir bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Psikologlar