Fizyoterapi Ve Rehabilitasyon Randevusu
Pediatrik Rehabilitasyon
Fizyoterapi Ve Rehabilitasyon Randevusu
Dikkat Eksikliği
Bulut Özel Eğitim Ve Rehabilitasyon Merkezi — ERGONÖROM
Duyu Bütünleme Terapisi (Duyusal Bütünleme)
Evde Fizyoterapi
Serebral Palsi (CP) Rehabilitasyonu
Skolyoz Tedavisi
Vestibüler Rehabilitasyon
ö....e
Çoxuğumda suyu bütünleme eksikliği vardı. Oynadığı oyunlar tek düze ve aynı tekrarlı oyunlardı. Beste hanımdan aldığımız duyu bütünleme seansları ile artık çeşitlendirme yapmaya başladı. Özverili yaklaşımı, sorunların tespiti ve çözüm önerileri, ev ödevleri çocuğumuza gösterdiği ilgi alaka ve yaklaşımı ile çocuğumda belirgin değişiklikler görmeye başladık. İnşallah ilerleyen zamanlarda daha güzel yollar katedeceğiz. Teşekkürler
Beste Hanım'dan aşırı memnunuz çok çok iyi birisi.Dil terapisti kendisine yönlendirdi bizi duyu bütünleme tedavisinden beklenenden fazla gelişim gösterdi şuan oğlum için gitmeye devam ediyoruz ikinci ve üçüncün seans sonrasında görülür fark var çok memnunuz.Annesindne yanı ben de çok Beste hocayı görmek istiyor gayet iyi.Herkese tavsiye ederim.
p.....
Biz çok memnunuz hafta iki gün duyu bütünleme dersi alıyoruz şuan tatil de olduğumuz da devam etmiyoruz Ankara'ya döndüğümüz tekrar devam edeceğiz.Kendisi çok iyi fizyoterapist.Bize çok faydası oldu çocukla olan iletişimi çok iyi kendisi çok yoğun çalışıyor.
Hocamız gayretli fedakar işini seven birisi çocuklarla olan iletişimi iyi.Duyu bütünleme için başvurdum kendisinden memnunuz tavsiye ederim tedavimiz devam ediyor.
ö.....
2.5 yaşındaki kızımın duyu bütünleme sorunları ile ilgili uzman desteği arayışımda bir kaç merkezle görüştükten sonra Beste hoca ile tanıştım. Kendisi ile geçirdiğimiz 3 aylık süreç kızımı yetiştirmemde bir dönüm noktası oldu. Adını koyamadığım tüm sorunları çok hızlı şekilde tespit edip, benim bu durumlarda nasıl davranmam gerektiğini sabırla anlattı. Bu öğrendiklerim sağlıklı bir anne-çocuk ilişkisi kurmaya başlamamı sağladı. Beste hocanın çocuklara karşı sempatisi ve yaklaşımı ile kızım çok hızlı yol katetti. Her zaman gösterdiği güler yüzü ve yorucu ebeveynlik zamanlarındaki motivasyonu için minnettarım.
Çocuğumda aşırı hareketlilik ve odaklanamama sorunumuz vardı derslerine konsantre olamadığı için yaşıtlarının gerisinde kalıyordu araştırınca bunun duyu bütünleme kaynaklı olabileceğini öğrendim Beste hocamla tanıştık sonrasında iyi ki tanışmışız şimdi çocuğum çok çok iyi odaklanması arttı hareketliliği azaldı herşey için çok teşekkürler
m....
Beste Hanım mükemmel bir fizyoterapist. oğluma çok faydası oldu. Kendisini herkese tavsiye ederim. Oğlum zihinsel engelli skolyozu ve ayak kaslarında gerilme var. Kendisiyle uzun bir süre görüştük, tedavi uyguladı ve önem verdi. Oğlumun şikayetleri var ama daha da iyiye doğru gidiyor. Beste Hanım mükemmel onun gibisi yok bulamıyoruz.
fa...
Oğlumuz için yeni taşımdığımız ildeki en büyük şansımız beste hanımdı. Yaşına rağmen gelişime açıklığı, idealistliği ,iş hassasiyeti, mütevaziliği, işine ruhunu katması ayrıca aldığı eğitimlerin zihinsel düzeyde kalmadan hemen işine yansıması ile önce oğlumuzun sonrada bizim hayat kalitemizi artıran çok bi sevdiğimiz ve unutmayacağımız fizyoterapistimizdir kendisi.
Oğlum Mct 8 hastası Beste gayet işini bilen saygılı sevdiğim bir fizyoterapist tavsiye ediyorum tecrübeli bir çalışan her zaman ilgili seansta her türlü bilgiye sahip olduğunu düşünüyorum
mi...f
Kızım serebral palsi hastası besteyle bu vesileyle tanıştık çok ilgili ve bilgili bir fizyoterapist iyki var bestemiz herşey için teşekkür ederiz çünkü onunla baya yol kaydettik inşallah daha da iyi olucaz bestemizin destekleriyle...
Beste Uzunparmak isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Beste Uzunparmak, Fizyoterapi Ve Rehabilitasyon. Size Beste Uzunparmak tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Fizik Tedavi, Manuel Terapi, Gelişim Geriliği, Dikkat Eksikliği, Hiperaktivite Bozukluğu, Randevu, Duyu Bütünleme Terapisi (Duyusal Bütünleme), Kinezyolojik Bantlama (Kinezyotape), Vestibüler Rehabilitasyon, Pediatrik Rehabilitasyon.
Beste Uzunparmak adresi nerede?Beste Uzunparmak şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Cumhuriye Eskişehir
Adresine gitmek zorunda kalmadan Beste Uzunparmak isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Beste Uzunparmak online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Beste Uzunparmak isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Beste Uzunparmak, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Beste Uzunparmak hangi dilleri konuşuyor?Beste Uzunparmak ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Beste Uzunparmak isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Beste Uzunparmak bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Beste Uzunparmak ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Beste Uzunparmak hakkında ne düşünüyor?Toplam 19 hasta / danışan, Beste Uzunparmak hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Beste Uzunparmak hangi sigortaları kabul ediyor?Beste Uzunparmak tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.