Dünya Ses Günü Sempozyumu-Üsküdar Üniversitesi 2017
Dünya Ses Günü Sempozyumu-Marmara Üniversitesi 2018
Türkiye Disleksi Vakfı ''Eğitimci Eğitimi'' Semineri-Üsküdar Üniversitesi
Etkileşim Temelli Erken Çocuklukta Müdahale Eğitimi (Eteçom)-Uygulamacı Kullanım Sertifikası
Gilliam Otistik Derecelendirme Ölçeği Eğitimi (Gobdö-2-tv)-Kullanım Sertifikası
İstanbul Kişisel Gelişim Zirvesi 2018 (''İş Hayatında İlişki Yönetimi'', ''Girişimcilik ve Liderlik'', ''Etkili İletişim ve Beden Dili'', ''Yeni İletişim Dili; Sosyal Medyanın Etkin Kullanımı'', ''İş Hayatında Markalaşma ve Kariyer'')
1.Ulusal Akıcılık Bozuklukları Sempozyumu-Medipol Üniversitesi
Total Larenjektomi ve Laringeal Konuşma (ve TEP) Kursu-Medipol Üniversitesi
Treatment of Pediatric Motor Speech Disorders: Childhood Apraxia of Speech Kursu-Medipol Üniversitesi
Good Goal Setting in Aphasia Kursu-Medipol Üniversitesi
10.Ulusal Dil ve Konuşma Bozuklukları Kongresi-Medipol Üniversitesi
2.Dil ve Konuşma Terapisi Bölümü Öğrenci Sempozyumu ve Kariyer Günleri ''Tek Taraflı Ses Teli Felcinde Ses Terapisinin Etkililiğinin Değerlendirilmesi'' Tez sunumu-Üsküdar Üniversitesi 2019
DIR Floortime Eğitimi-Üsküdar Üniversitesi
Ergen ve Yetişkin Kekemeliğinde Bilişsel Davranışçı Yaklaşım ve Exposure Eğitimi
TEDİL(Türkçe Erken Dil Gelişimi Testi) Uygulama ve Puanlama Eğitimi-Kullanım Sertifikası
TODİL(Türkçe Okul Çağı Dil Gelişim Testi) Uygulama ve Puanlama Eğitimi-Kullanım Sertifikası
Online Danışmanlık +27 daha fazla
Ses Terapisi
Zihinsel Engelliler İçin Dil ve Konuşma Terapisi
İşitme Engeline Bağlı Konuşma Bozuklukları Terapisi
Tuzla Dil Ve Konuşma Merkezi
Bizim problemimiz K harfi yerine T harfini,G harfi yerine D harfini okuması ve yazmasıydı ayrıca s,ş karışıyor noktalı harfler noktasız noktasızlar noktalıya çevriliyordu, sınıf öğretmeni ve rehberlikle iş birliği yaptığımız halde 3.sinifa kadar uğraşıp bekledik ve malesef yol katedemedik,bu durum okuldaki deslerine ciddi olumsuz etkiliydi.Betül Hanım 'a bir akrabamın tavsiyesi ile gittik (etrafında işinde başarılı,etik davranışları ile tanınmış)bir kaç haftada ilk problemi sonrasında tüm promlemleri giderdik,biz geç kalmış bir danışan olduk,evvelce halledilebilecek bir problem için boşa stres ve kaygı yaşadık, böyle problemleriniz varsa acizane geç kalmayın derim
t....ö
Betül hanımın, 6 yaşındaki oğlumun harf ve kelime telaffuzu için, desteğine başvurduk. Güleryüzlü ve işinin ehli bir kişi. Kısa sürede doğru adımlar atarak oğlumun karşılaştığı bütün zorlukları düzeltti ve sayesinde oğlum daha rahat ve anlaşılır
ca...n
6 yaşındaki oğlumun bazı harfleri çıkaramaması ve yanlış kullanmasından dolayı Betül hocamızla seanslara başladık ve 5 aylık kısa bir sürede çok güzel ilerledik.artık konuşurken daha net anlaşılıyor.
g ...ö
Kızımın bazı sesleri peltek çıkarması sebebiyle Betül Hanım’a başvurduk. Kendisi çok nazik, ilgili ve güleryüzlüydü. Çocuklarla da iletişimi çok güzel. Kızım severek ve istekle devam etti ve kısa sürede de sonuç aldık. Şu an kızım doğru çıkaramadığı sesleri günlük hayatta doğru bir şekilde söylüyor. Kendisine ilgi ve emeklerinden ötürü minnettarız.
ce...
Benim oğlum 3 buçuk yasindayken başladık ve baya bir yol kat ettik kuzey Betül hocanın desteğiyle dahada güzel kelimeler cümleler çıkarmaya başladı ayrıca yaklaşımından dolayı kuzeyin kalbini fethetti kesinlikle tavsiyemdir.
e ...n
Betül hocam ile oğlumun kekemeliği için yaklaşık 4 ay gibi bir süredir terapi alıyoruz çok güzel yol aldık. Gerek detaylı açıklamaları gerekse disiplinli çalışması ile hayatımıza çok güzel dokundu. İstediğimiz zaman ulaşıp mesajlaşabiliyoruz. Kendisi dalında çok donanımlı güvenilir bir uzman.
di...a
2,5 yasındaki oğlumun konuşması gecikince Betül hanımla terapilere başladık. 5 aylık süreçte inanılmaz bir yol aldık. Betül hanımın yerinde tespitleri, yönlendirmeleriyle oğlum artık yaşıtlarıyla aynı seviyede konuşabilir halde geldi. Kendisi iletişim kabiliyeti ve empati duygusu yüksek biri olduğundan herşey olumlu ilerledi. Kesinlikle tavsiye ederim
h....y
Betül hanımla güzel bir yola çıktık, kısa sürede doğru adımlarla kızımın kelimelerinin, cümlelerinin ilerlemesine şahit olduk. Ben 3 kelimeli cümleleri hayal ederken 5-6-.. kelimeli cümleler kuruyor artık.. Verdiği ödevlerle sıkılmadan çalıluyoruz. Ayrıca çocuklarla iletişimi çok güzel ve keyifli.
er...n
Merhaba ; 2023 yılında geçirmiş olduğum sol ses teli ameliyatı sonrasında , sağ ses telimde ki kasılma / açılmama nedeniyle 6 ay takip edildim ve ses terapisi almam gerektiği doktorlarım tarafından bana önerildi. Yaptığım araştırmalar neticesinde terapistin Betül Hanım'ın hem başarılı oluşu hem de klinik adresinin ( Tuzla ) evime yakın olması nedeniyle terapi almaya karar verdim. 13.01.2024 / 04.5.2024 tarihleri arasında 9 seans ses terapisi aldım , terapist ve hasta açısından çok hassas olan bu süreçte Betül Hanım'ın yaklaşımı, bilgisi, anlayışı ve profesyonel takibi neticesinde ses sağlığıma geri kavuştum. Kendisinin güleryüzü , samimiyeti ,işine olan bağlılığı ile başvura da bulunacak hastalara derman olacağı kanısındayım . Güvenle gidip sağlıkla dönebileceğiniz bir terapist ve kliniktir, herkese tavsiye ederim, sağlıklı günler dilerim .
Saygılarımla Erdinç Şahin
t.....
Merhaba ,Betül hocam ile oğlumun konuşma gecikmesi üzerine ilerlediğimiz süreçte sanıyorum 5 ayı geride bıraktık .Belirtmek isterim ki işini çok layıkıyla yapan , çocuğu bütün olarak ele alan , sizi sürekli yönlendirerek doğru bildiğiniz yanlışları düzelten bir terapist .Ciddi anlamda kavram eksikleri olan oğlumun şuan yaşıtlarıyla aynı seviyeye gelmiş durumda .Bir terapist arayışındaysanız kesinlikle sonsuz tavsiye ederim .
Betül Aktaş isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Betül Aktaş, Dil ve Konuşma Terapisi. Size Betül Aktaş tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Online Danışmanlık, Dil ve Konuşma Terapisi Randevusu, Normal Randevu, Online Terapi, Oyun Terapisi, Dil Terapisi, Konuşma Terapisi, Afazili Bireylerde Dil ve Konuşma Terapisi, Gecikmiş Konuşma Terapisi.
Betül Aktaş adresi nerede?Betül Aktaş şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Postane mahallesi manastır yolu caddesi no:78 d:2 İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Betül Aktaş isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Betül Aktaş online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Betül Aktaş isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Betül Aktaş, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Betül Aktaş isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Betül Aktaş tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Betül Aktaş hakkında ne düşünüyor?Toplam 54 hasta / danışan, Betül Aktaş hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Betül Aktaş hangi sigortaları kabul ediyor?Betül Aktaş tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
İstanbul Gecikmiş Dil ve Konuşma
İstanbul Konuşma Sesi Bozuklukları
İstanbul Dil ve Konuşma Bozuklukları
İstanbul Akıcılık Bozuklukları
İstanbul Artikülasyon Bozukluğu
İstanbul Çocukluk Çağı Apraksisi
İstanbul Fonolojik Bozukluklar
İstanbul Disleksi (Okuma Bozukluğu)
İstanbul Yarık Dudak-Damağa Bağlı Olarak Ortaya Çıkan Konuşma Bozuklukları
Daha fazla (15)İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Dil ve konuşma terapistleri
İstanbul bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Dil ve konuşma terapistleri
İstanbul bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Dil ve konuşma terapistleri