Diyetisyen Randevusu
Hastalıklarda Beslenme
Kişiye Özel Diyetler
Sporcu Beslenmesi
Formidea Sağlıklı Beslenme Ve Diyet Danışmanlığı
Çok güler yüzlü ve ilgili bir diyetisyen. Kilo vermek için kliniğine başvurdum.2 ayda 5 kilo verdik.
h....a
Karaciğer yağlanması için doktorun diyetisyene yönlendirmesiyle Betül Hanım'a gittim, 3 ayda 12 kilo verdim ve kan değerlerim normale döndü. İlgisi için çok teşekkür ediyorum.
Betül Hanım’a insülin direnci için başvurdum. Kendisi ile 4 aylık bir danışmanlık sürecimiz oldu. 16 kg vererek insülin direncini de kırdık. Kendisine ilgisi için çok teşekkür ederim. Şu an reformer ile sıkılaşma sürecimiz devam ediyor. İyi ki Formidea!
u....
Betül Hanım'a kızımı götürdüm. Yaklaşımı çok güzeldi. Her şeyi tane tane açıklayarak kızıma anlattı. Doktor korkumuzu sayesinde yenmiş olduk. Kızım 4 ayda ideal kilosuna ulaştı ve 10 kilo verdi. Artık ailecek sağlıklı besleniyoruz. Teşekkür ederiz.
Betül Hanım çok ilgili bir diyetisyen. Kilo vermek için başladım. 1 aylık danışmanlık sürecinden çok memnun kaldım ve 4kg verdim. Bana öğrettiği bilgiler ışığında sağlıklı beslenmeye devam edeceğim. İyi ki tanışmışız. Herkese tavsiye ederim.
Betül Hanım işinde başarılı uzman bir diyetisyen, 3 aylık diyet sürecimde 15kg verdik ve çok güzel bir incelme sağladım. Kendisine desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum, herkese de tavsiye ediyorum.
h....d
Betül hanım çok samimi ve içten birisi. Sabrı ve emeği ile beslenmenin ne kadar önemli olduğunu öğretti. sadece zayıflamak değil insülin direncini ve tansiyonu da kontrol altına almamda yardımcı oldu. iyi ki karşılaşmışım.
Betül Anamas Sülen isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Betül Anamas Sülen, Diyetisyen. Size Betül Anamas Sülen tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Online Danışmanlık, Diyetisyen Randevusu, Online Diyet, Kişiye Özel Diyetler, Diyabet Diyeti, Gebelik Ve Emziklilikte Beslenme, Hastalıklarda Beslenme, Sporcu Beslenmesi.
Betül Anamas Sülen adresi nerede?Betül Anamas Sülen şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Paşa Mahallesi 13 Sokak No:29 Kat 2 Daire:6 Manisa
Adresine gitmek zorunda kalmadan Betül Anamas Sülen isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Betül Anamas Sülen online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Betül Anamas Sülen isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Betül Anamas Sülen bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Betül Anamas Sülen ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Betül Anamas Sülen hakkında ne düşünüyor?Toplam 7 hasta / danışan, Betül Anamas Sülen hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Manisa Diyabet (Şeker Hastalığı)
Manisa İnsülin Direnci ve Metabolik Sendrom
Manisa Anoreksiya ve Bulimia Hastalarında Beslenme
Manisa Non-Çölyak Glüten Hassasiyeti
Manisa İrritabl Bağırsak Sendromu
Manisa Yeni Doğan Metabolik Hastalık
Manisa Ankilozan Spondilit (AS)
Manisa Gastrointestinal Kanama
Daha fazla (15)Manisa bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Diyetisyenler