Kadın Hastalıkları Ve Doğum Randevusu
Vajinoplasti (Vajina Daraltma)
Yumurtalık Kistleri
Çoğul Gebelik Takibi
İstinye Üniversitesi Medikal Park
Eşimin hamileliği süresince bütün evrelerde olumlu ve detaylı açıklamaları iyi. Pozitif davranışları çok iyi. Zorlu sürecimizde hep yanımızda oldu. Bizi iyi yönlendirdi ve çocuğumuzu sağlıklı bir şekilde kucağımıza aldık.
d....d
Ben hamileligimi ögrendigimde Betül hanıma gittim ilk kez ve cok memnun kaldım güler yüzlü ilgili ve pozitif bir doktor doğumumu kendisi gerçekleştirdi gecenin bir yarısı aradık ve hemen geldi sayesinde hem doğumum cok güzel geçti hemde hamileligim
di....
Canım doktorum. Hamileliğimin 12.haftasında tanıştık kendisi ile, 12.haftaya kadar 2 doktor değiştirmiştim. Ama Betül hanımın odasına girdiğim ilk dakikadan itibaren tamam dedim ben buldum doktorumu. Bebeğimi uzun uzun birlikte inceledik, tek tek organlarını tanıttı, gösterdi, uzunca muayene etti. Muayene bitip koltuğa geçince soru cevap şeklinde benim merak ettiklerimi sorup detaylıca bilgi verdi. Kendisi bir sürü bilgilendirmelerde bulundu. En başta çok pozitif, güler yüzlü, ayrıntıcı ve içimin rahat olması için her şeyi yapıyor. Aşırı mutlu ve memnunum, doktor gerçekten her şeydir. İyiki ben doktorumu buldum.
n....a
Yorumun devamı: Sancımın en pik yaptığı sırada yanıma gelmişti, onu görür görmez bana bir güç geldi.Dedim ya bazı insanlar şifacıdır diye, oradaki varlığı bile bana güven verdi.Paniklediğim anlarda beni sakinleştirip, motive etti.Doğum sırasında da beni bilgilendiren açıklamalar yapıyordu.Söylediklerini harfiyen yaptım ve o sabah bebeğimi sağlıkla kucağıma aldım.Kendisinin güzel desteği ile doğumum hafızama güzel bir anı olarak işlendi.Bence bir kadının iyi bir kadın doğumcusu olmalı ve o doktoru bulduysa kıymetini bilmeli :) Betül hanımdan Allah razı olsun.Çok değerli ve tecrübeli bir doktor. Bu arada daha dün doğum sonrası kontrolündeydim ve en korkulu rüyam smear alındı.Eli o kadar hafif ki daha öncekiler gibi acı hissedeceğimi sanmıştım ama işlem bittiğinde inanamadım.Allah kendisine sağlıklı uzun ömür versin.Bizim böylesine işini kalpten, sevgiyle yapan doktorlara ihtiyacımız var.İyi ki varsın Betül hocam :)
tu...
2023 te ilk gebeliğimde düşük tehdidi mevcuttu ve maalesef düşük ile sonuçlanıp kürtaj olmak durumunda kaldım ve düşük sonrası kontrol sonrası da takibinde ilerledik ve polip teşhisi ile polip ameliyatı yapıldı ve ameliyattan 3 ay sonra hamile oldum, yine düşük tehdidi ile sıkı takip ile çok şükür bebeğimi kucağıma aldım ve 3 aylık şu an :) harika bir doktor güler yüzlü, naif ve en önemlisi işini seven ehli biri.. ( Doktorum ile farklı hastanede takibindeydim ve sonrasında Medicalpark GOP a geçtiği bilgisi edindim ve peşinden gittim)
n....a
Betül hanımı gebeliğimin 31.haftasında tanıdım.Daha odaya girer girmez naifliği, pozitif bakışları, o tatlı ses tonuyla heyecanımı bastırdı.Hani bazı insanlar şifacıdır, onu görmeniz bile iyi eder ya, Betül hanım bende o hissi uyandırdı.Farklı bir doktorda kötü bir vajinal muayene geçirmiş, travmam olmuştu. Korkuyla kendisine bu durumumdan bahsetmiştim.Muayene sırasında travmamı bildiği için ekstra hassas davranıp, konuşmalarıyla beni inanılmaz sakinleştirdi.Bir yandan da normal (vajinal) doğum istiyordum. Hevesimi hiç kırmadı bu kararımda doktorum olarak yanımda durdu ve bana güvendi.Sonuç ise kendi sancımla vajinal doğum yaptım.39.haftada bebiş henüz kanala girmemişti.Bir yandan da heyecanla hala vajinal doğum yapmak istiyordum.Kendisi sakinliği, pozitif yaklaşımıyla stresimi azaltarak süreci iki günde bir takip edip beni yüreklendiriyordu. 39+5’in akşamında suyum geldi ve hastaneye yatış yaptım, Betül hanım gece boyunca durumumu kontrol etti. (Devamını farklı yorumda yazacağım)
d....ö
Güler yüzü, naifliğiyle gerçekten çok severek gittiğim bi hoca. Gebeliğimin çok rahat geçmesini sağladı, doğumum ve sonrası da çok güzel bi şekilde geçti. İyi ki yollarımız keşisti Betül hocayla. İkinci bi gebelik olduğu zaman hiç düşünmeden gideceğim tek doktor. Çok ilgili ve detaylı açıklamalarıyla hep rahatlattı çekinmeden her sorduğum soruya cevap verdi. Sağlıklı bi şekilde kızımızı kucağımıza aldık.
m...
Betül Hanım'ı arkadaşım vesilesiyle tanıdım doğum takibini kendisi yaptı doğumumu gerçekleştirdi. Kendisinden çok çok memnun kaldım.
b...
2.5 ay önce sezaryen doğum yaptım. Hamilelik süresince kontrollerimi kendisi gerçekleştirdi. Hamileliğin başından itibaren aklımıza takılan soruları tatmin edici cevaplarıyla bizi rahatlattı. Kendisi güler yüzlü ve pozitif bir kadın doğum uzmanı. Hastalarına değer veriyor, onların isteklerini düşüncelerini göz önünde bulundurarak süreci yürütüyor. 32. Haftalık erken doğum riski olmasına rağmen takibiyle süreci çok güzel tamamladık. 38 haftalık doğumum gerçekleşti. Normal başlayan doğum süreci sezaryene dönmesi gerekti ve bu süreçte sakinliğiyle verdiği güvenle kendimizi doktorumuza teslim ettik. Temiz bir sezaryen doğum oldu .Doğum sonrası çok çabuk toparlandım İyi ki Betül hocamızı seçmişiz. Gönül rahatlığıyla herkese tavsiye ediyorum. Hamilelik süresince kiminle ilerleyeceğiniz çok önemli bu bir süreç çünkü bebeğinizi ve kendinizi emin ellere Betül Atakan hocamızın eline bırakabilirsiniz.
el...f
Hamileliğimin başından doğumuma kadar çok iyi ilgilendi. Söylediklerini uygulamam sorunlarimı çözdü . İyi bir doktor.
Betül Atakan isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Betül Atakan, Kadın Hastalıkları Ve Doğum. Size Betül Atakan tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Abdominal Ultrasonografi, Dilatasyon Ve Kürtaj, Doğum Kontrol, Doğum Kontrolde Hormonal Metodlar, Endometriyal Biyopsi, Hamilelik Testi, Histerektomi, Histeroskopi, Hpv Testi, Iud(Intrauterin Araç Spiral).
Betül Atakan adresi nerede?Betül Atakan şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Merkez, Çukurçeşme Cd. No:57 D:59 Gaziosmanpaşa
- Merkez Mahallesi Çukurçeşme Caddesi No:57/59 Gaziosmanpaşa
Adresine gitmek zorunda kalmadan Betül Atakan isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Betül Atakan online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Betül Atakan isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Betül Atakan, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Betül Atakan hangi dilleri konuşuyor?Betül Atakan ile Türkçe, İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Betül Atakan isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Betül Atakan tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Betül Atakan hakkında ne düşünüyor?Toplam 27 hasta / danışan, Betül Atakan hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Betül Atakan hangi sigortaları kabul ediyor?Betül Atakan tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Allianz Sigorta, Güneş Sigorta, Demir Hayat Sigorta, QNB Finansbank Sigorta, Eureko Sigorta, Axa Sigorta, HDI Sigorta, Zurich Sigorta Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
İstanbul Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Beşiktaş Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Beylikdüzü Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Bakırköy Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Esenler Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Daha fazla (13)Gaziosmanpaşa bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Gaziosmanpaşa bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Gaziosmanpaşa bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Gaziosmanpaşa bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Gaziosmanpaşa bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Gaziosmanpaşa bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Gaziosmanpaşa bölgesinde Zurich Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Gaziosmanpaşa bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Gaziosmanpaşa bölgesinde Ace European Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Gaziosmanpaşa bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Gaziosmanpaşa bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Gaziosmanpaşa bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Gaziosmanpaşa bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Gaziosmanpaşa bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Gaziosmanpaşa bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Gaziosmanpaşa bölgesinde Fiba Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Gaziosmanpaşa bölgesinde Ankara Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Gaziosmanpaşa bölgesinde Sompo Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Gaziosmanpaşa bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları