Anne-Baba Eğitimi ve Danışmanlığı
Çocuklarda Yeme Problemleri
Ön Görüşme
İlişki Terapisi
Özel Derin Aile Danışma Merkezi
Tanıdık vesileyle ulaştım. Aile içi iletişim problemi için başvurmuştuk. Gayet iyi sonuçlar alıyorum, sürecimiz devam ediyor. Güler yüzlü anlaşılır ve son derece ilgili. Çift terapisindeki yönetimini başarılı buluyorum ve güzel sonuçlar alacağımızı düşünüyorum, kesinlikle tavsiye ederim.
d....a
Bir dönem oğlumun okulda yaşadığım bir problemle alakalı kendisinden destek aldım, çok memnun kaldım fakat kendileri mesafe olarak bize çok uzak olduğu için sonrasında seansları mecburen bırakmak durumunda kaldım, kendisi seans aldığımız süreçte konuyla alakalı baya yardımcı oldu, kesinlikle çok faydasını gördük. Kendisi karşıdaki insanı anlayarak hareket ediyor, bir ebeveyn olarak bu süreçte benim ne hissettiğimi çok iyi anladı ve beni sakinleştirdi. Başta çok tedirgindim, çocuğuma nasıl davranmam gerektiği konusunda da bu süreçte bana çok yardımcı oldu, bundan önce gittiğim uzmanlar profesyonel gözle bakıp geçmişti, Betül Hanım öyle yapmadı, beni dinledi, sakinleştirdi, hem oğluma hem bana çok yardımcı oldu.
h....k
Ben çok zor bir dönemde kendisinden destek almaya başladım, aldığım seanslar bana çok iyi geldi, süreçte kendisi beni anlıyor ve şüpheci ya da suçlayıcı bakışlar olmadan beni dinliyor, kendimde fark etmediğim bir çok şeyi fark etmemi sağladı, yaptığım hataları fark ettirdi, kendisiyle konuşmak bana çok iyi geliyor, sanki seansa sırtımda koca bir yükle girip çıkarken o yükü bırakmış gibi hissediyorum, hala devam ediyorum, devam da edeceğim.
m....y
Kendisinden evlilik terapisi üzerine destek alıyoruz, çok memnunum, kendisi üslup, yaklaşım, bilgi ve birikim anlamında çok iyi bir uzman, bu anlamda bu şekilde olumlu bir görüş bildirebilirim, memnunuz, sürecimiz de hala devam ediyor.
Betül Hanım'dan memnunuz gayet güzel geçiyor çok kibar birisi, çok ilgili, oğlum da seviyor. Çocukta bir değişiklik oldu çevremdekiler de fark edip söylüyor. Bir tavsiye üzerine gittim. Yaklaşımı ve yönlendirmesi güzel. Çocukla olan iletişimi çok iyi.
z.....
Biz Betül Hanım çok çok memnunduk yaklaşık 2,5 ay gittik yaklaşımı anlatması bizim anlayacağımız dilden konuşması çok güzeldi çocuğumda da değişiklikler oldu şiddete eğilimi hakkında bize çok yardımı oldu çok faydasını gördük. Bizi daha önceki okulumuz başka bir psikoloğa yönlendirdi ona uygun zaman bulamadık biz Betül Hanım'ı bulduk gittik ettik onu çok çok seviyorum ihtiyacımı olduğunda tekrar kendisine gideriz.
Biz geldik kendisine memnun kaldık. Oğlumun derslerinde arkadaşlarına ve ailesine karşı davranışlarında değişikler gördüm bunun faydasını aldık. Yakınım Betül Hanım'a gidiyordu o yüzden tanıyordum biz de gittik. Davranışı sıcaklığı ve samimiyeti benim için yeterliydi.
f.....
Kendisine gerçekten minnettarım sadece kızım gidiyor sözde ama biz komple ailece toparlandık çok çok seviyorum umarım bir sürü insana da dokunma fırsatı olur. Ben eşimden ayrıldım benim eşim kendi şahsına münhasırdı çocuklar korkarak ve sevildiğine inanmayarak büyüdü kızım kaygılı kendinden emin olmayan korkan bir çocuktu ama dışarıya karşı çok güçlü karakterdi bize göre harika her şeyi başarıyor gibi gözüküyordu Betül Hanım içine ağlayan kızımı buldu onun yönlendirmesi ile kızımı daha iyi anladım daha güvende hissediyor kızım toplansa bile kızımla iletişimini kesmedi.
Oğlum anneannesi ve dedesi ile duruyor ben çalışan bir anneyim bu süreçte baya psikolojisi bozulmuştu oyun terapisi ile baya yol kat ettik gayet memnunum. Hem çok ilgili ve alakalı hem de baya faydasını gördük bir ay ara verdik sonra tekrar devam edeceğiz. Oğlumda çok seviyor bizim için olumlu geçiyor gayet memnunuz.
c.....
Kendisinden çok memnun kaldım detaylarla alakalı beni çok iyi bilgilendirdi sonra danışmamız gereken nokralarda gayet ilgili davrandı. Betül Hanım'dan memnun kaldığımı iletmek isterim kendisi bulunduğumuz yerde farklı yere götürüyordum Kızım Betül Hanım dan oyun terapisi aldı memnun kaldığımızdan çok kez gittik şuan da devam etmiyoruz ama kızım gitmek istiyor çok güzel uyum sağladılar.
Betül Binbuğa isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Betül Binbuğa, Psikoloji. Size Betül Binbuğa tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Psikoterapi, Cinsel Terapi, Çift Terapisi, Aile Terapisi, Bireysel Terapi, Oyun Terapisi, Aile Danışmanlığı, Yetişkin Terapisi, Evlilik Terapisi, Çocuk ve Ergen Psikolojisi.
Betül Binbuğa adresi nerede?Betül Binbuğa şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Sultanselim Mah. Sultan Selim Cad. No:57/4 İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Betül Binbuğa isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Betül Binbuğa online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Betül Binbuğa isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Betül Binbuğa, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Banka Havalesi.
Betül Binbuğa isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Betül Binbuğa bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Betül Binbuğa ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Betül Binbuğa hakkında ne düşünüyor?Toplam 13 hasta / danışan, Betül Binbuğa hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İstanbul Özgüven Sorunu (Kendine Güven Sorunu)
İstanbul Aile İçi İletişim Sorunları
İstanbul Yaygın Anksiyete Bozukluğu