ADHD (Dikkat Eksikliği - Hiperaktivite Bozukluğu) Testi
Agte- Ankara Gelişim Tarama Envanteri
Tümünü gösterBu adreste kabul edilen sigortalar
Göztepe Mahallesi Bağdat Caddesi Yeşil Bahar Sokak Ömür Apt. No:2 Daire:20, İstanbul
ADHD (Dikkat Eksikliği - Hiperaktivite Bozukluğu) Testi
Doğum Terapisi
Draw A Person
Durumluk Anksiyete Ölçeği
Psk. Betül Çetin
Duygu Odaklı Terapi (EFT)
Ebeveyn Danışmanlığı
Metropolitan Okul Olgunluğu Testi
Mmpi- Minnesota Çok Yönlü Kişilik Envanteri
Moxo Dikkat Ölçme Testi
Psk. Betül Çetin
Peabody Resim (Kelime Eşleştirme Testi)
Porteus Labirentleri Testi
Çocuk ve Ergen Psikolojisi Problemleri
Çocuk ve Ergen Terapisi
Çocuk ve Ergenler İçin Psikolojik Sağlamlık Programı
Psk. Betül Çetin
Çocuklarda Tematik Algı Testi (CAT)
Çocuklarda Uyku Problemleri
Çocuklarda Yeme Problemleri
Çözüm Odaklı Terapi
Ön Görüşme
Özgül Öğrenme Güçlüğü Bataryası
İlişki Terapisi
Psk. Betül Çetin
Ben çok memnunum. Kendim gittim, çocuğumu da götürdüm. Birkaç arkadaşımı da yönlendirdim. Kendisi çok ilgili ve alakalı birisi. Yaklaşık 3 ay kadar görüşme sağladık. Kendi nedenlerimden dolayı ara vermek durumunda kaldım, ama yine tekrar devam edeceğiz. Ben ciddi anlamda kendimin rahatladığını fark ettim. Çocuğum da aynı şekilde rahatladı, ama onun seanslarını yarıda kesmek zorunda kaldık. Birçok şeyin farkındalığını bana oluşturdu. İnşallah yine devam edeceğiz.
Kişilik bozukluğu ile alakalı gitmiştim. 1 yıla yakın tedavi gördüm. İstediğim her zaman ulaşabildim. Sürecimde güvenilir bir şekilde yardımcı oldu. Tamamıyla iyileştim. Yaşadığım sürekli endişe halim vardı, duygusal dalgalanmalarım vardı terapi sonunda hiç birini yaşamadım. Kendisi ile çalışmaktan memnun kaldım. Herkes tereddüt etmeden gidebilir.
z.....
Oyun terapisine geliyoruz. Betül Hanım'dan çok memnunum. öfke kontrol problemimiz vardı, çok azaldı tavırlarıyla daha olduğun karşılamaya başladı. Çok da memnun kaldım. Çocuğum üzerinde güzel bir etki bıraktı. Güler yüzlü ilgi ve alakalı.
Oğlum okula gitmiyordu, kaygılanıyordu ve bensiz gitmiyordu. 2 seans oyun terapisi aldı ve artık anne gelmene gerek dedi. Çok memnun kaldım. Tekrar gitmeyi düşünüyorum. Daha güveni geldi daha mutlu ve daha sakinleşti. Derslerine odaklanamıyordu dikkat dağınıklığı da % 50 daha iyi oldu. her açıdan sıkıntılarımız yarı yarıya düştü. Betül Hoca'dan memnunum.
Çocuğumu götürüyorum. Çok memnunuz. İlerleme kaydettik. Arkadaş ortamına giremiyordu içine kapanık. Kendini ifade edebiliyor başına bir şey geldiğinde bana söylemek istemiyordu bana katamıyordu. Şimdi iyisini de kötüsünü de söylüyor. Dışarı da çıkıyor arkadaşlık kurabiliyor. Betül Hanım hem yetişkinlere hem çocuklara elinden gelen her şeyi yapıyor. Maddi manevi destek veren biri her zaman yanımızda oldu. Sevdiğim ve saygı duyduğum bir insan. Allah razı olsun.
Ciddi anlamda içsel sıkıntı yaşıyordum. Ölüm duygusu daha iyi geliyordu, ölüm kurtuluş gibi geliyordu. Bu duygunun kaçış duygusu mücadele etmek istemediğim için yaşadığımı hissettim. Öz güven eksikliğim vardı bu yüzden insanlar her söylediğini aşırı önemseme vardı. Artık kendimi daha iyi hissediyorum. İnsanların davranışlarının kendileriyle ilgili bir durum olduğunu benimle ilgili olmadığını anladım.
Aklıma her şey yattı ve sorunum olan her şey çözüme kavuştu.
s ...i
Kendimle ilgili olarak geçirmiş olduğum operasyonlar sonrası psikolojik olarak destek aldım.Kaygilarimla ilgili olarak beraber çalıştık.Cok rahatlaticiydi.Ve şu an kaygilarimla ilgili çok rahatlamış olarak iş hayatıma sağlıklı bir şekilde devam etmekteyim.Kesinlikle herkese tavsiye ediyorum.
Betül hanımı alanında uzmanlığı, kalitesi, terapi esnasında size kattığı bir çok güzel şey için uzun uzun övebilirim:) belli dönemlerde yaptığı filial terapi gruplarına iki kez katıldım. Anneliği dair hayat yolculuğumda seanslarıyla bana çok güzel eşlik etti. Uzman klinik psikolog arayanlara tereddütsüz önerebilirim.
ms...c
Betül hanımdan filial terapi eğitimi aldım. Bu 10 haftalık eğitim süreci çocuğumla aramdaki ilişkime pozitif şeyler kattı, yaptığım doğru veya yanlışları farketmemi kabuk etmemi yeri geldiğinde telafi etmemi sağladı. Güzel bir eğitim , deneyimdi. Çocuğumla aramdaki ilişki içinde güzel bir yola çıktım. Betül hanımda bu yolda bize rehber ve ışık oldu.faydasını gördüm , Gönülden tavsiye ederim.
Betül Çetin isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Betül Çetin, Psikoloji, Aile Danışmanlığı. Size Betül Çetin tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Agte- Ankara Gelişim Tarama Envanteri, Bender Gestalt Motor Algı Testi, Benton Görsel Bellek Testi, Cattell 2a Zeka Testi, Cattell 3a Zeka Testi, Çocuk Gelişim Testi, Draw A Person, Gessell Gelişim Testi, Louisa Duss, Mmpi- Minnesota Çok Yönlü Kişilik Envanteri.
Betül Çetin adresi nerede?Betül Çetin şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Göztepe Mahallesi Bağdat Caddesi Yeşil Bahar Sokak Ömür Apt. No:2 Daire:20 İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Betül Çetin isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Betül Çetin online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Betül Çetin isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Betül Çetin, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Betül Çetin isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Betül Çetin bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Betül Çetin ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Betül Çetin hakkında ne düşünüyor?Toplam 15 hasta / danışan, Betül Çetin hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Betül Çetin hangi sigortaları kabul ediyor?Betül Çetin tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
İstanbul Özgüven Sorunu (Kendine Güven Sorunu)
İstanbul Aile İçi İletişim Sorunları
İstanbul Yaygın Anksiyete Bozukluğu