İnönü caddesi, Niyazi mahallesi, Karagöz plaza No:72 4. Kat daire:8, Battalgazi , Malatya
Bütüncül Psikoterapi
Evlilik Danışmanlığı
Kişisel Gelişim Danışmanlığı
Sigara Bırakma
Çözüm Odaklı Terapi
k....o
Depresyon sürecinde en karanlık günlerimde Betül Hanım’ın desteğini aldım. Şimdi daha umut doluyum ve sürecin devam etmesi beni çok mutlu ediyor
d.....
Hayatımda her şey üst üste gelmişti ve bu yüzden Betül Hanım’a başvurdum. Şimdi seanslarımız devam ederken, geleceğe daha umutla bakabiliyorum
a....k
Depresyon tanısı aldıktan sonra Betül Hanım'a başvurdum. Kendisinin yardımıyla hayatımı yeniden toparlamaya başladım, bu süreçte daha da iyi olacağıma inanıyorum
i.....
Hayatımı daha anlamlı hale getirmek için Betül Hanım'la çalışmaya başladım. Şimdi her şey daha net görünüyor ve iyileşme sürecim devam ediyor
e....o
Anksiyetem beni zorlarken Betül Hanım’ın desteğine başvurdum. Sürecimiz sürüyor ve her geçen gün daha iyi olduğumu hissediyorum.
m ...ö
Zor bir dönemde Betül Hanım'a başvurdum ve onun desteğiyle hayatıma yeniden yön vermeye başladım. Sürecimiz devam ediyor ve her seans beni daha da güçlendiriyor
a ...ö
depresif hissederken Betül Hanım'la tanıştım. Şimdi her seansımızda kendimi biraz daha iyi hissediyorum ve sürecin çok faydalı olduğunu görüyorm
Yeme ataklarım için Betül hanıma başvurmuştum. O günden bu yana yeme ataklarım oldukça azalmaya başladı. Kendimi çok daha pozitif hissediyorum.
Yeme ayaklarım için Betül hanıma basvurdum Su anda belirgin bir şekilde yeme ataklarim azaldı ve daha huzurlu hissediyorum
z ....
Depremden sonra çok fazla kaygı sorunu yaşıyordum geleceğe dair çok karamsardım. Seanslar sayesinde kendime gelmeye başladım. Yeniden hayata tutundum.
Betül Cömertoğlu Kavas isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Betül Cömertoğlu Kavas, Psikoloji. Size Betül Cömertoğlu Kavas tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Online Danışmanlık, Online Terapi, Psikoloji Randevusu, Normal Randevu, Bilişsel Davranışçı Terapi, Aile Terapisi, Psikoterapi, Çift Terapisi, Yetişkin Terapisi.
Betül Cömertoğlu Kavas adresi nerede?Betül Cömertoğlu Kavas şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- İnönü caddesi, Niyazi mahallesi, Karagöz plaza No:72 4. Kat daire:8 Malatya
Adresine gitmek zorunda kalmadan Betül Cömertoğlu Kavas isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Betül Cömertoğlu Kavas online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Betül Cömertoğlu Kavas isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Betül Cömertoğlu Kavas, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Betül Cömertoğlu Kavas isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Betül Cömertoğlu Kavas bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Betül Cömertoğlu Kavas ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Betül Cömertoğlu Kavas hakkında ne düşünüyor?Toplam 97 hasta / danışan, Betül Cömertoğlu Kavas hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Betül Cömertoğlu Kavas hangi sigortaları kabul ediyor?Betül Cömertoğlu Kavas tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.