ADHD (Dikkat Eksikliği - Hiperaktivite Bozukluğu) Testi
Tümünü gösterHizmetler
ADHD (Dikkat Eksikliği - Hiperaktivite Bozukluğu) Testi
Afazili Bireylerde Dil ve Konuşma Terapisi
Betül Dikkaya
Akılcı Duygusal Davranışçı Terapi (REBT)
Burdon Dikkat Testi
Çocuklarda Uyku Problemleri
Çocuklarda Yeme Problemleri
Çözüm Odaklı Terapi
ab...5
Panik atak sebebiyle gittim. Gayet güzel bir psikolog kısa sürede sonuca ulaştık. Herkesin bir kez gitmesi gerek
ş....
Erkek arkadaşımla son ayrılığımda artık yardım almam gerektiğini düşünmüştüm. Betül hanımı arkadaşımın önerisi üzerine aradım ve randevu aldım.iş saatlerimden dolayı online yapmıştık görüşmeleri. Sürekli bi döngünün içinde kaldığım, hayır diyemediğim ve farkında olmadan manipüle edildiğim bir ilişki içindeydim. Ailem ve arkadaşlarımla ilişkim bozulmuştu işimdeki verim düşmüştü. Çıkış yolu bulmaya çalışırken rutin haline gelmiş davranışlarımın farkına vardım. Bu döngüyü bilmeden destekleyen davranışlar. Değişim bunları fark ettikçe kendimi daha iyi tanıdıkça başladı.
Yargılamadan, eleştirmeden yaklaştığı için Betül hanıma teşekkür ederim. Ben fazlasıyla yarar gördüm.
y....a
Betül hanımı doktortakvimi aracılığıyla araştırdım buldum. Annem için destek almak istiyorduk ama ilk zamanlar pek istekli değildi. Betül hanımın ilgisi, bilgisi sayesinde İlk iki seanstan sonra randevu saatlerini bile kendi ayarlamaya başladı daha istekli şekilde gitti. Anksiyete sebebiyle başvurmuştuk gitmediğimiz doktor kalmamıştı ama psikologa gitmemiz gerektiğini söylemişlerdi. Biz desteği için çok teşekkür ediyoruz.
f ...k
betül hnma geldiğimde bazı şeyleri süekli tekrar ettiğim için günümün çoğunu pişman olarak geçiyordum engel olamadığım şeylerdi ve benzer sayı olana kadar tkerar tekrar yapmaya devam ediyodum. daha da artmaya başlayınca korkumdaa arttı. şimdi yolumun aydınlğa çıkacağını hissediorum görüşmeleri iple cekiyorum betül hnm sağolsun varolsun ona teşekkür ediyorum.
b ...g
betül hanımla online görüşme gerçekleştirdik. 3 hafta önce panik atak sebebiyle başvurmuştum. pandemi ve deprem özel hayatımı da iş hayatımıda etkiledi. eskiden yapabildiğim şeyleri yapamıyordum ilaç kullanmak istemiyodum.şimdi seans dışındada kullanmayı öğrettiği egzersizleri yapıyorum eski düzenime döneceğime olan inancım arttı tekrar teşekkür ederim betül hanıma yardımcı olduğu için.
m....n
Pandemi döneminde çocuklarımızın derslerine adaptasyon süreci için görüşmüştük Betül hanım ile, uzaktan eğitime başladığımızda adapte olmada zorluk yaşamıştık bir aile dostumuzun önerisi üzerine hanımefendi ile iletişime geçtik.Gerçekten sanki kendi kardeşi ile ilgilenir gibi samimi ve içten ilgilendi çok teşekkür ederiz.Şuan oğlum sorumluluğunu bilerek derslerinde başarısının arttığını gözlemliyoruz.
r.....
Betül hocayı bu sayfa sayesinden buldum. 21 yaşındayım pazartesi günü ilk seansımızı gerçekleştirdik. Karamsardım ilk başta ilk kez bi psikoloğa gideceğim için kaygılıydım. Ama ilk andan itibaren sizi dinleyen ilgilenen çok sıcakkanlı biri. Kolyca açılabildim çekinmeden. Birlikte çalışmaya devam edicez. Kendisine teşekkür ederim birkez daha.
Yaşadığım olaylardan depresyona girmiştim ve bunun üstünede uyku problemleri yaşıyordum Betül hanımı bir arkadasım sayesinde buldum ve benimle konuşarak beni rahatlattı ve depresyondan kısa sürede çıktım suan kendimi daha iyi hissediyor ve iyi ki cok geç kalmadan Betül hanımı bulmuşum sayesinde şimdi daha mutlu huzurluyum. Gerçekten çok sevecen iyi bir dinliyici ..
c....k
Pandemi döneminde bizim oğlan için görüşmüştük Betül hocayla. uzaktan eğitime başladığımızda adapte olmada zorluk yaşamıştık sınıf öğretmenimizin önerisi üzerine gittik. Çok içten ilgilendi oğlumla teşekkür ederiz.
g....e
Bir yakınımın önerisi üzerine gitmiştim Betül hanıma. Artan panik ataklarım sebebiyle yapmam gereken şeyleri yapamaz durumdaydım o dönem.
İlgisi ve desteği için çok teşekkür ederim.
Betül Dikkaya isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Betül Dikkaya, Psikoloji. Size Betül Dikkaya tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Psikoloji Randevusu, ADHD (Dikkat Eksikliği - Hiperaktivite Bozukluğu) Testi, Afazili Bireylerde Dil ve Konuşma Terapisi, Akılcı Duygusal Davranışçı Terapi (REBT), Bilişsel Davranışçı Terapi, Bireysel Terapi, Burdon Dikkat Testi, Çocuk ve Ergen Psikolojisi Problemleri, Çocuk ve Ergen Terapisi, Çocuklarda Uyku Problemleri.
Betül Dikkaya adresi nerede?Betül Dikkaya şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- İzmir İzmir
Adresine gitmek zorunda kalmadan Betül Dikkaya isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Betül Dikkaya online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Betül Dikkaya isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Betül Dikkaya, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Betül Dikkaya hangi dilleri konuşuyor?Betül Dikkaya ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Betül Dikkaya isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Betül Dikkaya bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Betül Dikkaya ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Betül Dikkaya hakkında ne düşünüyor?Toplam 11 hasta / danışan, Betül Dikkaya hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İzmir bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Psikologlar
İzmir bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Psikologlar