Diyetisyen Randevusu
Çölyak Hastalığında Beslenme
İnsülin Direnci ve Metabolik Sendrom
İrritabl Bağırsak Sendromu (İBS) Diyeti
İştah Yönetimi ve Kilo Kontrolü
Sporcu Beslenmesi, Kilo Alma, Kilo Verme, Tiroid Bozuklukları, İnsülin Direnci, Tip 1 Diyabet, Tip 2 Diyabet, Karaciğer Yağlanması, Hiperlipidemi, PKOS (Polikistik Over Sendromu), Gebelik ve Emzirme Dönemi'nde Beslenme, Kardiyovasküler Hastalıklarda Beslenme, Çölyak, Çocukluk ve Ergenlik döneminde beslenme üzerinde çalıştım.
si....
Betül hanım ile bir aydır beraber ilerliyoruz ve bu süreçte vermekte çok zorlandığım kiloları vermeyi başardım. İgisi ve listelerini çok beğeniyorum süreçte yardımları sayesinde kendim hiç zorlanmadan sürdürülebilir alışkanlıklar edindim.
su...ç
Ben kilo veremiyordum taki Betül hanımla tanısıncaya kadar çok ilgili işini ehlıyetı ben markete gittiğimde kendimi çikolata reyonundan alı koyamazken şimdi çikolata reyonuna gitmiyorum. Betül hanım sayesinde daha güçlü kararlıyım Betül hamım sayesınde aç kalmadan kilo verebiliyorum imkansızlığı başardık görenlerinde bendeki degısımı fark edıp söylemesi beni mutlu ediyor Betül hanım sayesınde iyi ki karşılaştık
n…...k
Kilo verme amacıyla online görüşmeye başladığım Betül Hanımla, çok güzel yol kat ediyoruz. Vazgeçemem sandığım bir çok kötü beslenme alışkanlığından sayesinde tamamen kurtuldum ve sağlıklı beslenmeyi öğreniyorum.Yaklaşık 1,5 aylık bir süreç de -5 kg veda ettik aç kalmadan yiyerek kilo veriyoruz kendimi çok hafiflemiş hissediyorum ve iyi ki tanımışım diyorum
fa...h
Betül Hanımın bana olan ilgisi ve empatik yaklaşımından ok memnun kaldım.İlk olarak, sağlık geçmişimi ve mevcut kilo durumumu ayrıntılı bir şekilde analiz etti. Sonrasında ise günlük beslenme alışkanlıklarım hakkında detaylı bilgi vermem için bana sorular sordu.Diyetisyenimin, yaşam tarzımın gerektirdiği özel ihtiyaçlar doğrultusunda şahsıma özel olarak planlar hazırlaması benim için çok memnun kaldığım noktalardan biriydi.
Bir sonraki adım olarak hangi gıdaların hangi miktarlarda tüketilmesi gerektiği konusunda beni bilinçlendirdi. Diyet sürecinde motivasyonumu yüksek tutmak için düzenli takip görüşmelerine katılmamı istedi. Her hafta yapılan bu toplantılarda ilerleme durumumu değerlendirdik.
Sonuç olarak, Diğer insanların da bu deneyimi yaşamasını tavsiye edebilirim. Kendinizi tamamen destekleyici profesyonellere teslim etmek gerçekten önemlidir.
f....t
Kilomdan kaynaklı sürekli olarak siyah ve koyu renkleri kendi üzerimde görmeyi tercih ediyordum. Kilomdan kaynaklı gelen bir özgüvensizligim vardı. Betül hanımın yardımları ile şuanda çok sağlıklı ve rahat bir biçimde kilo verme sürecindeyim. uzun zamandan sonra daha açık tonlardaki kıyafetleri giyebilmeye başladığımi farkettim. Gerçekten çok ilgili ve danışanlarina zaman ayırıyor ve yiyeceğim her şeye ortak karar veriyoruz. Beni asla kısıtlamiyor. Çok rahat bir diyet süreci geçiriyorum. Betül hanım bana hem özgüvenimi hem de sağlığımi geri kazandırdı.
Düzenli spor yapan biriydim, fakat kilo veremiyordum. Yaza hazırlık için Betül Hanım dan destek aldım. 2 haftada 6 kilo vererek hedefime oldukça yaklaştım. Bu kadar fark edeceğini düşünmüyordum. Herkese tavsiye ederim.
Betül hanım, kilo verme sürecinde iyi bir yol kat etmemi başarıyla sağladı. Kişiye özel oluşturmuş olduğu diyet listeleri sayesinde kolay bir şekilde ilerleyebildik.
a...
Eşim ile birlikte Betül Hanım'dan danışmanlık aldık. İkimizle de ayrı ayrı çok ilgilendi. Bizi zorlayacak listeler yazmadı eşimle listem çok uyumluydu bu yüzden zorlanmadık. 110 kilodan 87 kiloya düştüm. Tavsiye ederiz.
g...
Gebeliğimde gebelik şekeri ve insülin direnci çıktı. Ben de Betül Hanım'dan danışmanlık almaya karar verdim doğum yaptıktan sonra da emzirme döneminde devam ettik ve çok güzel sonuçlar aldım. Gebelik şekerim gitti, kan sonuçlarım düzeldi emzirme sürecinde de doğru beslenme ile sütüm hiç azalmadı ve kilo almadım. Kilo vermekten ziyade bana doğruyu öğrettiği için çok memnunum. İyi ki yollarımız kesişmiş kendisine ve bilgisine çok güvendiğim bir diyetisyen.
f...
Betül Hanım'ı bir arkadaşım sayesinde tanıdım. Tiroid hastası olduğum için istediğim kiloya bir türlü ulaşamıyordum. Betül Hanım önce beni motive etti, daha sonra diyete olan ön yargılarımı kırdı. İletişim açısından çok başarılı. 3 aydır danışmanlık hizmeti alıyorum ve 11 kilogram verdim. Ayrıca hormonlarım da düzene girdi.
Betül Dönmez isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Betül Dönmez, Diyetisyen. Size Betül Dönmez tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Online Danışmanlık, Diyetisyen Randevusu, Online Diyet, Kişiye Özel Diyetler, Diyabet Diyeti, Hastalıklarda Beslenme, Sporcu Beslenmesi, Parenteral Beslenme, Gebelik Ve Emziklilikte Beslenme.
Betül Dönmez adresi nerede?Betül Dönmez adresini belirtmedi. Betül Dönmez yalnızca online danışmanlık hizmeti veriyor (internet üzerinden, uzaktan) veya Betül Dönmez adresinin tam olarak nerede olduğunu söylememeyi tercih etmiş olabilir.
Adresine gitmek zorunda kalmadan Betül Dönmez isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Betül Dönmez uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Betül Dönmez isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Betül Dönmez, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Banka Havalesi.
Betül Dönmez hangi dilleri konuşuyor?Betül Dönmez ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Betül Dönmez isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Betül Dönmez tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Betül Dönmez hakkında ne düşünüyor?Toplam 18 hasta / danışan, Betül Dönmez hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Betül Dönmez hangi sigortaları kabul ediyor?Betül Dönmez tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.