Daha çok yetişkinlerle çalışmakta olup Bilişsel Davranışçı Terapi , Çözüm Odaklı Terapi ,Sanat Terapisi ve Çift ve Aile Terapisi uygulamaktadır.
Aynı zamanda objektif testler ve MMPI (Minnesota Kişilik Envanteri ) uygulamaktadır.
Dejavu Danışmanlık Merkezinin kurucusudur. Burada halen aktif olarak danışanlarına hizmet vermeye devam etmektedir. Online olarak da hizmeti mevcuttur.
Aile İçi İletişim Sorunları
Ön Görüşme
İlişki Terapisi
Şema Terapi
e....a
Her geçen seanstan sonra kendimi daha huzurlu ve mutlu hissediyorum. Teşekkür ederim Betül hanım.
b ...e
Betül Hanımdan çok memnunum uzun zamandır süredir süren hem anksiyetem ve hem depresyonum vardı 8 seans aldım çok iyiyim çok şükür hiç bir şeyim yok çok da memnunum eğer bir durum oluşursa tekrar Betül Hanım'ı tercih ederim.Kendisine araştırarak gittim. Yaklaşımı gayet sakinliği yol gösterme etken oldu.
Benim açımdan gayet güzel her şey yolunda gitti zor zamanlar geçiriyordum takıntılarım vardı yakın kayıplar yaşadım.Takıntılarım var endişe korku panik atak gibi şeyler oldu tabi bunların sebepleri yaşadığımız olaylar neticesinde olduğundan Betül Hanımla iyi geliyor telefondan bile dostane görüşmelerimiz oluyor birbirimizi sevdik dost olduk bana çok iyi geldi onun ses konu dinlemek konuşması çok iyi geliyor çok cana yakın insancıl doğal.Sürecimiz iyi gidiyor.
c.....
Ben yaklaşık 5 seans gittim eşimle problemlerimiz vardı çift terapisi aldık o kadar güzel yol izledik ki onu tavsiyesi ile evliliğimiz kurtuldu boşanma aşamasındaydık.Bir arkadaşımızın vasıtası ile tanıştık daha önce hiç bir psikologa gitmemiştik ön yargılarımız var onları atamamı sağladı rahatladık sonrasında devam ettik yaklaşık 7 yıllık evliliğim onun tavsiyesi ve yönlendirmesi ile dilekçemizi çekmemiz de sebep oldu ara ara görüşüyorum telefonla psikoloğa gitmek kötü bir değil insanlara tavsiye ederim.İleri de pişmanlık duymak yerine öncesinde terapi almak iyidir.Beden için farklı doktor ama ruhun için psikoloğa gitmeyi tavsiye ederim.
s ...t
Benim alkolle ilgili sıkıntım vardı 10 seans aldım ama 5 seans sonucunda sonuca vardı çok memnun kaldım. Herkese tavsiye ederim. Sosyal medyadan görüp gittim. İkna kabiliyeti ve sistemsel çalışmasından memnun kaldım. Başka yerlere danıştığım da en az 25 seans sonrasında çözüm bulabileceğimi söylerken Betül Hanım da 5 seans da sonuca ulaştık.Cinsel tedavi aldım çok memnun kaldım.
Panik atağım vardı benim biraz sıkıntılar yaşıyordum 3 seans da çözdü gayet iyiyim şuan ara ara başka konular da da desteklerini alıyorum.Kendisini araştırdım sordum bir kaç kişiden ulaştım çok ılımlı yaklaşıyor beni çok rahatlatıyor konuşmalarında görüşmelerimizin işe yarayacağını anladım yol göstermesi çok hoşuma gitti.
d.....
Bana asker de anksiyete teşhisi kondu asker de tedavi olmuştum ama döndükten sonra psikoloğa gittim zaman zaman tekrarlayan şeydi kendisiyle 5-6 seans yaptık şuan için iyiyim mutluyum eski şeyleri düşünmüyorum artık çabuk sinirlenmiyorum daha normal hayat yaşıyorum.Referans aldım bir arkadaşımdan arayarak randevu aldım.Kendisi çok cana yakın arkadaş gibi yaklaşıyor yargılamıyor bazı uzmanlar malesef daha soğuk oraya gittiğinize pişman oluyorsunuz çok sorunlu insanlar olarak görüyorlar bir an önce başından atmaya çalışıyorlar süre zaman onlar için kıymetli süresi bitsin diye bekliyorlar ama Betül Hanım da öyle bir şey yok o sıcaklığı fark edebiliyoruz iyi bir dinleyici çözüm odaklı.Ne yapmamız gerektiğini söyleyen birisi.
Betül Hanım çok cana yakın nazik ilgili sohbet ettik.Görüşme sonrasında moral açısından daha iyiyim panik atağım vardı kendisi bu konu da destekledi ne kadar ilgi gösterirse insan o kadar iyi oluyor.
Ben de panik atak vardı şimdi geçti onun hizmetinden memnun kaldım anksiyete vardı 2 senedir gidiyorum bana iyi moral oldu beni dinledi anladı örnekler verdi sakin olmamı söyledi hizmetten memnun kaldım.
b ...k
Benim bir dönem psikolojik sorunlarım vardı Betül Hanım bu dönem de yadımcı oldu tedavim olumlu yön de etkiledi memnun kaldım gayet iyi.Ben Antalyada yaşadığım dönem de arkadaşımın tanıdığıydı gittim.Kendimi güven de hissettim kendimce yaşadığım sorunlara kendisinin açıklamalarıyla faydasını gördüğümü hissettim güven de hissettim ayrıca bilgisini beğendim çok tatlı enerjisi çok güzel birisi.
Betül Elçi isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Betül Elçi, Psikoloji. Size Betül Elçi tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Draw A Person, Mmpi- Minnesota Çok Yönlü Kişilik Envanteri, Hipnoterapi, Bilişsel Davranışçı Terapi, Çift Terapisi, Aile Terapisi, Bireysel Terapi, Aile Danışmanlığı, Dinamik Psikoterapiler, Grup Terapisi.
Betül Elçi adresi nerede?Betül Elçi şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Çağlayan Mah. Antalya
Adresine gitmek zorunda kalmadan Betül Elçi isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Betül Elçi online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Betül Elçi isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Betül Elçi, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Banka Havalesi, Nakit.
Betül Elçi isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Betül Elçi bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Betül Elçi ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Betül Elçi hakkında ne düşünüyor?Toplam 16 hasta / danışan, Betül Elçi hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Betül Elçi hangi sigortaları kabul ediyor?Betül Elçi tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
Antalya bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Psikologlar
Antalya bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Psikologlar