Kısa Süreli Çözüm Odaklı Terapi Eğitimi ( Nevin Dölek) , Çocuk ve Ergenlerle Bilişsel Davranışçı Terapi (Dr. Sinem Durusal) eğitimlerini aldı. Aile Danışamanlığı ( Meb ), Moxo Dikkat Testi Eğitimini , İleri Seviye Öğrenme ve Öğretme Teknolojileri Eğitimini ( Dr WYATT WOODSMALL), ENNEAGRAM ( kişilik tipleri) eğitimini aldı. Şu anda çocuklarla oyun terapisi, bilişsel davranışçı terapi ve kısa süreli çözüm odaklı terapi,
Ergen ve yetişkinlerle; emdr terapisi, bilişsel davranışçı terapi ve kısa süreli çözüm odaklı terapi ekolüne bağlı olarak çalışmakta, danışmanlık hizmeti vermektedir.
- Sınav Kaygısı
- Özgüven Sorunu (Kendine Güven Sorunu)
- Çocuk Ve Ergen Psikolojisi
- Çocuklarda Yeme Problemleri
- Çocuklarda Uyku Problemleri
Yahya kaptan mh hayal sk bina no:54 2.giriş 2. kat Ofis 67 Mars iş ve yaşam merkezi, İzmit, Kocaeli 41900
- Sigortası olan hastalar
Yahya kaptan mh hayal sk bina no:54 2.giriş 2. kat Ofis 67 Mars iş ve yaşam merkezi, Kocaeli
Anne-Baba Eğitimi ve Danışmanlığı
Gessell Gelişim Testi
Metropolitan Okul Olgunluğu Testi
Moxo Dikkat Ölçme Testi
Uzm. Kl. Psk. Betül Elveren
Peabody Resim (Kelime Eşleştirme Testi)
Tematik Algı Testi (TAT)
Çocuklarda Yeme Problemleri
Çözüm Odaklı Terapi
K
kü...a
Oglumun betül ablası biz onu cok sevdik oda bizi cok sevdi sevgisini hissettirdi Uzun bi süreç gecirdik beraber olumlu sonuc aldık iyiki hayatımıza dokunmus betül hanım
bü...
Betül Hanımdan 3 yaşındaki oğlum için danışmanlık alıyoruz. Haftada 1 kez oyun terapisine gidiyoruz. Terapinin olumlu etkilerini görüyoruz oğlumda,Betül Hanım güleryüzlü, ilgili, alanındaki son gelişmeleri takip eden bir uzman. Aile görüşmelerinde size yeterli bilgilendirmeyi yapıyor, güven hissi veriyor.
gü...k
Betül hanıma yaklaşık 2 aydır her hafta düzenli gidiyoruz, ilk seanstan itibaren 5.yaşındaki kızımda oldukça etkili oldu, bana kaygılı bağlanma problemi vardı, ama şuanda gayet ozgüvenli ve sosyal bi çocuk. Okula alisma sürecini de kolayca atlattık Betül hanım sayesinde.
• Uzm. Kl. Psk. Betül Elveren • Psikoloji Randevusu •
d.....
Çocuğum için gittik. Anneme bir şeyler olacak diyordu, korkuları vardı. Arkadaşlarımı seviyorum onlar beni sevmiyor diyordu kendini dışlıyordu. Bildiklerine bilmiyorum diyordu, güveni yoktu. Evde güzel şekilde yapıyordu, okulda panik oluyordu, ağlıyordu. Seansların faydasını gördük. Özgüvenini kazandı. Korkuları vardı, korkularını yendi. Sınavlara giriyor önceden yapamıyorum diyordu şimdi bu sınavı yapıyorum sınavı geçeceğim ve bana ödül alacaksınız diyor. Artık kendi seviyesini belirliyor, ödülünü istiyor. Şu an memnunuz.
Geçmişten kaynaklı travmalarımdan kaynaklı gitmiştim. Onların üstesinden gelmemi sağladı. Kendi hayat akışıma devam edemiyordum. EMDR tekniği ile birlikte travmalarımı bende bıraktığı etkinin azalmasında yardımcı oldu. Kendisi çok tatlı ve kendime yakın hissettim. Şimdi rahatlama hissettim, takıntılarımdan kurtuldum. Aldığım destek yeterli ve sürecime devam edeceğim.
e....ö
Betül Hocamla en küçük çocuğumun okul öncesi döneminde çalışmaya başladık. Bizi filialle tanıştıran ebeveynlik dilimizi değiştiren, çocuklarımızla bağımızı kuvvetlendiren alanında çok başarılı ve kendini her an daha da ileriye taşıyan bir ruhbilimci/psikolog. Ben ruhbilimci demeyi daha çok seviyorum. Çünkü bizim ruhumuza ne kadar iyi geldiğini hep hatırlamak ve hatırlatmak istiyorum. 3 çocuğumuz var ve şimdiden 3 ayrı Filial Terapi Eğitimine katılma şansımız oldu. Çocuklarım ilkokul döneminde. Betül Hocamdan sonra korkularımı geride bırakıp yavrularımın büyümelerine şahitlik yapmak bambaşka bir deneyimdi. Onun rehberliğini terapisini, eğitimlerini ve ruhumuzu tedavisini herkese tavsiye ediyorum. Keşke tüm çocuklarımızın yüreklerine her zaman böyle donanımlı ve sevgi dolu insanlar dokunsa.
• Online Görüşme • Diğer •
Hasta
7 yaşındaki oğlumun bazı kaygı problemleri ve sosyal sıkıntıları vardı.Betül hanım onunla oyun terapilerine başladı ve çok güzel mesafeler kat ettik..
Mesleğinin hakkini veren çok naif çok ilgili bir psikolog.. Çocuğum terapilerine keyifle gidiyor buda beni çok memnun ediyor..teşekkür ederim..• Uzm. Kl. Psk. Betül Elveren • Oyun Terapisi •
m....s
Betül Hanım ile yollarımız iyiki kesişti. Yolumuzu aydınlattı. Oğlum ile sağlıklı iletişim kurmama çok büyük katlilari oldu.
Kendisine teşekkür ederim.• • •
gü...l
Betül Hanımdan 4 yaşındaki oğlum için danışmanlık alıyoruz, sürecimiz hala devam ediyor. Haftada 1 kez oyun terapisine gidiyoruz. Terapinin olumlu etkilerini görüyoruz oğlumda, iyi gidiyor. Betül Hanım güleryüzlü, ilgili, alanındaki son gelişmeleri takip eden bir uzman. Aile görüşmelerinde size yeterli bilgilendirmeyi yapıyor, güven hissi oluşturuyor. Kendisine teşekkür ederiz..
dk...y
Betül hanım sayesinde 6 yaşındaki oğlumun stres ve kaygı sorununu büyük ölçüde atlattık. Kendisi etkin iletişim kurabilen samimi ve güler yüzlü bir uzman. Oğlumun özgüveninin artmasına çok büyük katlısı oldu. Süreç boyunca bize de çok güzel önerilerde bulundu.
Betül Elveren isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Betül Elveren, Psikoloji. Size Betül Elveren tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Psikoloji Randevusu, Randevu, Psikoterapi, Yetişkin Terapisi, Çift Terapisi, Çocuk Gelişim Testi, Oyun Terapisi, Bender Gestalt Motor Algı Testi, Peabody Resim (Kelime Eşleştirme Testi), Gessell Gelişim Testi.
Betül Elveren adresi nerede?Betül Elveren şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Yahya kaptan mh hayal sk bina no:54 2.giriş 2. kat Ofis 67 Mars iş ve yaşam merkezi Kocaeli
Adresine gitmek zorunda kalmadan Betül Elveren isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Betül Elveren online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Betül Elveren isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Betül Elveren, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Betül Elveren hangi dilleri konuşuyor?Betül Elveren ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Betül Elveren isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Betül Elveren bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Betül Elveren ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Betül Elveren hakkında ne düşünüyor?Toplam 51 hasta / danışan, Betül Elveren hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Betül Elveren hangi sigortaları kabul ediyor?Betül Elveren tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.