Maltepe, Yılanlı Ayazma Yolu No:33, 34010 Zeytinburnu/İstanbul, Zeytinburnu, İstanbul
Maltepe, Yılanlı Ayazma Yolu No:33, 34010 Zeytinburnu/İstanbul, İstanbul
Ada Psikoloji-Nef13
Maltepe, Yılanlı Ayazma Yolu No:33, 34010 Zeytinburnu/İstanbul, İstanbul
Ada Psikoloji-Nef13
ş.....
Betül Hanım'dan çok memnundum. Psikolojik sorunlarım vardı çok şükür hepsini düzeltti. 7-8 seans görüşme sağladım seanslarımı bitirdim gerekirse yine gideceğim. Sorunlarım çözüldü. Çok çok büyük değişimlerim oldu. Dışarıya çıkamıyordum, kendime özgüvenim yoktu özgüvenim geldi. Betül Hanım çok iyi bir uzman. Kendisini çoğu kişiye tavsiye ettim.
z....s
Ben sosyal anksiyete üzerine kendisinden destek almaya başladım. Kendisi çok güleryüzlü biri, aynı zamanda karşısındaki ile empati kurabiliyor ve buna göre tepkiler veriyor, bir şeyler anlatırken empati kurabildiği için daha rahat bir şekilde problemlerimi kendisine anlatabiliyorum, bu anlamda çok memnunum, hala da seanslarımız devam ediyor, şu ana kadarki süreçte faydasını görmeye başladım.
Esra Betül hanımı ablamın bir yolladığı siteden buldum. Güveneceğim ve sohbet edebileceğim bir insan aradım. Fotorafta bana esra hanim çok sempatik geldi. Güzel bir hisim vardı. Ayni hissettiğim gibide çıktı. Çok samimi, ilgili, yardım sever, akıllı, güzel bir dinleyendir kendisi. Çok memnunum kendisiyle. Kendimi Esra hanımla konuştuğumda çok rahat, mutlu ve iyi hissediyorum. Herkese önerebilirim. Yine secme imkanım olsaydı, yine kendisini seçerdim. Allah razı olsun kendisinden. İşini severek ve gerçekten çok profesyonel yapiyor.
Öncelikle mekânın evime yakın olması ve içerisinin düzen ve temizliği çok iyi ve huzur verici. Betül Esra Hanımın ise güler yüzlü ve dinleme becerisi yüksek bir uzman olduğunu gördüm.
İçinde bulunduğum durumu rahatlıkla anlatabilmeme yardımcı olması ve ailede herkesi anlıyor olmama rağmen aslında kendimi daha çok anlamam gerektiğini farkettirmesi bana gerçekten iyi geldi. O yüzden kendisine çok teşekkür ediyorum.
Şu ana kadar seanslarımız güzel geçiyor çok memnunum devam etmeyi düşünüyorum. Olumlu düşüncelerim var kendisi için. Doktortakvimi.com da yorumları okuyarak ulaştım negatif yorum görmedim. Herkes bir şey söylüyorsa doğrudur diyerek kendimde teyit etmiş oldum. Oradaki yorumları fazlasıyla hak ediyor.Anksiyete panik atak için 5 6 seans görüştük devam ediyorum seanslarıma. Kendisi cok güler yüzlü samimi kendimi yabancıyla oturuyor gibi hissetmiyorum. Her şeyi konuşabilmek için gerilmiyorum ortamdayken psikologa gidiyor gibi değilim.
İnternetten araştırarak ulaştım Betül hanıma.Uzun zamandır ihtiyacım vardı eskiden çocukluktan kalma sorunlarım vardı. 2 ay kadar oldu ara verdim memnunum. İlerleme olmuştu yine görüşeceğim. İnsanlara fark etmediği şeyleri çok guzel fark ettiriyor bunca yıl aynı şeyı yapmışım farkında olmadan diye fark ettirdi çok memnunum.
Betül hanıma İnternet üzerinden araştırıp yorumlarını da inceleyerek ulaştım okb tanısında dolayı psikiyatrinin yönlendirmesi söz konusu oldu. Süreç çok güzel devam etmekte ve takıntılarımız büyük bir kısmından kurtuldum Betül hanımın dikkatli bir şekilde dinlemesi konuşurken yanında çekinmeden rahat edebilmem sağlaması en beğendiğim özellikleri oldu Betül hanımı çevreme kesinlikle tavsiye ederim
Uzmanınıza yeğenimin vasıtasıyla doktortakvimi sitenizden ulaştım. Çocukluk travmalarıyla ilgili başvurdum. Sürecimiz gayet güzel ilerliyor çok memnunum. Güler yüzlü anlayışlı hoş sohbet naif oluşunu beğeniyorum. Çevreme tavsiye ediyorum
Internet sitesinden ulaşım sağladım oradaki yorumları okuyarak gittim. Uzmanımıza ulaşma sebebim aldatılma yönünden dolayı yaklaşım sağladım. Uzmanımızı kesinlikle tavsiye ediyorum çok şahane bir insandır kendisi çok ıyı bir dinleyici çok ıyı bir insandır. Uzmanımızda en beğendiğim özelliği o kadar sıcak bir insan olması kendini yanında daha da güvende hissettire biliyor. Çevreme tavsiye ediyorum.
se...a
Betül hocam ile seansa başlamam çocukluk travmaları ile ilgili oldu Güler yüzü ve güven veren tarafı hoşgörülü oluşu beni mutlu etti bana kazandırdığı farkındalık ve katkıları için kendisine çok teşekkür ediyorum katkılarına şükran duyuyorum.
Betül Esra Baba isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Betül Esra Baba, Psikoloji, Aile Danışmanlığı. Size Betül Esra Baba tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Online Danışmanlık, Normal Randevu, Psikoloji Randevusu.
Betül Esra Baba adresi nerede?Betül Esra Baba şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Maltepe, Yılanlı Ayazma Yolu No:33, 34010 Zeytinburnu/İstanbul İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Betül Esra Baba isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Betül Esra Baba online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Betül Esra Baba isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Betül Esra Baba, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Betül Esra Baba hangi dilleri konuşuyor?Betül Esra Baba ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Betül Esra Baba isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Betül Esra Baba bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Betül Esra Baba ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Betül Esra Baba hakkında ne düşünüyor?Toplam 28 hasta / danışan, Betül Esra Baba hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İstanbul Özgüven Sorunu (Kendine Güven Sorunu)
İstanbul Aile İçi İletişim Sorunları
İstanbul Yaygın Anksiyete Bozukluğu