Haliç Üniversitesi, Psikoloji bölümününde lisans programını tamamlamıştır. İstanbul Sabahattin Zaim Üniversitesi’nde Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik bölümünde yüksek lisans eğitimini “Teknoloji Bağımlılığının Nedenleri, Sonuçları ve Çözüm Önerileri” konulı tezini tamamlayarak uzmanlık belgesini almıştır. İstanbul Gelişim Üniversitesi ‘nde Klinik Psikoloji yüksek lisans bölümünü “Dikkat Eksikliği ve Hiperaktivite Bozukluğu (DEHB) ve Özgül Öğrenme Güçlüğü (ÖÖG) ‘nde Bilişsel Fonksiyonların Wisc Zeka Testleriyle Değerlendirilmesi” tezini tamamlayarak Uzman Klinik Psikolog ünvanını almıştır.

Katıldığı Eğitimler:

Psikoloji Akademisi ‘nden 60 saatlik “Bilişsel Davranışçı Terapi Eğitimi” ile Uygulayıcı Psikolog olmuştur.

Zi&On Psikiyatri Akademisi ‘nden 50 saatlik “EMDR Temel Düzey ve İleri Düzey Eğitimi – Çocuklarda EMDR Uygulamaları Eğitimi” ile Uygulayıcı Psikolog olmuştur.

Kocaeli Üniversitesi ‘nde tamamladığı 50 saatlik ‘’Oyun Terapisi Teorik Ve Pratik’’ eğitimi ile Uygulayıcı Psikolog olmuştur.

Kocaeli Üniversitesi ‘nde tamamladığı 50 saatlik “WISC-R Zeka Testi Uygulayıcı Eğitimi” ile Uygulayıcı Psikolog olmuştur.

Kocaeli Üniversitesi ‘nde tamamladığı “Çocuk Resimleri Yorumlama Eğitimi” ile Uygulayıcı Psikolog olmuştur.

Dr. Abdulrrezzak ÇİL / R&M Danışmanlıkta tamamladığı “Enneagram ile Liderlik Sanatı Eğitimi” ile Uygulayıcı Psikolog olmuştur.

Tin Psikoloji ‘de tamamladığı “Çocuk Testleri Eğitimi ve Süpervizyon Eğitimi” ile Uygulayıcı Psikolog olmuştur.

TOBB ETÜ – SEM ‘de tamamladığı “İletişim Becerileri Eğitimi” ile Uygulayıcı Psikolog olmuştur.

İstanbul Ticaret Üniversitesi ‘nde tamamladığı “Eğiticinin Eğitimi” ile Eğitim ve Seminer verebilme hakkına sahip olmuştur.

SÜREKDER ‘de tamamladığı “NLP ile Liderlik ve Zaman Yönetimi Eğitimi” ile Uygulayıcı Psikolog olmuştur.

İstanbul Üniversitesi ‘ nde tamamladığı “Pedagojik Formasyon Eğitimi” ile Okullarda Psikolog Ataması yapılmıştır.

Katıldığı Seminerler:
EMA Psikoloji Zirvesi İstanbul – Algılanan Baba Tutumlarının Hayatımızdaki İzleri / Şizofreni ve Stigma / Yakından Kumandalı Çocuklar /Yaygın Gelişimsel Bozukluklar
Psikolaj Danışmanlık Merkezi – Okul Ortamında Akademik Başarıyı Desteklemek – Uzman Çalıştayı
TÜZDER – Yıldız Teknik Üniversitesi – Dahiler ve Üstün Zekalılar Günü – Dahilere Değer / Altın Keşif Dahiler
PDR Zirve Günleri – Yıldız Teknik Üniversitesi – Psikodramada Süreç ve Psikodramanın Kullanım Alanları Semineri
Yıldız Teknik Üniversitesi – PDR Zirvesi
İstanbul Ticaret Üniversitesi – Stigmatizasyon Semineri
Haliç Üniversitesi – Aşkın Fiziği, Kimyası, Psikolojisi ve Ayrılıklarda Travma Haliç Üniversitesi – Psikoloji Alt Dalları Sempozyumu

İş Deneyimleri:

İrsa Psikoloji - Uzman Klinik Psikolog
Fatma Sidre Orhan Diyet Danışmanlık Merkezi - Uzman Klinik Psikolog
Özel Esenyurt Çınar Koleji / Anaokulu Kademesi Psikoloğu
Özel Beylikdüzü Sultan Fatih Koleji / Ortaokul Kademesi Psikoloğu
Özel Beylikdüzü İsabet Okulları / İlkokul Kademesi Psikoloğu
Balıklı Rum Hastanesi / Stajyer Psikolog
İstanbul Bakırköy Prof. Dr. Mazhar Osman Ruh Sağlığı Ve Sinir Hastalıkları Eğitim Ve Araştırma Hastanesi / Stajyer Psikolog

Üye olduğu Dernekler: Türk Psikologlar Derneği

Kabul edilen yaş grubu: yetişkin
Banka Havalesi

Akılcı Duygusal Davranışçı Terapi (REBT) +16 daha fazla

Ağlama ve Öfke Nöbetleri

Bağımlılık Tedavisi

Beck Anksiyete Ölçeği Değerlendirme

Güçlü Psikoloji
Üniversite mahallesi Uran caddesi No:5C Avcılar Hospital Karşısı, Avcılar, İstanbul

Kabul edilen yaş grubu: yetişkin, en az 12 yaşındaki çocuklar
Nakit

Akılcı Duygusal Davranışçı Terapi (REBT) +16 daha fazla

Ağlama ve Öfke Nöbetleri

Bağımlılık Tedavisi

Beck Anksiyete Ölçeği Değerlendirme

Röportaj

Konum: Güçlü Psikoloji Bireysel Terapi

Betül hoca ile tanıştığımda uzun ve yorucu bir ilişkiden çıkmış,yalnızlıktan korkan,içe kapanmış biriydim.Yaptığımız terapi seansları sonrasında sakin kalmayı ve kendimi değerli hissetmeyi öğrendim.

Konum: Güçlü Psikoloji Psikoloji Randevusu

Enerjisi, yaklaşımı beni çok rahat hissettirdi. Her gittiğimde kendim için doğru bir şey yaptığımı fark edip mutlu oluyorum.

Konum: Güçlü Psikoloji EMDR Terapi

Canım Betül Hanım’la çok bir zor dönemimdeyken karşılaşmıştık, şu anki halimi ona borçluyum.Kendime tanıma yolundaki yolculuğumda bana eşlik ettiği için çok şanslıyım.

Y
Konum: Güçlü Psikoloji Randevu

Terapi almaya karar vermek benim için uzun süredir düşündüren bir şeydi. En sonunda terapiye başlamayı düşündüğümde çok karmaşıktım, birisine güvenip kendim hakkında bir şeyler anlatmanın ne kadar zor olduğunu fark etmiştim. Şu an Betül Hanım sayesinde iyi ki başlamışım diyorum. Betül Hanımın güler yüzlülüğü, anlattıklarımın gerçek yönünü bana, beni hiç bir şekilde incitmeden göstermesi devam etmemde ki en büyük etken.

Konum: Güçlü Psikoloji Psikoloji Randevusu

Betül Hanım sayesinde ilk seanslardan itibaren farkındalığım arttı. Gerçekten çok iyi bir psikolog olduğunu düşünüyorum ve Betül Hanımla ilerlemekten çok memnun ve mutluyum.

Konum: Güçlü Psikoloji Bireysel Terapi

Betül hanım yolum iyi ki kesişti diyebileceğim birisi henüz dört seans gerçekleştirdik kendisiyle ve şimdiden çok memnun kaldım.işinde uzman olmakla birlikte sizi çok iyi tanıyıp sorununuzla alakalı tam yerinde nokta atışları yapıyor .çok güler yüzlü sevecen bir insan ses tonuyla sizi rahatlatıyor ve verdiği ödevler sayesinde kendinizi daha iyi tanımanızı duygularınızı daha iyi anlamanızı sağlıyor :)

Z
Konum: Güçlü Psikoloji Psikoloji Randevusu

Betül hanım ile yaklaşık 8 aydır terapi sürecimiz devam etti. Kendisinin seans içerisindeki tutumu dinleyisi geri bildirimleri soruları benim en beğendiğim hususlardır. Kliniğin ulaşımı kolay olması ilgili ve güler yüzlü hizmet anlayışıyla hareket eden yapısı beni memnun etti. Betül hanımin ödevler vererek beni sürece dahil etmesi ve EMDR seanslarında sonra bilgilendirmesi seans başlarında odevlerimi ve haftami tegit etmesi yaptığı işin profesyonel olarak takipte bulunması memnuniyetimi arttırdı. Betül hanım işinin ehli danışmanlık hizmeti almak isteyenlere önerimdir.

Betül Hanım gerçekten çok destekleyici ve beni çok iyi hissettirdi. Profesyonel bir yaklaşıma sahip. Kendisiyle 4 seans görüşme sağladım ve kendimi daha iyi hissettiğim için şu anda devam etmiyorum. Ancak tekrar görüşmek istersem, tercih edeceğim psikolog yine kendisi olur. Seanslardan sonra farkındalığımda belirgin bir değişim oldu ve aldığım danışmanlık hizmetinden memnunum.

Konum: Güçlü Psikoloji Psikoloji Randevusu

Betül hanımdan üç aydır danışmanlık alıyorum. Daha ilk seansta iyiki gelmişim dedirten bir rahatlama yaşadım. Her görüşmede farklı yöntemlerle sorunlarının kaynağına inerek üzerimdeki baskıdan kurtulmamı sağladı. Verdiği ödevlere danışanı aktif olarak sürece dahil etmesi çok güzel. Sürecim devam ediyor ve her görüşmeyi heyecanla bekliyorum.

Konum: Güçlü Psikoloji Bireysel Terapi

Betül hanım ile yaklaşık 2 aydır terapi yapıyoruz.Geçirdiğim zorlu süreçler sonrası bana çok iyi geldi.Sürecimiz devam ediyor ve gün geçtikçe daha iyi hissediyorum