Uzman Klinik Psikolog Betül Gülnaz Özen, Uluslararası Saraybosna Üniversitesi Psikoloji (İngilizce) bölümünden "Yüksek Onur Öğrencisi" olarak mezun olmuştur. Lisans eğitimi sürecinde Göztepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi ve Erenköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesinde stajlarını tamamlamıştır. Lisans sürecinde Mevlana Değişim Programı kapsamında Türkiye'deki 3 üniversiteden davet almış olup, kendisi bu değişim programının ilk öğrencisi olarak Hacettepe Üniversitesinde bir yıl eğitim görmüştür. "Yüksek Şeref Öğrencisi" olarak eğitim yılını tamamlamıştır. Ardından Klinik Psikoloji alanında yüksek lisans programını tamamlayarak "Uzman Klinik Psikolog" ünvanı almaya hak kazanmıştır. İyi derecede İngilizce bilmektedir. Yüksek lisans eğitimine devam ederken, özel eğitim merkezinde çalışmaya devam etmiştir. Özel Eğitim merkezi, Afiyet Hastanesi, Yeşilay, Mülteciler Derneği, Yeryüzü Doktorları derneği gibi çeşitli kurumlarda 8 yılı aşkın süredir birçok farklı portföyde danışan görmüş ve Süpervizör olarak çalışmış olup, çalışmalarına kendi ofisinde devam etmektedir.

Kabul edilen yaş grubu: yetişkin, en az 12 yaşındaki çocuklar
Banka Havalesi

Atatürk, Alemdağ Cd No:74, Ümraniye, İstanbul

Kabul edilen yaş grubu: yetişkin, en az 6 yaşındaki çocuklar
Nakit

Psikoloji Randevusu +44 daha fazla

Röportaj

Telefon numarası doğrulandı
Konum: Psikodiyetist Beslenme ve Psikolojik Danışmanlık Merkezi Boşanma Danışmanlığı

Betul hnm ile hayatım ın en zor gunlerinde tanışmak nasip oldu . Seanslarımızda coğu zorlukları aşabilecegimi ve illa ki gelisim ve değisimin de beraberinde gelecegini birkez daha ögrenmiş oldum.
Ailece danışmanlığından memnun kaldığımızı belirtmek isterim.

Randevu doğrulandı
Konum: Psikodiyetist Beslenme ve Psikolojik Danışmanlık Merkezi Bireysel Terapi

Betül hanım Gerçekten iyi bir dinleyici olaylara çözüm odaklı yaklaşıyor ve buna iyi geliyor saat hesabı yapmıyor onunla konuşurken kendimi rahat hissediyorum naif ses tonuyla içimi rahatlatıyor kaygı sorunum için başvurdum umarım sorunum ortadan kalkar

Konum: Online Danışmanlık Online Terapi

Betül hanım ile seanslarımı iple çekiyorum.Sakinliği,samimiyeti, sorunlara bakış açısı ve bütün bunları profesyonelliği çerçevesinde aramızda kurduğu güven ilişkisi sayesinde onunla sürecimden keyif alıyorum

Y
Konum: Online Danışmanlık Online Terapi

Çok fazla kaygılıydım bu nedenle Betül hanımdan randevu aldım. Günlük rutinlerimin hiçbirini yapamaz hale gelmiştim. Böyle bir zamanda seanslara başladık. Haftada bir olacak şekilde başlayan görüşmelerimiz 2 aydır düzenli olarak devam ediyor. Kaygılı düşünceler den şikayet ederek başladığımız seanslarda, özgüven eksikliği ve öfke kontrol problemlerimi de konuştuk seanslarda. Betül hanım yalnızca gittiğiniz problem üzerinden ilerletmiyor seansları, hayatın hangi kısımlarında sorun yaşıyorsam onlara da değildik. Psikolojik sıkıntılar yaşayan herkese tavsiye ederim.

Randevu doğrulandı
Konum: Online Danışmanlık Online Terapi

Betül hanımdan kızımın öfke problemi sebebiyle randevu aldık. Görüşme öncesi ilk kez böyle bir hizmet alacağım için tereddütlerim vardı. İlk gorusmede gerek kızım gerekse benimle açıklayıcı ve anlaşılır şekilde görüşme yapması kafamdaki soru işaretlerini giderdi. Her seansta kendisinden çocuğumun öfkesine yaklaşımım hakkinda öğrendiklerimin yanı sıra iletişim hakkında da birçok bilgi aldım. Çocuk iletisimi ve öfke problemleri gibi problemler yaşayan herkese tavsiye ediyorum.

Telefon numarası doğrulandı
Konum: Psikodiyetist Beslenme ve Psikolojik Danışmanlık Merkezi Psikoloji Randevusu

Betül hanımı bir arkadaşım vasıtasıyla tanıdım.Kendisiyle 2 aydır görüşmelerimizde devam ediyoruz. Evliligimde ve iş hayatımda sorunlarım vardı. Kendimi tanimamda, sınır çizmemde ve hayır demekte sorunlarım vardı. Artık ozguvenim daha yüksek, gerektiğinde hayır diyebiliyorum, sınırlarımı daha net çizebiliyorum. Bu sorunlari olan herkese tavsiye ederim.

R
Telefon numarası doğrulandı

Geçmiş travmalarımın şuan beni bu kadar çok etkilediği bilmiyordum. Ani irkilmeler yaşıyordum, çok korkuyordum en ufak bir sesten, tartışma olduğunda hemen oradan uzaklaşmak istiyordum. Bunlar benim geçmiş travmalarımla ilgiliymiş ve kendisiyle travmalarım üzerine görüşmeler yaptık. Şimdi seanslar öncesi şikayet ettiğim birçok şeyin üstesinden geldim. Kendisi beni iyi analiz etti ve güzel yaklaştı. Seans sonrası verdiği ödevler farkındalığımı arttırdı. Hayata daha umutlu bakabiliyorum.

Konum: Online Danışmanlık Psikoloji Randevusu

Betül hanımdan bir arkadaşımın tavsiyesiyle randevu aldım. Kendisinden önce birkaç kez terapi almaya yeltendim fakat hiç başlayamamıştım. Öfke kotrol problemim vardı ve en ufak sorunlarda bile sesimi yükseltebiliyor ve etrafı dağıtabiliyordum. Betül hanım öfkenin duygusundan başlayarak öfkenin ne olduğunu ve bizi nasıl etkilediğini anlattı. Açıklayıcı olması bu sorunun kendimde neden olduğunu saptamama ve bu duyguyu tanımama olanak sağladı. Kendisini öfke probleminden muzdarip herkese tavsiye ediyorum.

Telefon numarası doğrulandı

Topluluk önünde konuşmak benim için kabustu. Sunum zamanı geldiğinde projelerimi, dönem uzatma pahasına sunamıyordum ve dönemim uzamıştı bile. Kendisiyle yaptığım görüşmelerde bana verdiği ödevler ve görüşmelerimiz sonrası kademeli bir şekilde bu sorunumu yendim. Artık sosyal ortamlarda konuşmaktan korkmuyorum, sunumlar beni korkutmuyor. Hatta son yaptığım sunumda sınıfın en iyi sunumu senmişsin de son sınıfı neden bekledin bunu göstermek için?dedi danışman hocam. Terapi sürecine daha erken başlasaydım dönemim de uzamayacaktı belki de. Ama bunu hayal edemezdim, onca kişinin içinde konuşamayan ben, artık sunum yapabiliyorum. Kendisini benim gibi sorunları olan herkese öneririm.

V
Konum: Online Danışmanlık Online Terapi

Kendisini araştırmalarım sonucu buldum ve doktor takviminden randevu oluşturdum. Evliyim ve iki çocuğum var. Eşimle anlaşamıyor ve iletişim kuramıyordum. Birkaç kez boşanmanın eşiğinden döndük. Kendisinden çift terapisi aldık. Etkili iletişim yollarını ve iletişimde yaptığımız hatalar hakkında bilgilendirdi kendisi bizi. En önemlisi de her evliliğin biricik olduğunu farkettirdi. Artık birbirimizin beklentilerini anlıyor, analiz ediyor ve ona göre davranmaya çalışıyoruz. Şeffaf bir iletişim kurmaya çalışıyoruz birbirimizle.